-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roliiii
aktív tag
-
Ice&Lime
veterán
Nagyon jókat mondanak a lenovokról és éppen ezért voltam megnézni kb 1 hónapja egy ugyan olyat amilyet kinéztél, -én is azt néztem ki-, aztán ott szembesültem vele és nagyot csalódtam, ahogy behorpad és süpped a fedele, amúgy a háza viszont rendben van.
Nem beleszólok, de szerintem egy probookkal hosszabb távon jobban jársz.
Főleg, ha sokat hurcolászod, akkor sokat fog jelenteni egy stabil fedél!.
Amúgy a külső hangkarid amit kinéztél, az sztem rendben lesz. -
Ice&Lime
veterán
A reloopos hangkariról nem sok info van már ami a hangminőséget érinti,de utána néztem neked máshol:
4x4 Out audio interface - okés
24 bit/96 kHz - ez okés
2x stereo out (RCA), 1x stereo headphones connection 6.3 mm jack - okés
Nem rossz ennyiért, sztem jó lesz.
Ezt a lenovot már én is néztem nem is olyan régen, nézd majd meg a fedelét összecsukva, eléggé süppedős, puha. Viszont a háza rendben van. -
Kbali
nagyúr
Olyan verzió is van, csak ahhoz 2 giga memóriát és HDD-t társítanak, de persze az otthon is bővíthető. + nincs dedikált kártya (nekem nem hiányozna)
Az Edge-hez még vegyél garanciát, mert alapból csak 1 év van hozzá. -
Prof
addikt
-
Dhampir
félisten
Nem véletlenül használnak Intel processzorokat az üzleti modellekben (a belépő szintűekben is) ahová erő és teljesítmény kell).
Az AMD jobb asztali procikban, bár ezért az AMD-fanok meg fognak kövezni. Asztaliban nekem is AMD van. Rohadtul melegszenek laptopokban.
A Trinity talán jobb, azt nem ismerem, addig marad a Holy Trinity.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest