- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KazaiLecso
tag
válasz
bercee #167767 üzenetére
Az i3 új, 11. generáció, de csak két magos, a ryzen 3 egyel régebbi 4. gen. ryzen, de közel azonos teljesítmény. A swift és Aspire anyaghasználat azonos lehet, swift magasabb ár, mert ultrabook, de jók azok is
gyengébb a hardvere mint a lenovoé, az egy ryzen 5 5.gen proci.
14,5 óra... ezek a számok számomra mindig irreálisak voltak, attól függ , hogy használod min fényerő egy kis netes böngészés stb. talán akkor bír annyit(kb. mint a telefonok, max fényerőn nyomkodva folyamatosan nem bírnak ki egy napot se), nekem a céges lenovo thinkpad L480 12órát irnak, de ha használom, dolgozok max 4-5 órát bír fél fényerőn. -
-
KazaiLecso
tag
válasz
bercee #167725 üzenetére
azért kérdem, mert, ha van akkor 30-40e több is lehet és olcsóbban is be lehet szerezni a WIN10et, 3euro, ha nem kell, hogy legyen hozzá akkor:
14 colos: Lenovo
15 colos: ACER ebben dedikált videokártya vanha kell Windows akkor csak ez az ami belefér a keretbe ACER Ryzen3 240e
Változatai:+1TBHDD 257e
+1TB HDD 512SSD 270e -
Moonwolf
senior tag
válasz
bercee #167721 üzenetére
Attól függ mennyi ideig akarod használni, sajnos a műanyag az műanyag mindegy hogy egy olcsóbb vagy drágább laptopról beszélünk, 10+ év alatt meg elfáradnak, főleg ha sokszor vannak szétszedve, ami meg alap esetben nem fog kiderülni mert általában egy ember nem fogja addig használni és évente nem fogják 1-2 szer szétszedni kitakarítani meg újra pasztázni.
Megint ott tartok hogy 400-500 ért sincs olyan amilyen kellene, felette is csak olyan van amiben szintén valamiben kompromisszumot kellene kötni. -
KazaiLecso
tag
válasz
bercee #167719 üzenetére
Acer Ryzen 5 :
WIN10 nélkül 250e
WIN10 290eAcer Intel i5 uj generáció, hasonló teljesítmény(dedikált kártya kicsit jobb, az MX350), mint az előző ryzen típusúaknál:
WIN10 nélkül 275e
WIN10 317e -
KazaiLecso
tag
válasz
bercee #167711 üzenetére
Én annyira nem vágom az anyag minőségeket, de szerintem lenovo és acer jók, be kell menni üzletbe megnézni.
Ryzenek jól tejesítenek, lehet jobban mint az intel és olcsóbbak az AMDék, szerintem az AMD integrált radeon video kártyái jobbak, mint az intelé, ezt tesztek is mutatják. Az 5. generációs ryzeneket ajánlom már, legújabbak.
A lenovo amit küldtél nagyon jó, ryzen5, 512GB,alu, bill.világítás,win10, jó áron van, ha elég a 14 colos, 8GB ram-ból az integrált kártya levesz 600MB(ezt a ryzen3 5300U esetén tudom, R5 5500U esetén lehet 1gb), igy is 7 gb marad ami 3200MHZ fut, mert az 5. generáció már ezt bírja, amire kell neked szerintem bőven elég, sajnos ebben integrált a 8GB, nem bővíthető,itt látszik is [link]
Az acerben a 3év garancia után, tudod cserélni csak annyi hogy egy RAM hely van, abból a 8GB ki kell venni és eladni és egy 16GB belerakni, de az acer csak ryzen 3 és 256GB.Így amit linkeltél LENOVO az igen tetszetős, és erős szerintem, az jó választás.
-
KazaiLecso
tag
válasz
bercee #167706 üzenetére
szerintem jók az Acerek, de kinek mi, igényes külső, világít a bill, alu fedlap, legújabb 5. gen ryzen 3 jó eredmények a teszteken, testvéremék most vettek egy ugyan ilyet, ezt ajánlottam neki kinézet, igényeknek megfelelő, új modell. Persze lehet kicsit erősebb is csak akkor windows nélkül, azzal kb 30 plusz már itt is lehet kapni 5-10e FTért win10et, én itt vettem az egész családnak, megbízható és jó, 3euro: https://pixelcodes.com/product/microsoft-windows-10-pro-oem-key/
Persze az is számit h akkor 14 vagy 15 col, meg hogy milyen márka, ha ASUS preferálsz akkor szétnézek azok között is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- VR topik
- Asztalos klub
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest