Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
keresgéltem volna én is notit, a következő paraméterekkel:
- lehetőleg 100k alatti ár
- viszonylag könnyű, legalábbis könnyebb, mint egy 17"-os monstrum
- sebessége jobb, mint egy atomos netbooknak
- megbízható minőségkijelzőre nincs igazán specifikáció, 12-14" környékén gondolkodnék, de ebben a tartományban pont nincs olyan árú, ami kellene.
-
ngabor2
nagyúr
tervbe van véve egy subnoti vásárlása, amit tényleg hurcolni szeretnék. eddig egy netbook (eee 901) volt a kiválasztott, de lehet, hogy jelentősen kibővül rá a keret. olyan 200-250k körüli keret lenne rá. elsődleges, hogy strapabíró és nagyon masszív legyen, nem baj, ha nem tiszta műanyag
másik fontos dolog, hogy az akku sokáig bírja, egy 3-órás vonatúton végig lehessen pl. filmet nézni, vagy netezni. előny, ha tapipad van rajta, a pöcökegeret nem igazán kultiválom. optikai meghajtó nem feltétel, az ubuntu felmegy pendrive-ról is.
mivel tapasztalatom szerint a lenovo nem szemetet gyárt, próbáltam szétnézni az oldalukon, de a magyar oldal elég... siralmas. más gyártókat még ennyire se ismerek, úgyhogy várom az ajánlatokat.
ja, mindenképp új kell, számlával.
-
ngabor2
nagyúr
köszi mindkettőtöknek. akkor asszem ilyesmi gépezetet fogok begyűjteni.
-
ngabor2
nagyúr
absz nem értek a notis videokártyákhoz... melyik a jobb:
NVIDIA Quadro NVS 140M 128MB vagy NVidia GeForce Go7300 128MB VRAM TurboCache? linux menne a gépre, ezért az intel és az ati kiesik (tudom, hogy megy mindkettő linux alatt is... de az nv sokkal szimpatikusabb, mindhárommal volt dolgom mostanában). -
ngabor2
nagyúr
válasz
vehement69 #15236 üzenetére
linuxszal elég régi infóid lehetnek, több ismerősömnek thinkpad-en gyönyörűen megy a linux (általában ubuntu a népszerű), nálam hp-n szaladgál mindenféle gond nélkül.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ngabor2 #15150 üzenetére
közben kicsit utánajártam... úgy tűnik, a lenovo csak 15, vagy 15.4"-os kijelzővel van. msi van, ami tetszik, hp... azok se rosszak, devalahogy nem lopták be magukat a szívembe. fusi nem játszik, acer, asus csak különös ajánlás esetén.
az árat elnézve úgy tűnik, hogy 200-250k közé is belőhető az ár.
-
ngabor2
nagyúr
órákig tudnék keresgélni... de inkább megkérdezném a hozzáértőket. keresnék egy kultúrált dtr notit. lehetőleg 250-300k körül kellene belőni a keretet rá, és fontos, hogy strapabíró legyen. elég tág így a dolog, de igazából nem is nagyon akarom leszűkíteni. ahogy nézegetem, a dvd-író, 2x1gb ram már majdnem mindben van. 17", esetleg 15" kijelző az nem árt. wlan, bluetooth nem feltétel, de az is egyre inkább szériatartozék, csakúgy, mint a 3-4 usb. bár külső egérről lesz rángatva, tapipad nem hátrány, a pöcökegeret nagyon nem szeressem. ajánljatok pár típust.
-
ngabor2
nagyúr
most adtam el egy notit, de új (vagyis inkább használt) vételén gondolkodm ismét. nagy dilemma... ibm t23, vagy dell d600? tudásban mindkettő megfelel nekem, csak konkrétan egyikkel sincs tapasztalatom. árban közel vannak egymáshoz, egyikben az egyik, másban a másik jobb. személyes tapasztalatok alapján ti melyiket javasolnátok szívesebben?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest