- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
soldierboy #73212 üzenetére
Szörnyűségeket soroltam: TN, glossy, cserélhetetetlen.
13.3"-ban játékra semmi. Nem azért nem gyártanak 13"-os gépet játékra mert a gyártóknak így dobta ki, hanem mert megsülne a gép és mert a közönség akit érdekel szerinte világszinten nincs 5 számjegyű.
-
Tikakukac
titán
válasz
soldierboy #73204 üzenetére
Ha játszani akarsz keményen nyilván van jobb. Ha nem lennék műszaki vonalon elvakult vennék Airt én is. Csak az a kijelző...
-
brumi1024
veterán
válasz
soldierboy #73199 üzenetére
Ami mindenben legalább olyan jó? Semmilyen.
-
ribery22
tag
válasz
soldierboy #73046 üzenetére
Egyetemistaként az Air-ekre van 12 % kedvezmény Apple boltokban. (Engem mondjuk ezzel nem győztek meg, de gondoltam hátha jól jöhet neked az információ)
-
Tikakukac
titán
válasz
soldierboy #73020 üzenetére
Egy jó 13"-os Air. Ha annak a belseje neked elegendő.
-
Mottie
őstag
válasz
soldierboy #72026 üzenetére
Attól függ mihez vagy szokva, én az y580 HD kijelzőjét is szépnek találom, de IPS-sel még nem volt dolgom.
-
Tikakukac
titán
válasz
soldierboy #72026 üzenetére
Igen annyira katasztrofális.
Moncsidat nem ismerem, BenQ után csereként kaptam egy 80k-s IPS-t, de akkor már megvolt a Dellem, kibontottam, megnéztem, kiröhögtem és elcosmagoltam. Vannak azért vicces dolgok még a piacon rendes moncsiban is, csak használt grafikus mocsit vagyok hajlandó innentől venni, a többiből nem kérek
-
Tikakukac
titán
válasz
soldierboy #72019 üzenetére
N550. Így legalább amit csinálsz látod is.
-
Dapro
senior tag
válasz
soldierboy #72019 üzenetére
Lenovo Y50-70 kb 20fokkal melegebb a burkolata mint n550jk-nak
-
vati182
aktív tag
válasz
soldierboy #71944 üzenetére
Szia
Én mindenképp lenovo-t venném, ha játékra is használod, nekem volt asus laptopom több is meg volt msi.
lényeg jelenlegi előtt volt egy Lenovo y560-amMost meg egy Lenovo g580 amibn csak egy nvidia 635m van és megy vele elég sok játk akár maxon Diablo 3 call of duty BO2 és sok minden más BF3-al játszottam megalkuvásokkal, ott a felbontást kellett levennem nagyon hogy ne legyen semmi laggolás sem.
A proci kicsit gyenge de nagyjából 860m-hez elég lesz, meg nem tudom tényleg mire akarod használni.
Asus laptopjaimmal voltak melegedési gondok, msi egyenesen hővezetési problémák driver problémák.
Lenovoval még semmi... -
redwhite78
aktív tag
válasz
soldierboy #71912 üzenetére
Első kérdés:
kitöltenéd a kérdőívet? -
Khelben
nagyúr
válasz
soldierboy #70297 üzenetére
Egyetemi jegyzetelésen azt érted, hogy beviszed órákra és kirakod a padra? Mert oda ne 15-ös gépet vegyél.
-
Pano
addikt
válasz
soldierboy #64831 üzenetére
Próbálj még valahonnan szerezni egy 10.000 ft-ot és ezt nézegesd meg.
Szerintem ez lenne a számodra az ideális, már csak az IPS panel miatt is. TN panelen photoshopolni elég nagy perverzió
Meg nagyon jó a hűtése, ahogy írták itt a fórumban.
"(Itt nem igazán értem, hogy ez az 508gb hogy jön ki, kettő külön tárolóegység van a laptopban?)"
500 GB + 8GB gyorsítótár. Egy HDD/SSD hibrid (SSHD), ami támogatja a hagyományos merevlemezt, így gyorsabb tud lenni az alap HDD-nél. Természetesen az SSD-t nem fogja helyettesíteni.
@zSSeli: Ebben a kategóriában nem fogsz olyat találni, ami pl egy Watchdogot elvinne. Örülsz, ha 10 FPS-t produkál majd rajta.
Amit linkeltél az meg főleg.. kb egy Intel HD szintjén van a diszkrét vidikari, az AMD karik egyik legalja. (sőt, megmerem kockáztatni, hogy egy újabb intel hd 4600 még néhol jobb értékeket is produkál).
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest