- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ZavaBalazs #173560 üzenetére
A proci nem éri meg, a billentyűzetet nézd meg előtte, hogyan van magyarítva. Vagy kérj fényképet a világításról.
-
Kbali
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #173560 üzenetére
Mivel használt gépet fogsz venni, kb. semmi garancia, hogy abban nem pukkan meg az akksi. Egyébként én inkább fizetnék többet egy gyári magyar bill-es gépért.
-
válasz
ZavaBalazs #173517 üzenetére
Thinkpad Yoga-t nyugodtan vehetsz neki, ha jó állapotban van.
-
válasz
ZavaBalazs #173543 üzenetére
Akár az X380 yoga, akár a latitude 7390 2in1, vagy épp a spectre x360 13 vqgy a microsoft surface book 2-t veszed alapul, mind hasonlóan jó gépek, tartós jószágok
Az x380 kevésbé melegedik fel, viszont alulról a hátsó sarokban nagyon fel tud forrósodni, ami zavaró lehet ölben használatnál. A Latitude egy kicsit melegebb ennél, viszont jobban eloszlik, így nem alakul ki egy erőteljes hotspot. Ha ki van tisztítva rendesen, akkor ez azt jelenti, hogy a thinkpad 40 fok alatti, de a hotspotnál 50 fölé is tud menni. Ezzel szemben a 7390 nagyobb területen megy kicsivel 40 fölé, de nem olyan nagy a kontraszt a gép alján.
A 7390 akkuideje kicsit még jobb, mint az x380-é, de alapban annak sem rossz. Érdemes pl batteryinfoview-val megnézni az akku állapotát.
A dell-ben upgrade-elhető a RAM, a lenovo-ban forrasztott.
Ugyanakkor persze a ceruza egy fontos kérdés lehet, de ha az órán használná csak, akkor fixen lehet otthagyni a ceruzát.Amelyik jobb vétel, arra csapj le
Előhozom még a már említett Surface book 2-t, ami 13,5 és 3:2 arányú, lehet, hogy hasznosabb lesz adott esetben, ha rajzolni kell (nem biztos, ez feladatspecifikus, csak felvetem)
-
válasz
ZavaBalazs #173543 üzenetére
Én nem ismerem konrétan az x380-at, mármint még nem volt kezeim közt, ne haragudj. Szerintem ebbe Kbali lesz az embered, vagy más.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #173523 üzenetére
illetve most nézem, a 7390-ből is van touch, ami teljesen visszahajlik, így az is teljesíti ezt a kritériumot, csak abban nincs integrált toll. minimálisan olcsóbban találtam, mint x380-at, melyiket érdemes, ha a strapabírás fontos szempont? (a mostanit zsanértörés miatt kellett leselejtezni)
-
Kbali
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #173517 üzenetére
Ebből csak használt lesz. X380 nemigen lesz OK. Mennyire fontos az érintőképernyő? Esetleg egy külön wacom tábla?
-
válasz
ZavaBalazs #148020 üzenetére
Lenovo ThinkPad T480 laptop a Lenovo szerint kb. 30 órát bír. Viszont ehhez össze kell állíttatni egyedi Lenovo ThinkPad T480 laptopot. Amilyen Lenovo ThinkPad T480 laptopot magamnak összeállíttattam az kb. 600.000 HUF. 2018. évben nyáron nettó 1410 EUR, bruttó 1790,7 EUR összegbe került, erre számoltam azt, hogy kb. 600.000 HUF.
Ezek vannak a nekem megfelelő Lenovo ThinkPad T480 laptopban:
Kijelző: tükröződésmentes (matt), IPS, LED, érintőkijelző
Kijelző felbontás: 1920 X 1080 pixel
Kijelző méret: 14"
Biztonság: ujjlenyomat olvasó, hardveres adattitkosítás, SmartCard olvasó
Processzor: Intel Core i3-8130U processzor (2,2 GHz, up to 3,4 GHz, 4 MB)
Memória: 8 GB (DDR4 2400 MHz)
Tárhely: 256 GB SSD hardveres adattitkosítással (PCIe-SSD, M.2 NVMe module, OPAL 2.0)
Billentyűzet: háttérvilágítással rendelkező magyar nyelvű billentyűzet
Operációs rendszer: Windows 10 Pro
Hálózat: LTE modem, WLAN
LTE modem: Fibocom L850-GL (Cat. 6)
További szükséges dolgok: nincs -
válasz
ZavaBalazs #148020 üzenetére
Nézd meg ezt a gépet,15.6"-os,de mivel alig van káva,majdnem 14"-os külsőben van.
Ha jól tudom,USB-C dokkolást tud. -
Khelben
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #148017 üzenetére
Ez könnyű: ilyen gép nincs. 13-14-es méretbe nem lehet videószerkesztő hardvert tenni. Dokkolás kezd teljesen kihalni, hacsak az usb-s dokkolót nem tekintjük dokkolásnak. 8 órát nagyon kevés gép bír akkuról és azok is csak nagyon ideális körülmények között, tehát kb. ha nem használod semmire. Szóval itt komoly kompromisszumokra fog kényszerülni az illető.
Dell XPS 15 áll a legközelebb az igényekhez, de terhelés alatt ez is túlmelegszik és akkuról 8 órát csak akkor bír, ha a sima netezésen kívül más nem történik rajta. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #140145 üzenetére
helló, erre esetleg van valakinek tippje?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #120785 üzenetére
sikerült találni egy e6430u-t, de mint kiderült, HDD nem megy bele.
szóval valami tipp a fenti paraméterekkel, hozzátéve, hogy legyen benne 1 normál HDD slot?
-
válasz
ZavaBalazs #120785 üzenetére
Én mondjuk hordozásra ezt venném: [link]
Ha alfa156-nál is felbukkan valami jó vétel, akkor ott ,esetleg rizso-nál szokott még lenni
-
_Berci_
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #109849 üzenetére
Esetleg az Asus G551 (régebbi) gépét tudnám javasolni
-
laszlobak
tag
válasz
ZavaBalazs #109846 üzenetére
Nehéz ügy.
Amit itt leírtál, az legalább egy közepes erősségű játékgépet feltételez - 15"-on - azt egy FHD-s, IPS paneles Asus G551, vagy N551 teljesítené maradéktalanul egy i5H-s procival, GTX 950/960-as videokarival - újonnan 260-285k körül kapná meg.- 17"-on még durvább a helyzet, ami az árat illeti.
Ez jó (ha nem a legjobb) minőségű konzumer gépcsalád, de nem napi munkára és hurcolásra termett, de ugyanez elmondható a Dell vagy a HP felsőkategóriás konzumer gépeire is. Az ennél olcsóbbak meg még ennyire sem.
Melóra, hurcolászásra (ha tényleg annyira erős
), árban nagyon megfelelne neki használtan a HP 8560w, 8570w, 8760w-s munkaállomásai, vagy a Dell munkagépei stb., azzal meg játszani nem fog, legalább is nem a legújabb játékokkal médiumon.
-
_Berci_
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #109846 üzenetére
Szia
17" ips újonnan ennyiért nincs
max használtan vmi gyengébb mínőségű -
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #109818 üzenetére
hahó, erre valami?
-
szabonagyur
félisten
válasz
ZavaBalazs #97839 üzenetére
5558 i3-mal mehet.
-
szabonagyur
félisten
válasz
ZavaBalazs #97834 üzenetére
Pedig a kérdés sor most is hasznos lenne...
De akkor adj legalább linket a kinézett gépekről, mivel nem tudni, hogy mondjuk az egyes gépek milyen hardveresek, mindből van millió kiadás.
Szóval linket minden lehetőségről pls.
-
Chaser
legenda
válasz
ZavaBalazs #94204 üzenetére
14-esben nem tudom, 15-ösből E6520, E6530-ba biztos. Ezeket szerelik gyárilag is fhd kijelzővel, csak tn panelessel. Ezeknél már úgy tudom nem kell kábelt sem cserélni, dell topikban biztosra megmondják.
PP zsetont nem lehet számlára áttolni? mondjuk én se tudtam -
Chaser
legenda
válasz
ZavaBalazs #94198 üzenetére
Ez. Nincs olcsóbban ha új kell, a gépet nem ismerem, de az is kisebb csoda hogy van ennyiért ilyen kijelzővel gép. Ha grafikázik nem lesz jó tn panel. Ha nem kellene új azt mondanám vegyétek vmelyik dell latit, aztán panel csere ips-re.
szerk: bricklayer Szezon-fazon
a konzumer lenovok mentek ki, de már itthon van a szerviz, de ettől csak rosszabb lett. TP zériának eddig is voltak szervizei itthon. x220-akon már nem igen lehet gyári gar, esetleg pár hónap. Max a 30-as szériát érintheti még gyári gar. 2560p, 2570p sem rossz, nekem a billzeteik nem jönnek be, igaz 230-é se túlzottan.
-
Khelben
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #94198 üzenetére
A kijelzőn kívül nem sok vállalható részegység van abban a gépben. De ennyiért ez van.
-
Chaser
legenda
válasz
ZavaBalazs #93349 üzenetére
6320 biztos jó mint gép és hw-ben is, max akkura kérdezz rá milyen állapotban van. 6220-as fullos akkuval nagy fénnyel 2,5-3 óra körül karistolhat wifi nélkül ekkora akkuval.
-
Kbali
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #93347 üzenetére
-
dmagyar17
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #87626 üzenetére
Te milyen árkategóriában gondolkodnál?
-
dmagyar17
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #87618 üzenetére
Nem is pont az, hogy egyetem miatt, de az asztali gépem nem szeretném magammal hurcolni a vonaton minden hétvégén... Ezért lenne fontos 1 laptop, de ha már kell, akkor olyan legyen, ami minden fronton megállja a helyét..
-
Tikakukac
titán
válasz
ZavaBalazs #86583 üzenetére
Sima környezetben 30 értsük jól. Ha adsz 10 percet rátolok én szabvány szintű sebességet is. Csak ehhez előveszem az irányított antennámat
A gond az, hogy egy fedlap cserével triplázódik a sebesség. Tehát minden marad csak fedlap csere. És sajnos így ezzel a módszerrel minden egyéb kari-driver-router marhaság kidől az egyenletből, csak a gép lehet vacak.
Remek, hogy elérheti ezt a sebességet is, az remek. Csak a Probook pölö hanyatt az ágyban viszi az 50-et odaforgatva megvan a 60-65. Otthon, router az ágy alatt és egyebek. Ez így bukós.
-
rbalint88
addikt
válasz
ZavaBalazs #86583 üzenetére
Asus UX32, TP-Link TL-WR841N, UPC 100mbit net.
2m-re a routertől7m-re a routertől, fal és egyéb tereptárgyak útközben
asztalin, kábelen hozza a 100/10-et.
-
Tikakukac
titán
válasz
ZavaBalazs #86574 üzenetére
Majd ha olyan lefedettség és olyan szórás lesz a lakásokban, mint mondjuk az E előadókban akkor ez kircsi. Addig meg az van, hogy rendes fedlappal tudja otthon is 3 fallal, sajátjával nem. A diagnosztikai kör itt bezárult ez betontény.
-
jety91
őstag
válasz
ZavaBalazs #83057 üzenetére
Van valami oka, hogy sehol sem találni N551-et a webshopokban? Illetve, tudtok valami hírt az N55x széria új változatáról?
-
válasz
ZavaBalazs #82341 üzenetére
Ennyi pénzért már lehet kapni rendes gépet is, nem inspiront, röhejes az ára. Market value 1400$ na persze, ennyibe fáj egy zbook.
Az msi-t már a ph-s cikknél se tudtam hova tenni. Egy rendes mecha bill olyan 3kg, a laptopom 1,9kg, pedig 14"
torreador: N551 ha játék, de töltsd ki az összefoglalót.
-
baboss
őstag
válasz
ZavaBalazs #82137 üzenetére
A gépet nem én vettem,hanem telefonon hívott fel,hogy ezt venné meg,már akkor azt mondtam neki ne vegye meg hanem keresünk egy használt garanciásat annyiért.
100k-ért lett elhozva,a gyereknek és tényleg elégedettek vagyunk a használt géppel.
-
SzalaiG
addikt
válasz
ZavaBalazs #81073 üzenetére
Valami mobil CPU M vagy U végű, h sokáig menjen aksiról.
-
premete
veterán
válasz
ZavaBalazs #81073 üzenetére
Intel 4 magos kisfogyasztású az ilyen: [link]
Ilyen van a Dell tabletemben, keveset fogyaszt, ebook olvasásra és netezésre 1 ablakkal jó. -
Vermilion69
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #80975 üzenetére
Kétszer jártam náluk, igaz másodszorra csak 3 hét kellett egy pasztázáshoz...
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #80946 üzenetére
Fixdirectnél 1 hónapig volt a samsung gépem, majd közölték, hogy ők nem találtak hibát ezért nem is csináltak vele semmit. A teszteket amiket lefuttattak kb 3 héttel a visszaadás előtt volt, úgyhogy nem tudom miért kellett egy hónapot várnom a semmire.
Ami furcsa volt, hogy állítólag nem csináltak vele semmit papíron, mégis megszűnt a hibajelenség.. -
Tuvix
tag
válasz
Szóval a telemaxot nem szeretjük, értem. Akkor az N550JK lesz, már csak az a kérdés, kell-e bele +4 GB RAM? Szükség lesz-e rá a közeljövőben, megéri-e a garanciával szórakozni, vagy a RAM-bővítés még nem jár garanciavesztéssel ha az üzletben megvételkor beleteszik?
-
premete
veterán
válasz
ZavaBalazs #80955 üzenetére
Mindegy, hogy milyen Dell, felhívod a zöld számot, elmondod, mi a baja, megmondják, melyik szerviz van hozzád legközelebb, és a szerviz hív, ha megérkezik az alkatrész. Mivel az egész folyamat online történik, a support ticketje megy a raktárba, és rakják is bele a másnapi szállítmányba (kivéve azt a ritka esetet, ha az adott alkatrész nincs az európai raktárban, mert valami US-cucc).
De azt is lehet kérni, hogy a futár neked vigye a kijelzőt (vagy akármit), akkor másnap jön a régiért. -
szabonagyur
félisten
válasz
ZavaBalazs #80955 üzenetére
Dell Inspirion ami eléggé konzumer esetében is megrendelik csak így.
-
Dhampir
félisten
válasz
arról meg szó sem lehet, hogy a te bemondásodra berendelik
A ThinkPadnél ez működik, indokolt esetben.
(#80932) Bóti
A T500 is "hintázik" kicsit.
-
Tikakukac
titán
válasz
ZavaBalazs #80846 üzenetére
Hát, bent amire nekem kell a wifi, tökéletes, itthonra betáraztam mindenből, szóval könnyebb diagnosztizálni
ivana: Az biztos, hogy nem driver és kari. A vezeték és az antenna a ludas, hogy ezekből melyik, fogalmam sincs, fedlapra tippelek. Amit ha valaki szerez bontós gépet, megcsinálom, de nem nagyon van kedvem saját kontóra bontogatni konzumer gépeket, mert ha bereccsen valami akkor nekem reszeltek.
-
brumi1024
veterán
válasz
ZavaBalazs #80846 üzenetére
Általában jobb, igen.
-
Sobod87
tag
válasz
ZavaBalazs #80840 üzenetére
Köszönöm szépen. Lehet megveszem.
-
brumi1024
veterán
válasz
ZavaBalazs #80842 üzenetére
Mérj belső hálón. Egy gépet rákötsz a routerre, a másikat wifin és ilyenkor normális wifi kártya esetén el kellene érni a router maximumát, átlagosabb darabok esetén 50-60 Mbps-t. N66u-val, jó Broadcom kártyával, korrektül megtervezett géppel, nem zajos környezetben mértem én már 200-220 Mbps körül is, az az N450 wifinek eléggé a teteje.
-
Tikakukac
titán
válasz
ZavaBalazs #80842 üzenetére
Teljes szériát kimértem 3 féle routerrel, hónom alatt egy rendszergazdival aki látott már azért routert, kicsit többet, mint én vagy a legtöbb ember. Ott ez volt a plafon, de stabilan 25. És mondhatnánk, hogy én qrtam el valamit, de a postaládám tömve van ilyen 23-25 megabites levelekkel, tehát ez elég valós, akinek jobb inkább az a csoda.
-
Tikakukac
titán
válasz
ZavaBalazs #80840 üzenetére
Ez a baj. Ezt konkrétan ez az X52 megüti, ami az ipari hulladék legalja.
-
Tikakukac
titán
válasz
ZavaBalazs #80693 üzenetére
DDR3
-
Burt1793
veterán
válasz
ZavaBalazs #80498 üzenetére
Bocs, félreérthető volt, de írtam, hogy a 220 ezres asus az már egy feljebb lévő kategória. Abban igazad van, hogy 220ért fhd-s ips kijelzőt kap, ami tényleg előrelépés a probook kijelzőjéhez. Viszont megyünk egyre felfele az árral.
(#80499) robi30: Van értelme a 8 gb memóriának, mert manapság a játékokban 6 gb a minimum követelmény (legalább is amikor kijönnek, utána csökkentik frissítésekkel...
)
-
Burt1793
veterán
válasz
ZavaBalazs #79944 üzenetére
Milyen szerviz? Rosszabb minőségű ez a FHD-s panel? Melyik panel a jobb? Az alacsonyabb felbontású IPS-ek? Olyat tudnál ajánlani?
-
válasz
ZavaBalazs #79929 üzenetére
Az ASUS G56-ba olyan ips van, hogy egy jobb tn elveri színben, illetve nem tudom, hogy miként de alulról nézve (ami nem valami normális használat, csak észrevettük) ilyen apró pöttyök jelennek meg rajta. Igaz lehet, hogy csak rosszul van kalibrálva.
-
QwErTy42
addikt
válasz
ZavaBalazs #79452 üzenetére
Parasztvakítás meg kamuzás az megy ezerrel kb az összes gyártónak de ez egy igazi gyöngyszem.
-
premete
veterán
válasz
ZavaBalazs #79106 üzenetére
Linkeld már be, hol írta, hogy használtat szeretne; szerintem sehol, csak te találtad ki.
-
QwErTy42
addikt
válasz
ZavaBalazs #78488 üzenetére
Én is magamnak oldanám meg az ilyen bővítéseket.
Nem azt mondtam, hogy rossz amit írsz, hanem hogy a legtöbb ember végtelenül lusta/ kényelmes/.... -
QwErTy42
addikt
válasz
ZavaBalazs #78481 üzenetére
Azt a grátisz HDD-t valamibe bele kell rakni. Egy ház hozzá 3-4 ezer forint.
A legtöbb ember szereti a készre-szerelt megoldásokat. -
QwErTy42
addikt
válasz
ZavaBalazs #78437 üzenetére
Arra a zsanérra, ami 90+ foknál rálóg az egyetlen szellőző nyílásra?
Ha ennek ellenére is rendben van, akkor hajrá!
-
littlebunny
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #78034 üzenetére
Én a westendbe nézegettem egész jónak tűnt..bár ott nem volt belőle kiállított példány úgy hoztak ki hátulról... de kérdés hogy meddig tűnik jónak...
-
Khelben
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #77841 üzenetére
A tabletemet a csehekhez kellett volna küldeni, abból gondoltam.
-
Bertók
tag
válasz
ZavaBalazs #76738 üzenetére
Értem, elhiszem, nem akarok kekeckedni meg valószínűleg az N-est veszem. De miért kerülik ennyire ezt az X550JK-t?
A boltról már olvastam dolgokat, az egy dolog, de a gépbe nem látok bele.
-
ModliH
tag
válasz
ZavaBalazs #76457 üzenetére
Igen, én is furcsálltam, de nem kinézetre, hanem specifikációra választottam, a kinézet igazából rohadtul nem fontos, ha egyben van, és megfelelő a tudása
-
szabonagyur
félisten
válasz
ZavaBalazs #76288 üzenetére
Áh hülye voltam, tényleg van belőle, de ha a 270e-s gépet 160-ért adja tuti átverés.
-
szabonagyur
félisten
válasz
ZavaBalazs #76285 üzenetére
Úgy tudtam ebből itthon nem lehet kapni érintőset, de legalább tudom most már, mondjuk most sem látok ilyen kiadást az oldalon.
-
Dhampir
félisten
válasz
ZavaBalazs #75979 üzenetére
Megerősíthetem.
-
spyduck
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #75997 üzenetére
Itt vmi nem stimmel, én ilyen konfigról még életemben nem hallottam.... Az X550 a GT840 +i5 U párost is alig bírja el. Ez vagy elírás vagy vmi hihetetlen gagyi gép.
-
Armagedown
őstag
válasz
Ilyet láttam egy helyen kiállítva, a legkisebb érintéstől is horpad a billentyűzete, még a normál leütéstől is, valószínű hogy a gépt többi része is ilyen minőségű.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Valószínűleg a teszkós tejfölöspohár veri tartósságban és merevségben. Hőmérsékletben viszont ez nyer még a paksi atomerőművel szemben is.
-
Tikakukac
titán
válasz
ZavaBalazs #75979 üzenetére
Ja, hát olyan volt, megesik, de itt asszem 3-szor zsinórban, aztán hagytam.
Disztrinél meg kell csekkolni ha van akkor lesz is mindenhol ahol kéred, ha nincs, na akkor van a vadászat.
-
Tikakukac
titán
válasz
ZavaBalazs #75977 üzenetére
Na akkor mégis van. Akkor lehet is vásárolni emberek, hopp-hopp.
-
Dhampir
félisten
válasz
ZavaBalazs #75901 üzenetére
PC-fronton is lehet hasonlóan átlátszó az egész gépház.
-
Gedeon31
addikt
válasz
Köszi
kezdek öregedni ,de biztató nem kell még Cavintont szednem .
-
Khelben
nagyúr
válasz
Na ezt elrakom és beteszem mindenkinek, aki ilyen gépet választ.
-
Zulma
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #75161 üzenetére
Köszi csak akkor nem tudom meik lenne jo ? Hasonlo nincs a z510 hez arban is meg teljesitmenyben?
-
Tikakukac
titán
válasz
ZavaBalazs #74467 üzenetére
Ez ilyen véleményes dolog. Ezek a gépek valamiért sok fronton nagyon jól sikerültek van akinél sokat el is mennek. Van aki meg panaszkodik.
Ha jó a gép és tényleg nagyon minden pixel a helyén van akkor akár még lehet is jó vétel ha számítanak nála azok a specek amiket ez a noti tud. Ha bármi gáz van vagy egyéb, akkor viszont nein és vegyen valami stabilabb és elterjedtebb üzletit. -
Mottie
őstag
válasz
ZavaBalazs #71075 üzenetére
Ó, valóban igazad van
Elég csalóka a kép.
Ezeknek a ROG ASUS-oknak milyen a supportja egyébként? (nem mintha telóvásárlás mellett erre is maradna pénzem, de érdekel
)
@kisza25: Felülről van, csukva. A szellőzőnyílások a képen lefele mutatnak.
-
kisza25
félisten
válasz
ZavaBalazs #71075 üzenetére
ezt most dögöljek meg ha értem
amúgy tutira rossz a kép, csak azért egy 400eFt gépnél odafigyelhetnének kicsit
Mikulásbá: a felső képen hol vannak a hátsó szellőzőnyílások -
Khelben
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #70596 üzenetére
Igen, a 4500U-tól. Ne mondja nekem senki, hogy egy 51 fokos billentyűzetet kényelmes használni.
-
whited
addikt
válasz
ZavaBalazs #69750 üzenetére
és ha kifut akkor az i5 lesz a legerősebb kivitel?
ha viszont ez így van, milyen alternatívák vannak amik hasonlóak mint ez és magas az üzemidő ?? -
dunc
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #69586 üzenetére
SS az szeretem!
THX -
Tikakukac
titán
válasz
ZavaBalazs #69300 üzenetére
Én anno innen akartam venni a HP-mat, 3 konfigból nulla volt raktáron ami elviekben raktáron volt. Szóval telefon.
-
Chaser
legenda
válasz
ZavaBalazs #68236 üzenetére
Ezt nem láttam valóban. Világítás gondolom kikapcsolható. De legalább össze van rakva meg van 3 év gari, asusra csak kettő...igaz ott meg van IPS. De ha magamnak venném és mindkettő 280k lenne y510p-t vennék egyértelműen. Haswell i7, SLI...igaz a 2. kártyát eladnám
kijelzőt meg cserélném
-
Tibbi95
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #67321 üzenetére
Hd TFT
Jah, nem hirdetem, csak úgy írtam
Nem kell egyből beszólni a másiknak, főleg nem azért, mert egy alja C Toshiba gépem van... -
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #66848 üzenetére
na még egy próba, szóval: erre valakinek tippje van?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #66848 üzenetére
erre valami tipp?
-
Chaser
legenda
válasz
ZavaBalazs #66616 üzenetére
Bocs a 10k-ért
Papíron a 850gtx gyorsabb, realben meg talán beelőzi az sli 755, de ez játék kérdése. Azért nem árt fejben tartani hogy az asusban IPS panel van. És mivel egy vga-s van optimus is - bár ennek nem néztem utána -.
szerk:
Yany
Ott eredetileg optika van, sajnálatos hogy egyes gépeken kifog ha ott más van, de ez elenyésző, kb a fenti dell modellek. És mint láttuk hdd fw gond leginkább, vagy pedig BIOS.peter9228: Annyiért az is. Csapj le rá amíg van alfanak
-
Yany
addikt
válasz
ZavaBalazs #66616 üzenetére
Teljesítményben igazad van az SLI vs. 850 kérdésben, de ha mindent összevetsz, akkor nem ilyen feketefehér a kérdés. SLI esetén folyton újabb driverekre/profilokra vadászhatsz, hogy a tengernyi VGA bugot megúszd/javítsd. Továbbá ott az input lag, ami a két vezérlő együttműködéséből fakadóan drasztikusan megnő. Aztán ott a 2x annyi hőmennyiség termelése, ami nem csak gyorsabb öregedéssel, de nagyobb zajszinttel is jár.
Szerintem aki a mai világban bedől az SLI/CrossFire marketingnek, az az ember, aki a fényképezőgépeken is a megapixelre vadászik. Az fps-értékeken túl is van ám élet, egy notebook esetén pedig én már azon is csodálkozom, hogy egyáltalán beszivárgott ez a duplagpu-s vicc ebbe a termékkategóriába.
-
runner 125
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #66085 üzenetére
Ha, a 15 napban benne van, akkor gépcsere. Ha, van raktáron az adott üzletlenél biztosan kapsz rögtön egy másik gépet, szóval ha teheted üsd nyélbe minél előbb a történetet.
A másik fele cégenként válogatja, de általánosságban az a jellemző, h 15 nap után már csak kijelzőcsere működhet, de jobban jársz ha elintézed még frissen és kérsz egy másik gépet. -
Leleményes
tag
válasz
ZavaBalazs #66085 üzenetére
Ahogy olvastam, 15 napon túl kijelzőt cserélnek.
-
Chaser
legenda
válasz
ZavaBalazs #66020 üzenetére
Naptári nap volt a hivatalos verzió. Régen nem is volt definiálva emlékeim szerint, olyankor alapból munkanapnak veszik.
szerk: obga Úgy nem éri meg. Ha magyar lenne két hónaposan akkor érne kb 100k-t 22 hó garival. Újan sztem nem éri meg 13x k-ért.
xenom0rph: Elállhatsz indok nélkül 14 napig. De a kereskedőnek nem kell egyből visszaadni a pénzt, ez legutóbb 30 naptári nap volt. Most nem tudom ez változott-e. Míg pixelgarinál kapod egyből a a cseregépet.
-
kecsawi
senior tag
válasz
ZavaBalazs #66020 üzenetére
Senki nem mondta másképp, régebben volt 8 munkanap ami mostanában változott az uniós szabályoknak megfelelően 14 napra.
-
Tikakukac
titán
válasz
ZavaBalazs #65840 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy kevésbé fakul és inkább lilul, de legalább 15 foknyi döntögetésig tartja amit a TN sem tud. Egy random picit is igényesebb panel pépesre veri ezt is, S-PVA van a moncsimban és emellett az N550 meg G56 is szabályszerűen csúnya volt. De még egy AFFS is megette őket. Helyén kezelve viszont szépek.
-
Leleményes
tag
válasz
ZavaBalazs #65840 üzenetére
jöhet az ide is!
-
Leleményes
tag
válasz
ZavaBalazs #65833 üzenetére
Rákerestem a panelra, nem is IPS?
PLS?
-
Pocok256
veterán
válasz
ZavaBalazs #65572 üzenetére
7537 ben csak az a baj, hogy minden pecek törik
Képtelenség úgy leszedni az alját, hogy ne törjön el egy kis műanyag pecek
Borzadály
-
Zolly444
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #65408 üzenetére
Hát itt van előttem egy másik lapos de ennek a 3.0ba nem megy a sima mezei Pen.. Lehet én vagyok kibaszottul de nagyon béna.. Na mind1 Hagyjuk ezt a témát.( Ha én vagyok béna akkor elnézést.)
-
Zolly444
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #65406 üzenetére
és ha 2.0-s a Penem( Márpedig nekem legalább 6van ilyen a lakásban akkor a szituáció az előző. És valljuk be a 2.0 Sokkal elterjedtebb. És hangsúlyozom nem a kedves Fórumozó barátunkban van a hiba! Neki nagy Köszönöm!!
Edit: Nem offba írom -
Chaser
legenda
válasz
ZavaBalazs #65045 üzenetére
T400/T500, 6910p, 6930p
-
426os
őstag
válasz
ZavaBalazs #64945 üzenetére
Nem csak specifikáció szerint nincs, hanem tényleg nincs. Szerintem észrevenném, ha lenne
Gyanítom, ha ebben nincs, akkor a még olcsóbb verzióba nem hinném, hogy belepakolnák.
-
Chaser
legenda
válasz
ZavaBalazs #63402 üzenetére
Ha nem is pont olyan de közelít. Ha leszeded a kjelző keretet és úgy rakod fel - persze szépen - akkor simán gyárinak hat. Nekem a telón is matt ujjlenyomatmentes fólia van, nagyon baba
Több helyen foglalkoznak méretre szabott fóliákkal.
-
Khelben
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #63402 üzenetére
Ha tudsz szerezni gyári fóliát, akkor gondolom igen. Bár nekem sokszor telefonra se sikerül hiba nélkül feltennem egy fóliát, monitorra meg se próbálnám.
-
Chaser
legenda
válasz
ZavaBalazs #63346 üzenetére
Ez gyanús hogy elírás, touch verzió 240 felett volt és GT750 nélkül, csak igp-vel. Ha ez valós akkor nagyot estek az árak, a normál kijelzős 7537 van ennyiért tudtommal.
-
Chaser
legenda
válasz
ZavaBalazs #63253 üzenetére
Tuti. Most oly mind1 milyen felállásban írják ki a 3 évet. Egyébként mind a 3 évet a gyártó/impoortőr vállalja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged