Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ott vásárolsz, ahol akarsz. Említettek egy üzletet, te mondtad, hogy ott meg sem nézheti a gépet vásárlás előtt, mire jött Akula, és megosztotta velünk a saját tapasztalatát, hogy márpedig ő megnézte, mielőtt megvette. Ami teljesen alapvető, ebben egyetértünk, nekem is szokásom az ilyesmi, és eddig soha nem is problémáztak vele.
Amit nem tudok, hogy honnét vettétek, hogy nem mutatják meg fizetés előtt, amit veszel? Ez milyen rémhír már?
Egyébként az MM nem vicc, ugyanazt kapod, mint bárhol máshol, ráadásul ők tényleg visszaveszik 3 napon belül, ha bármi gondod van, és tényleg szép nagy kiállított készletük van. Ha pedig te tudod, hogy mit akarsz venni, akkor az sem fontos, hogy ők nem értenek hozzá. Gond sehol.
Webshopokban is visszaküldheted a cuccot nyolc napon belül, gyakorlatilag indoklás nélkül, tehát így a webes vásárlás is nyugodtan szóba jöhet. Csak a visszaküldés költségét bukod.
Ráadásul egyes helyeken némi felárért garantálnak pixelhibamentességet monitorokra, nem tudom, hogy ez notebookokra is működik-e, még nem érdekelt annyira, hogy utánanézzek.
"Aki unott pofával odavágja nekem az árut, az feldughatja magának. Ne felejtsük már el, én adom a pénzt."
Ebben is egyetértünk. Ismersz valakit, akinek az a perverziója, hogy az ilyen helyeket keresi?
Szóval mindezek tükrében nem igazán értem, hogy hol tér el az álláspontod az általánostól, hogy mi ne fogadnánk azt el.
p
Aktív témák
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest