-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
King Unique #102621 üzenetére
Így igaz, valakit nem érdekel, hogy a 70k-s felárral kért IPS kijelzője 2 évente tönkre fog menni mindegy mit csinál, törni fog a palmrest és elpattan a fedlap felső része, mert 1mm-es hulladék műanyag csattal van a fedlapra rögzítve. Mindezt 450-500k-s vételárral. Irigylem őket, engem pöppet bosszantana.
-
Tikakukac
titán
válasz
King Unique #102618 üzenetére
Azért az ilyen modellek eleve drágábbak és csak nem annyira hulladék egyéb téren egy több 100k-s gép.
Huhuhúúú, el sem hiszed mekkora ordasnagy szériahibák vannak 400-500k-s gépekben. El sem hinnéd.
Márpedig várni fogsz ezt biztosan tudom. Onnan mindenképpen, hogy a kövi fél évre kb. minden gépet tudok ami kijön és érhet valamit és ott nincsenek rommátömve 3.1-ekkel. Ezt el kell fogadni. Ha early adopter akarsz lenni az sok pénz lesz, még több szívással.
-
Tikakukac
titán
válasz
King Unique #102614 üzenetére
Tesztek már vannak, remek dolog az új szabvány. De.
A baj az, hogy gyakorlatilag 1 port miatt kell venni laptopot. Van még az XPS ami eszembe jutott ott is van 3.1 már. De többet még keresve sem nagyon. Ilyen kínálat mellett egyszerűen őrültség gépet venni, hacsak nem tényleg kazalban áll a pénz, mert méretben-kijelzőben-minőségben-hangban-hűtésben-random egyéb fontos dologban úgyis valami szemetet fogsz venni, csak azért mert kell 1 port. Ezt tipikusan asztaliban kell tesztelni, laptopra 1 évet nyugodtan várhatsz. Legalább.
-
Tikakukac
titán
válasz
King Unique #102612 üzenetére
Nagyjából ennyi is is létezik: pár típus. Bevallom: én egy darabot nem tudok fejből, fehér hollós a dolog, új Mac jut eszembe, de azon van 1 darab C, ami hát finoman szólva nevetséges.
Ha ezekre vágysz akkor türelem. Sok türelem.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
King Unique #100835 üzenetére
Tényleg ez a legolcsóbb ajánlott típus.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
King Unique #100833 üzenetére
PS-re alkalmas FHD kijelző az nagyon nem ez a kategória
A legalja amit ajánlani lehet ismerősnek nézegetődtem én is hasonló feltételekkel. Ez alatt csak használtat találtam a többi szörnyű volt. LINK
-
Tikakukac
titán
válasz
King Unique #100714 üzenetére
Semennyivel. Arra reagáltam, hogy a notiboltokban is van olcsó gép nem kell tecsóba menni és a mosóporral megvenni a 100k-s dolgokat.
A Bay-Trail proci. És az MS-el van egy kis összeborulás így azokon a gépeken van eredeti Windows.
Lenovoval nem feltétlen a gari gond. Olyan minőségi szórás van bennük, hogy elképesztő.
De ha valaki annyira szilárdan tudja, hogy mit kell venni és honnan, teljesen felesleges megkérdezni szakembereket, akik ebben dolgoznak és talán icurkát jobban értenek hozzá, mint a tecsó eladó vagy mint a civil. Csak nem értem miért jó az, ha korlátoltan élünk és nem használjuk ki a lehetőségeket amiket megad nekünk a kor meg a helyzet, ráadásul úgy, hogy versengenek a boltok a pénzünkért.
-
PandaMonium
őstag
válasz
King Unique #100714 üzenetére
Értettük, Tesco, ez a két gép. Egyik sem ajánlott, ennek fényében kell megvenni. Arra várni, hogy valaki rábólintson az egyikre felesleges. Ezt csak azért írom mert már rég túl van tárgyalva az egész: El lett mondva milyen más opciók vannak, neki az nem jó, akkor vegye azt amelyiket szeretné.
-
vandor01
senior tag
válasz
King Unique #100671 üzenetére
-
Tikakukac
titán
válasz
King Unique #100668 üzenetére
Tudom, hogy nem itt kéne venni, de nem akar a tulaj per pillanat csúcsnotit se és most 100k-nál többet rákölteni.
Nem értem miért nem lehet akkor rendes helyen gépet venni. Van 70k-tól noti kb. minden boltban.
Illetve a Windowst külön megvéve sem feltétlen jön ki jól árban
Bay-Trail gépekben van Win előre rakva és 100kból megvannak, pipa.
mert azért ez a 90k így elég kedvezményes
Mármint mitől? Attól, hogy ők rátolnak egy cédulát egy gépre attól az még nem lesz 50%-al olcsóbb.
Amúgy vettem már egyszer én is ott Lenovot és nincs vele semmi gond.
Elég fura gondolatmenet, hogy 1 meghozott döntés ami jól sült el megfejelve hatalmas mákkal kihat a következőre is. Leginkább mondjuk nem.
De ti tudjátok, saját hibájából tanul az ember. Vagy abból sem.
-
Khelben
nagyúr
válasz
King Unique #100659 üzenetére
Ezt most komolyan írtad, hogy a tft kijelző miatt?
Mindkettőben tft kijelző van, egyforma teljesen. Sápadt színek, nulla betekintési szög, széleken elvesző kontraszt. Ezeket a gépeket akkor is kerülni kellene, ha 20 forintért osztogatnák. Hazaviszi, kibontja és sírva fog fakadni, hogy kidobott egy rakat pénzt egy használhatatlan kupac sz..rra. Persze, lehet hogy kibírják 1-2 évig, de minden velük töltött perc kínszenvedés lesz a gagyi kijelző és a rossz billentyűzet miatt, az egyéb anyagminőségi problémákról nem is beszélve. Ha meg tönkremegy, akkor megtapasztalhatja, hogy működik a magyar Lenovo-k szervize, na az is tanulságos lesz.
Úgyhogy hajrá, fel kell dobni az ötforintost és megvenni az egyiket. Csak utána nehogy betévedjen mondjuk a laptopsystemhez és meglássa, hogy milyen gépet vehetett volna 90-ért... -
vandor01
senior tag
válasz
ebbol a ket gyengusbol inkabb a 2840-st ajanlanam!
mert 2mag es jobban porog: 2.16 vs 1.3!!
a 4mag ne hulyitsen meg szemfenyvesztes!van progi ami csak 1 magot hajlando hasznalni kozben a masik 3 malmozik!
de 90 piiiz!! es mar 110-ert vagy meg occoban akad uj i3 is...
akarmelyik kommersz Acer / Asus is jobb i3 ban!
1000x jobb mint az altalad felsoroltak! van teljesitmeny, hipertrading!!
no persze nem jatekgepek de nem is volt feltetel!de itt ajanlanak 2-3genes i5 ot szepallapotut jo minoseget!
igaz nem uj! de erdemes elgondolkozni rajtuk!
habar lehet egy uj aksiba is kell meg plusba beruhazni?
es teljesitmeny "sokba" kerul azaz a proci eszi az aksiidot!2840-es 7,5 wattos ha jo aksi van benne 6-8 orat is elmehet
akar 3 filmet is meg lehet nezni egy toltessel... -
Tikakukac
titán
válasz
King Unique #100664 üzenetére
Amennyiben a szabóhoz jár húsért és a pékhez gyümölcsért akkor vegyen "akciós" notit a tecsóban. Ha úgy általában nem zavart személyiség és nagyjából tudja mi miért és hogyan működik a világban erősen javaslom, hogy inkább olyan helyre menjen ahol nem adnak csirkefarhát mellé notit. Rendes laptopot ilyen áruházas szinten még nem nagyon láttam, oka van. Tényleg sajnálom ha emiatt fog elkölteni egy rakat pénzt szemétre.
-
Chaser
legenda
válasz
Egyiket se. Ha szembe megy vmely dell ilyen árban akkor azt, de csak a 3 év gar miatt.
-
King Unique
titán
válasz
Elírtam...Lenovo Ideapad G50-45.
-
masholnap
senior tag
válasz
King Unique #33453 üzenetére
azért a garancia és a féltégla között van különbség
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz
King Unique #33271 üzenetére
Na jó, csak ő nyilván a G580AH-t kérdezte.
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz
King Unique #33250 üzenetére
Az enyémben is az 500-as Seagate van, azon kívül hogy 5400 RPM miatt lassabb, teljesen 100%-os, pedig én sem szeretem annyira a Seagate HDD-ket.
Volt az asztaliban 1 TB-os 7200-as. 1 - 1.5 év múlva elhalt sector hibákkal, vissza dobtam gariba. Kaptam egy WD-t, ami már az első pár napban sector hibás bolt. Megint vissza kellett adnom, de utána kaptam még egy WD-t, és az azóta is 100% hiba mentes.Szóval megesik az ilyen, és ez főleg nem a Lenovo, hanem inkább a Seagate hibája. Bár én is jobban preferálnék bele egy WD-t. Az Asus K55VJ-ben amúgy még ennél is szarabb, egy Hitachi van.
-
rgeorge
addikt
válasz
King Unique #33246 üzenetére
Miért szemét a ST9500325AS?
-
Pocok256
veterán
válasz
King Unique #33246 üzenetére
Azért így már más a leányzó fekvése
-
Borote
addikt
válasz
King Unique #33242 üzenetére
A GC és GL verziók (ami valószínűleg Neked is volt) azok a lakkfekete műanyag borításúak, nekem nagyon nem jönnek be a GH és AH-hoz képest, így ha nem muszáj (azaz van más), én is azt szoktam mondani, hogy azt ne vegyék
-
Pocok256
veterán
válasz
King Unique #33234 üzenetére
PEches eset vagy semminemű következtetést nem lehet levonni ebből. Mellé még a user error sem zárható ki
-
válasz
King Unique #33217 üzenetére
Szerintem a sonyt, mert dedikált vga van benne. A procja kicsit lassabb, mint az asusé, de szerintem nem vészes. És szebb is, mint az asus
nagyon sokan veszik meg ezeket a csillogó sony felirat miatt, ami a hátlapon virít
-
válasz
King Unique #33195 üzenetére
A SONY E sorozat alapjában véve megbízható gép, de grafikában és hangban a HP Pavilionok sokkal jobbak. A sony hangja átlagos notebook hang, de pl. a HP dv6-osoké nagyon jó, 4 vagy 5 hangszóróval, beats audioval, stb. Az asusnak csak a K53 sorozatáról tudok nyilatkozni, amik étmentek a kezem között, azok grafikában erősek voltak, olcsón nagy teljesítményű videokártyákkal. A hangjuk szintén csak átlagos, nyomába sem ér a HP-nak.
Nagy különbség még az is, hogy a sony műanyag, a HP fémházas gép.
A T-home sony akciója annyira nem is olcsó, ha a 2 éves hűséget nézzük. Hűség nélkül is meg lehet az e sorozatot venni ennyiért, illetve olcsóbban is, 2 évig lekötni magát nem biztos, hogy a legszerencsésebb megoldás, mert az évek alatt bőven kifizetheti azt a többletet, amit most nyer vele. Legfeljebb a részletfizetés miatt érheti meg, ha nincs meg a pénz a gépre
-
Chaser
legenda
válasz
King Unique #27064 üzenetére
Nem tölt rá, de ha sokat játszol vedd ki nyugodtan. A tartós meleg nem tesz jót az akkunak. Havonta nézz rá mennyit merült, töltsd fel aztán rakd vissza. Úgy 90% körül célszerű elrakni, hűvös száraz helyre.
BuktaSzaki: Sztem már kaptál választ
-
Szepi1979
senior tag
válasz
King Unique #25820 üzenetére
CAD meg munka, nézz meg egy precisiont, m4600 van picit használtan is az apron.
-
Bozso68
őstag
válasz
King Unique #25824 üzenetére
Lehet rá, de az Warez, és itt tilos!!!
A FreeDos az, hogy neked kell rá telepítened rendszert, önmagában semmit se tud a gép. -
Bozso68
őstag
válasz
King Unique #25820 üzenetére
Y500 8Gb I7 SLI-t javaslom, nekem is ilyen van.
FreeDos-szal Iponnál 290K körül van.
Gyári Win8-cal kicsit drágább, de nem vészes, ugyanitt kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest