Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Aktív témák
-
Tisztában vagyok a HDD védelemmel és a kártevők elleni védelemmel is.
Poénnak szántam, iróniával az iróniáért. és mert csodálkoztam rajta, hogy valaki ilyen honlapot ad meg...ezt semmiképpen nem lehet pozitívnak nevezni.
Sajnálom, hogy komolyan vetted, majd legközelebb pontosabban fogalmazok.
Egyébként a dv5/6/7 szériákban is van HDD védelem. Bármelyik HP oldalon megnézheted a spec-ben. Volt pár Gericomban is (aki nem gyártó, Clevo, Uniwill, stb gépeket márkázott fel magának, mint a Portocom is anno), sőt volt olyan gép is, amiben BIOS szinten bekapcsolható volt az adattitkosítás. Mondjuk nem a Clevo-knál, az biztos.
Szerintem a karcosság és a gép általános állapota főleg a felhasználótól függ. Láttam már karcos, kávés, korpás, morzsás, sörös, monszunesőt átélt, stb. gépeket, mindenféléből, home és business class-ból is, sőt Gericom is volt. A monszunesőt átélt kék/ezüst Gericom Supersonic 1st, miután alaposan szétszedtük és szárítottuk néhány napig a radiátoron, újra beindult, hibátlanul működött, és azóta is megy (egyik barátom vette meg később a tulajtól olcsón emiatt). Ő a fehér holló, és én is csodálkoztam rajta, ez hogy lehetséges.
Kíváncsi lennék, vajon a HP összességében (világszerte) a business vagy entertainment notikból ad el többet? Van ilyen statisztikája valakinek?
Itt egy kép a felrobbant DELL-ről ,anno bejárty a világot a videó is. A DELL jó, drága gépeket csinál, és gondolom az itt szereplő gép a business class-ból volt, a sok őtönyös emberkét elnézve. Mégis megégett az akksi miatt, ami után a DELL világméretű visszahívást csinált. Ezért nem szabad általánosítani, melyik kategória a jobb vagy megbízhatóbb.
(Ez is csak poén, nem szeretnék érte újabb fejmosást kapni
)
Aktív témák
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest