- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
prannk
őstag
válasz
Khelben #144837 üzenetére
hp probook 450 g5 3gj11es#akc
Ezt sajna nem tudják beszerezni nekem üresen nettó árban. Csak eredeti win10 el ami elég nagyot dob az áron.
Úgyhogy valami más gép kellene
Az hogy 2 vagy 3 év gari van rá az nem számít mert olyan túlzásba nem lesz víve a használata.
Dell eket nem ismerem. Eddig csak ASUS gépem volt. Egy HDD csere történt az elsőnél. Így továbbra is ha lehet maradnék az asusnál. De hogy melyiket lövésem sincs. Ezért írtam ide -
cyberkind
félisten
válasz
Khelben #144788 üzenetére
Én alig találtam valami értelmeset de ott a proci eléggé melegedett, ezért kicsit bizonytalan lettem, és ha minden igaz a hűtésen nem változtattak. Az i7 felesleges de a magasabb órajel és a pluszmagok jók lennének, így is simán összejöhet a cpu limit a játékokban, és szeretném kihasználni a vga teljes erejét.
A Lenovo garanciázása minden országban ilyen szörnyű?
-
-
AMD Power
titán
válasz
Khelben #144777 üzenetére
1. Nem surgos
2. Maximum 100e Ft
3. Netezes, office, film nezes
4. Nem jatszanek vele
5. 11.6" vagy max 14". Felbontas nem tudom.
6. Foleg otthon lenne. Max evente 2-3 vinnem el otthonrol
7. Vagy Os nelkul vagy ha op rendszer akkor Windows
8. Sima HDD min 250GB , 4GB RAM
9.HDMI legyen rajta
10. Csak uj erdekelne. -
novakalex
aktív tag
válasz
Khelben #144732 üzenetére
Szia,
Köszi.
Én ezeket néztem, szerinted?1 laptopnak,
Asus Zenbook 3 Deluxe UX490UA2 laptopnak,
Asus zenbook Pro UX550VE -
Mekkelek68
csendes tag
válasz
Khelben #144719 üzenetére
Köszi a választ!
Ha a programozás az elsődleges, mi a javaslat? A videokártyát leszámítva a konfiguráció elfogadható?
Ennek egyedüli hátrányaként a méretet (széles keret a kijelző körül) és a súlyt tekintem.Egyébként a G5-höz mint a 7577 utódjához jutottunk el. Szinte ugyanaz, csak 8. gen procikkal. Hasonló teljesítmény mellet más új gépet nem találtunk ilyen árkategóriában.
Netes ajánlásokban programozáshoz minél erősebb procit illetve több RAM-ot javasolnak. A 7577 hez képest ebben 1 generációval újabb proci van, i7 6 mag vs. i5 4 mag. A 330 körüli 7577-ben 8G RAM, ebben 16G. Meg még egy 1TB HDD. Ha a memória többlet 30k, a merevlemez 15-20k, már 380k körül járunk. A 1060 felára kb. 10k lenne. Végülis kb. 30k-ba kerül az újabb és 6 magos proci. Talán megéri...
Mivel játék csak másodlagos, 1060-at nem is nagyon erőltettük, G5-ben egyébként sem volt. A procit elsőrendűbbnek tekintettük, a 1050Ti is sok mindenre elég kell legyen.Ne érts félre, nem vitatkozni akarok, csak nem értettem miért írod, hogy vicc. Az ártöbblet a fentiek szerint magyarázható. Vagy a géppel kapcsolatos konfigurációt (Proc, ram, etc) találtuk ki rosszul?
További javaslatokat, esetleg teljesen más géppel is szívesen vennék. Előre is köszönöm!
-
Ngeri11
csendes tag
válasz
Khelben #144719 üzenetére
Köszi a véleményed! Azért annyira nem kell az igényeket komolyan venni, tudom, hogy ennyi pénzért nem szuperszámítógépet veszek, de sajnos ennyi a keret. Jó lenne legalább egy i5-8250U szintű processzor, az meg rögtön felvisz a 180-200K-s árkategóriába... akkor meg már mehet bele videokártya is nyugodtan, nem ad nagy árkülönbséget. Vagy nincs igazam?
Ezzel a Lenovo IdeaPad 520 81BF00CQHV sztorival szemezek tegnap óta, 8250U, 8Gb, Geforce 1040, és csak 205K. Ha jól láttam, a ProBook 450 is kb ezt tudja, nem?
Ahogy néztem, videokártyát most nagyon nem érdemes venni, a cryptolufi miatt
-
ooszi
senior tag
válasz
Khelben #144666 üzenetére
Szia köszönöm válaszod.
Asztali gépet akartam építeni, de az is 200.000 Ft lenne, és nagyon alap gép, félelmetes milyen VGA és memória árak vannak.
Sajnos a 270.000 Ft az nagyon sok számomra egy laptopert, max 200.000 Ft lenne a nyerő.
Van olyan laptop ami 940 MX VGA van benne, az nagyon gáz már? -
Dhampir
félisten
válasz
Khelben #144639 üzenetére
Igen, későn tette fel a Lenovo. Viszont nemrégen kaptam az infót, hogy az Nvidia oldaláról probléma nélkül telepíthető a legfrissebb driver (Lenovo Legion Y520, GTX 1050 VGA az adott konfiguráció). Annak idején Lenovo IdeaPad Y700-15ACZ esetében én is a gyártó oldaláról telepítettem a legfrissebbet (AMD-s konfiguráció volt), a Lenovo akkor is csak régebbit kínált. Szerencsére a driver-frissítés a VGA gyártóknak köszönhetően nem okoz problémát.
-
Dhampir
félisten
válasz
Khelben #144631 üzenetére
Utánakérdeztem, a legutóbbi drivert 2017. november 20-án adták ki.
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Khelben #144574 üzenetére
sziasztok!
Édesapámnak (70) kellene home officera laptop.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-2 héten belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 150 körül, nem erőgép kell.
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) irodai programok, hírek, levelezés. Nem erőforrásigényesek, de azért erre legyen gyors (ahol dolgozom, ott alap dolgok elképesztően lassúak - sogo levrendszer pl).
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? nem lesz játék rajta
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? lényeg hogy nagy legyen, jó felbontással.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? keveset. nem.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) windows. jó ha van rajta eredeti, ne kelljen mókolni...
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? átlagos, nem lesznek rajta HD filmek....
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) nem techguru, kényelmes klaviatúrája legyen ennyi.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) inkább új vagy újszerű. -
01andris
tag
válasz
Khelben #144538 üzenetére
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?1-2 hónap
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)-100-150000
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)irodai munka kicsi játék ,főleg filmnézés csak hobbi szinten
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?nem használnám
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)win 10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?ami az előbb felsorolt tevékenységekhez elég.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)inkább új de garanciával lehet újszerű is.
Egy 7 éves Acer 5742-t váltana.Ami hibátlanul működik,csak kicsit hangos. -
dugo_
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Khelben #144446 üzenetére
Na, egy ilyen prózai választ vártam.
Dánke.
Amúgy szerintem Fuji LB P702 lesz, i3-3120M-mel, 4 GB RAM-mal, 320 GB vinyóval, 1 év garival. Aztán a bizodalom, hogy csak nem hal széjjel olyan könnyen.
Időközben úgy elment az X220 ára, hogy a Fuji + Win10 Home + valami táska + valami egyszerűbb laptop hűtés + PS2-to-USB adapter + HDMI-to-DP adapter még mindig párezerrel olcsóbb, mint az X220 OS nélkül, magában - oszt ahogy néztem, a Win10 támogatása is necces, Fujinak meg elvileg vannak normális driverei rá.
-
dellforeva
csendes tag
válasz
Khelben #144390 üzenetére
Köszi szépen!
Esetleg ha nem ragaszkodnék az I7-hez, akkor jelentősen olcsóbban ki lehetne hozni vagy az már nem sokat nyom a latba? Illetve ez az UHD Graphics 620 képes akár 2 monitorral is elbírni? Ha esetleg nagy szívfájdalmam ellenére a billentyűzet világítást is beáldoznám, akkor egy erősebb dedikált vga is beleférne a keretbe, ami jobban elbír a monitor/okkal?
A segítségeteket szeretném kérni! Munkára kéne a gép(de nem grafikai)+filmezés, játékra nem. Fontos lenne hogy a rákötött monitort vigye(3440 x 1440, talán még 4k sem lenne rossz)
Használt is szóba jöhet, ha tudtok vmi jó dealt.Keret max 300k
min 128 gb ssd, de inkább 250 gb
min 8 gb ram
billentyűzet világítás(opcionális) -
däniel
tag
válasz
Khelben #144341 üzenetére
Köszi! Ez még jobbnak tűnik.
A garancia megmarad ha én kicserélem a ramot másra vagy ugyanolyannal bővítem? Nem vagyok otthon a laptop garanciáztatásban, illetve a bővítésben sem, de videók alapján ennél a laptopnál elég egyszerűnek tűnik és inkább megpróbálnám otthon. -
Gaben92
őstag
válasz
Khelben #144212 üzenetére
Valaki elmagyarázza miért van állandóan szidva a Zenbook billentyűzete.
Már csak amitt kérdem mert szerintem kifejezetten az értelmesebb notebook billentyűzetekhez tartozik. Nem hullámos, nem süpped, gépelni sem olyan borzalom rajta mint ahogy sokan beállítják (aki mechanikushoz van szokva annak nyilván az, de annak minden más laptop billentyűzet is borzalom).
Ezzel szemben korábban ajánlgatva volt az A557, még korábban mentek az E756/736-ok is mint ajánlott gép, pedig azoknál borzalmasabb billentyűzetet tényleg csak a legalja konzumerekben láttam.
Nem azt akarom mondani ezzel, hogy márpedig mennyire hűdefasza a Zenbook billentyűzete, csak nem értem mire fel van állandóan annyira lehurrogva mint ha használhatatlan lenne.
-
bozsozso
őstag
válasz
Khelben #144204 üzenetére
Így teszek mindenképpen. Már csak ezeket a válaszokat bírom, de csak gyereknek kell. Pont Ők a türelmetlenek, a felnőtt tudomásul veszi, hogy ennyi pénze volt és ehhez mérten kap teljesítményt, minőséget. Egy 14-15éves ballagónak már pontosan meg vannak az igényei csak az nem feltétlenül fedi a keretet.
-
MaxiGix
újonc
válasz
Khelben #143751 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Azóta képbe jött egy újabb opció is, az általad említettek mellett, egy Acer Swift 3 SF315-51G-52L7 NX.GSLEU.009 személyében, köszönhetően az akciónak. A műszaki adatai megegyeznek az általad is ajánlott Pavilion, valamint Aspire notikkal, de a dizájn az, ami megfogott. Ha jól láttam nem bővíthető a memória, de szerintem ez nem lenne probléma. Neked mi a véleményed róla? Előre is köszönöm!
-
pandras2000
csendes újonc
válasz
Khelben #143991 üzenetére
A Tőletek (Khelben, Chaser, Brandynew) kapott hasznos tanácsok alapján végül az SSD és +RAM nélküli beszerzés mellett döntöttünk. Gépet innen vennénk (tegnaphoz képest még kedvezőbb lett az ára); A 250GB-s SSD-t és esetleg a plusz RAM-ot pedig egyéb, olcsóbb forrásokból szerezzük majd be.
A kereskedő oldalán (termék adatlapján) az áll, hogy a "Jótállás: 3 év gyártói szervizgarancia (márkaszervizben)".
Mivel plusz garanciát nem vennénk hozzá, az általad írtakat úgy értelmezem, hogy nem veszítjük el a gyári garanciát, ha magunk bővítjük a gépet. Ez jó hír.(#143994) Chaser:
- Hivatalos HP szervizzel még nem beszéltem (csak kereskedőkkel), de remélhetőleg tőlük is azt a tájékoztatást kapnám, mint amit Ti is írtatok itt a fórumon.
- Adtam fel hirdetést itt az aprón (250GB SSD-re és RAM-ra), de eddig még egy ajánlatot sem kaptam. Így magam is keresgélek, de máris akadályba ütköztem:
- A HP 250 G6 1WY51EA notebookba milyen SSD-t kell keressek? SATA3 vagy M2 csatolósat? (Ajánlottad a Samsung EVO 860-at és az EVO 960-at is, de az utánaolvasások után nekem úgy tűnik, hogy ezeknek eltérő a csatlakozása. Mindegy lenne? Sata3-as és M2-es is beleszerelhető ebbe a laptopba?)
- Ugyanaz az ODD készlet kell mindegyik SSD beszereléséhez? Az SSD-k mérete nem függ a gyártótól, gyártmánytól, az SSD csatolójától?
- Az alábbi SSD-k mindegyike beszerelhető ugyanazzal az ODD készlettel a HP gépbe:
- Samsung 860 EVO 250GB
- ADATA XPG SX6000 SSD 256 GB
- WD Blue 3D NAND SSD 250GB M.2
- A fenti SSD-k közül melyik jobb vétel?
- Linkelnétek olyan oldalakat, ahol a tervezett bővítéshez (SSD a HDD helyére, HDD a DVD meghajtó helyére, DVD meghajtó külső házba vagy használaton kívül marad) szükséges kiegészítőket is meg tudom nézni, hogy képben legyek, mi is kell nekünk? Előre is köszönöm. -
válasz
Khelben #143997 üzenetére
Köszi!
Szerintem akkor itt nézek körül: Notebooksystem. Számlás használt gépek.
Ha még annyi kedved van ajánlanál erről az oldalról véleményed szerint megfelőt?Köszi
Pisti -
válasz
Khelben #143993 üzenetére
Szia!
Ügyelünk a tisztaságra, levegőtisztitás is van , mej olajködleválasztás. Ergo nem kell ezek miatt félni, inkább arra céloztam hogy nem idorában használva esetleg laptoptáskában mozgatva lesz hanem a gépek között lerakva az asztalokra, kisebb ütődésekre számítok. Melósok fogják használni nem irodisták.
-
PubliCat
tag
válasz
Khelben #143993 üzenetére
Én amunkahelyemen láttam olyat, hogy kijött a szakcég, Dell Inpsiron 35xx-el (nem olyan, mint az aláíásomban, csak i5ös volt) nyomta végig a mérőléc kimérést.. Féktisztitó, fúrós segítő srpay, hidraulika olaj, fémforgács, kosz, minden kaki votl a környezetben, a padon, ahol végete..
Nem kerekedett a szemem, nehogy azt hidd...
-
tixem
addikt
válasz
Khelben #143813 üzenetére
Fullhd annyira nem szempont, igazából a lényeg, hogy ne legyen tetű lassú.
Ami az amd-t érinti, miért kerülendő moindjuk egy quad-core apu? Nem kötekedésből, érdekel a dolog, mert pc oldalon már jó ideje amd-m van és semmi bajom vele. Noti fronton még mindig ennyire nem sikerült elérni az i3-at sem nekik, vagy mi? -
MaxiGix
újonc
válasz
Khelben #143748 üzenetére
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
-1-2 héten belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
~200-250.000 ft közötti összegben gondolkodok
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
-Filmezés, netezés, FL Studio
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
-Dota2, FIFA18 de nem prioritás
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
-15,6" FULL HD felbontással, lehetőleg IPS
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
-Nem sokat, napi szinten semmiképp
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
-Nem probléma ha nincs rajta
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
-Kellene egy legalább 128 Gb-os SSD HDD-vel, vagy egy 256 Gb-os SSD. Optikai meghajtó nem fontos.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
-HDMI legyen
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
-Csak új gépben gondolkodokIlletve kiegészíteném még azzal, hogy 8GB RAM mindenképp kellene bele
-
repvez
addikt
válasz
Khelben #143702 üzenetére
Hát érdekes akkor , igy laptopot választani, mert a HP-rol meg azt olvastam, hogy a billentyüzet kiosztásánál nincs hosszú Í csak bill komboval és az enter is csak kis méretű.
A toshiba megint a driver támogatáson hasal el ezek szerint a lenovo is.Nem értem, hogy akkor miért nincs nekik egy olyan megoldásuk, hogy a garancia időn tul vagy a tipus támogatási idején tul oldják fel ezt és mindenki saját felelöségére használhat más gyártó drivert is.
-
Dhampir
félisten
válasz
Khelben #143702 üzenetére
Csuda tudja, például Lenovo IdeaPad Y700-nál az AMD gyári legfrissebb driverekkel nem volt gond Windows alatt.
A szélesebb körű szoftvertámogatással rendelkező Lenovo ThinkPad-ek alatt az Nvidia driver frissítéssek sem okoztak problémát.
Inkább üzleti HP notebookoknál találkoztam szigorú, aláíráshoz kötött szoftvertámogatási problémával.
-
saxonb76
csendes tag
válasz
Khelben #142886 üzenetére
Hi,
Nekem is a dell-t ajánlottad a 7577-est de most látom hogy ez árban is tudásban is hasonló.
HP OMEN 15-ce013na 15.6-inch FHD Gaming Laptop (Shadow Black) - (Intel Core i7-7700HQ, 8GB RAM, 128GB SSD Plus 1TB HDD, NVIDIA GeForce GTX 1060 Graphics 6GB Dedicated, Windows 10 Home)Akkor miért a Dell? Ez is 1060-as grafikus kártyával menne azaz game-re is jó.
Mi a különbség a két gép között?
Üdv,
SaxonB -
red13
tag
válasz
Khelben #143206 üzenetére
Köszi! Hűtés, zajszint milyen?
Most egy 2014-es Pavilionom van, de valami kegyetlen szar. Garancia lejártával forrósodik, hangos a ventilátor(kitakarítottam, új hűtőpasztát kapott, nuku változás), wifi kártyát ezen is kellett cserélni, rohadt nehéz szétszedni, recseg ropog a kéztámasznál. Azért már tényleg szeretnék venni egy normális laptopot, ami évekig kitart, és nem az őskorban érzem magam vele. 400-500ezret meg nem akarok kiadni egy olyan műszaki cikkre, amin jóformán netezek, meg HDMI keresztül a tv-én nézek filmeket(mondjuk 4K tartalmat). -
válasz
Khelben #143194 üzenetére
Koszi a valaszt, akkor nem kuzdok a megbizhatosagert. A 150-ig talan meg el is tudo kmenni arban. Az nem olyan veszes meg, ha nincs lejjebb ertelmes gep.
Az a furcsa, hogy annak idejen az Acer V5 121 sem volt draga, megis nagyon jo a billentyuzete.(#143195) Chaser: Koszi, megnezem ezt az Acer-t.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Khelben #143111 üzenetére
Persze hogy nincs, de nem is állitottam hogy van, egy teoretikus felvetésre irtam egy teoretikus választ.
És szerintem simán 7-8 hónappal ezelőtt, amikor vettem az Y520 at, akkor még ugye nem is nagyon volt IPS paneles Dell meg csak 7567 volt Mo on, abból is 340 be került az 1050 TI s verzió, az 250 ezerért majd 100 ezerrel olcsóbban teljesen vállalható alternatíva volt.És ahogy írtad a 720 assal sincs baj , meg szerintem azelőtt a 700 is jó kis gép volt. De ez teljesen off
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Khelben #143074 üzenetére
Köszi a választ. Akkor én sem erőltetem a dedikált VGA-t, bár sejtettem, hogy nem kell. Nekem is azért van, mert elenyésző (5-10e) volt a különbség akkor.
Úgy látom ebben a kategóriában az Inspiron 3567 és a Vostro 3568 kapható, képeken én semmi különbséget nem vélek felfedezni közöttük. Mi lehet vajon?
Ami feltűnt (de lehet hibás adat is) az Insp. 10/100 LAN, a Vostro 100/1000, ami nem volna rossz, mert gigabites már a hálózat, a Digi is 200+-al hasít, nem volna rossz, ha használná.
A "Intel Core i3-6006U 2,0" proci erre a célra tenné a dolgát, vagy érdemes egy magasabb? (Nekem i3-2350 van, és bőven megfelel.)
Bónuszkérdés:
https://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=3568_244423https://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=3568_244423_8GB_S
A két gép között elképzelhető, hogy mindössze 4 Gb RAM a különbség, amit ráadásul a Mysoft tesz bele? Mindez 30000 pénzért?
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest