- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Watto1991
senior tag
válasz
Orient84 #24114 üzenetére
Driverek + VGA drivert az AMD oldaláról.
CAD-hez szerintem elégnek kel lennie.
Akksi: " Mindkét Inspiron noteszgépben 6 cellás (11,1V*4,18Ah) 48Wh Li-Ion akkumulátor található meg. Minimális fényerővel, minimális fogyasztással 7 óra 35 percet üzemelt mindkét noteszgép. Közepes fényerővel és hanggal, DivX film lejátszása közben, viszont már soványabb 4 óra 50 percet mentek az Inspiron noteszek. " - ez szerintem szép teljesítmény
-
Dhampir
félisten
válasz
Orient84 #24017 üzenetére
SeniorTilla foglalkozik Sony laptopokkal, megkérdezheted őt is.
-
jackkkk
tag
válasz
Orient84 #23648 üzenetére
hello
én is ilyet tervezek venni. Akiket kérdeztem mind dicsérték!
Még azt nem tudtam eldönteni h van e értelme a full hd nek.Lehet inkább ugyanilyen árban veszek i7-es procival sima HD kijelzőt. És ahogy most is később úgyis rá kötöm nagy monitorra és az lesz majd full hd-s.
Nekem 3D tervezéshez, meg a szokásos dolgokhoz kellene office, net, néha full hd filmek.
-
Borote
addikt
válasz
Orient84 #23346 üzenetére
Szerintem tavasszal megjelenik itthon is a GT645M-es verzió, nem kell emiatt a radium-tól vásárolni.
Az kimaradt, hogy a külföldről behozott IdeaPad-ek 2 éves helyi garanciája itthon csak 1 évre érvényes.(#23347) runner 125: ami háttérvilágításos billentyűzeteknél különösen jó
-
Borote
addikt
válasz
Orient84 #17301 üzenetére
Ilyen tekintetben az Y580 nagyon jó, mert hetven valahány wattórás az akksija, ami elég szép üzemidőt jelent. 6570b-ben is valamivel átlag feletti akksi van. De az 5 órát már a standard 48Wh-s akksik is elérik, ha visszaveszed a CPU-t, is alacsonyan tartod a fényerőt.
(#17302) margithid: nem kötelezően, a CAD programok egy része már a HD4000-en is szépen elfut.
-
-
Borote
addikt
válasz
Orient84 #17292 üzenetére
Nem látom ennek a gépnek a helyét. Mert összeszerelésre multimédiás viszonylatban rendben van, DE.
Ennyi pénzért drága, mert kapsz ugyanilyen hardverrel Vostro-t 3 év helyszíni garanciával (és nem a trágya Asus supporttal), ugyanennyi pénzért sokkal erősebb GPU-val Lenovo Y580-t, szintén erősebb hardverrel de továbbra is olcsóbban 3 év garanciával 7520-t.
Ha pedig nem játékra kell, akkor ennyi pénzért már egészen jó üzleti gépeket kapsz.(#17293) margithid: kissé szabályba ütköző dologra buzdítod
(kivétel ha a felrakás utáni legális, licensz-szel történő aktiválásra gondolsz
)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Orient84 #16919 üzenetére
Érdekes, de ha win probléma is lenne ezt a szervizeseknek tudniuk kellett volna...
lama_lamm: Lenovo Y580-as van 225 ezertől, i5-ös procival, GTX660M vga-val, illetve világítós billel.
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
Orient84 #15703 üzenetére
Elhiheted hogy ez egy nagyon jó ajánlat...
Az a baj nem látod át a konzumer vs business kategóriát. Ahogy azt se tudod mi a különbség egy alap szerviz gar és egy NBD gar közt.Ha csak azt nézzük hw-esen mi van benne:
FHD kijelző - dellben felhasznált FHD kijelzők híresen szépek -
i5
Firegl M5950 - ez elvileg 480 számolós ddr5 vga -
backlit bill
Már csak ezek miatt is kommersz verzióban más gyártónál se lenne 250k alatt, de lehet az jóval több is.
De ez nem kommersz gép, hanem egy Precision NBD garral.
Ha ilyen körüli árban keresgélnék nem gondolkoznék rajta...ilyen összegnél már csak dell NBD garos gépet vennék, semmi mást. -
btudos
nagyúr
-
Chaser
legenda
válasz
Orient84 #15688 üzenetére
Ha játékra kell G580 i3-mal + GT635-tel 140-ért. Ennyi. Mellé egy ssd. Következő nagyobb lépcső vga-ban már 200k-s kategória. 1 év alatt annyit fog esni az ára, hogy inkább eladod a G580-at - azt kis buktával ha vigyázol a gépre - és veszel jövőre egy másik bestbuy gépet.
-
Tenken
őstag
válasz
Orient84 #15680 üzenetére
Igen, de ezt a nézőpontot mára elfelejtheted. Sajnos sokan tartanak még mindig itt. Ezért is egy csomó gyártó tesz olyan különálló videokártyákat - amik csak fűteni jók az alaplapot - a gépeikbe, mert a t. vevő azt hiszi, hogy szüksége van rá.
Az igazság az, hogy egy 7660G vagy HD4000 már épp csak pár fps-el marad le a gamer kategória aljától. -
-
mutyi
senior tag
válasz
Orient84 #15564 üzenetére
Persze,ezért nem találtam meg mindig a számomra tökéletes notit.
De majd csak meg lesz hamarosan, nekem nem sürgős.
Én is olyat szeretnék, ami 3-4 évre el lesz velem és nem bosszankodás, hanem élvezet lesz a használata, akár mobil kliensként használom akár otthon rákötve a monitort és a többi kiegészítőt. -
mutyi
senior tag
válasz
Orient84 #15552 üzenetére
Olyan vagy mint én,mindent akarsz,de olyan nincs,amiben minden a legjobb
))
Ma is sok dologban okosabb lettem, pl. elvileg a probookban a touchpad elég szar, míg minden más része meg nagyon jó.
Pedig az volt az egyik kiszemeltem.
Latitued-ben meg elvileg nincs háttérvilágítás, azért az sem rossz dolog. -
mutyi
senior tag
válasz
Orient84 #15549 üzenetére
Én ma voltam Laptopszalonban Budán, volt jó pár féle kitéve és meg is nézegettem őket meg jól elbeszélgettem az ottani sráccal is,saját tapasztalatait elmondta, főleg az engem oly kényesen érintő touchpad-okat illetően.
Nekem pl. élőben tetszik nagyon a Latitude 14 colosa,de akár az 5520 is jól mutat.
Ki is próbáltam a touchpadját és nagyon jól működik a két ujjas görgetés rajta. -
-
Chaser
legenda
válasz
Orient84 #15541 üzenetére
FullHD. 1920x1080 panel. Sokkal jobb betekintési szögekkel és általában jobb színhűséggel mint a standard HD - 1366x768 - panelek.
Akinek kicsi lenne így a betű méret állíthat DPI-t, böngészőket, officet ezer éve lehet zoomolni tetszőlegesen, játéknál se nagy érvágás a HD felbontáson való játék. FHD-HD konverzió nem sok minőségbeli romlást szokott eredményezni. De a nagy betekintési szög és a szebb színek ugyanúgy megmaradnak. -
Tikakukac
titán
válasz
Orient84 #15317 üzenetére
4 mag, 8 szál. Kérdés, mennyire melegszik, másik, hogy ki esik abba az 1%-ba a népességnek, aki ki is fogja használni, legtöbben nagyzolásra vesznek ilyen dolgokat. Gondolom erre gondolt az ezredes.
tom_tol: Az a baj, hogy itt sem sokan rendelkezünk vagy fogdosunk ilyen gépet, ez tök új. Tablet verziós gép nálunk is van, meg az én sima gépemben is tablet panel van amit lehet nyomkodni, de ez elég új dolog. Pláne, hogy magáról a gépről sem tudunk semmit. Fizikailag értve.
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Orient84 #15170 üzenetére
Jó gép de annyiért én nem venném meg.
Dell Latitude E5530-ast nézegesd i5-ös procival, Full HD kijelzővel már lehet ott körül venni, és minőségben jobb mint a probook.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest