Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Aktív témák
-
bocsika
aktív tag
Na hali. Jövök én is beszólni.
A jelenlegi gépem egy Clevo M37(5)EW, egy ati 9700 as van benne, a gépet ~300.000 Ft körül vettem. Pont akkor kezdődött ez a notebookot az azstali helyett hepp. Úgyhogy fél év alatt vagy 100.000 buktam rajta. Mindegy behozta az árát mert még mindig megy és még most is leveri a fél emelet gépét.
Nagyon jó kis összerakott gép pedig akkor sem ismerte senki. A zsanérok is ugyanolyan stabilak mint annak idején. És a legfontosab hogy nem fényes a felülete a kijelzőnek, pedig vételkot sajnáltam hogy nem adtam ki még 10 ezret ezért (akkor még pézt kellett fizetni hogy belerakják)
Hugomnak 2 éve Lenovo N200 asa van. Nála a legteljesítményigényes játék a pasziánsz. Neki csak egy intel 950 as van benne. Neki így jó. Nem rosz kis gép. Srabil de nincsenek benne azok a trükkök mit a thinkpadekben. De ahogy látom a lenovó nem rak nagy vgakat a gépekbe. Lehet hogy erre neki sincs trükje.
A hp dv5. Tetszik is meg nem is. Tetszik mert kib@szott sokat tud. Nem tetszik az ezöstös felület. mondjuk itt van [kép] sötét kivitellel de én ilyet sehol sem láttam árlistán.
Nem tudom hogy boldogul az erős vgaval a hűtés. A jelenlegi sem viszi túlzásba a hűtést, nem is egy "titánium" bunker mint az IBM, még sincs sehol meghajolva a műanyag nincs amperszaga a gépnek pedig még egy hőcső sincsin rajta csak egy venti és egy picsi borda.Valaki nem tud olyan képet ahol kibontották a gépet?
Ja és hogy hol lehet megtapizni a gépet. (nem fizetés után gondoltam)
Szerk: PestenIsmerősnek (nő) van Hp 6000 valamennyis 1-2 éves már volt gariban (szerintem kitakarította a gép a port az ágyból
) a gép de gyorsak voltak. Nem rossz kis gép. olyan szürke :S, a tapipad nem tetszett a billenős gombok hát nem rossz de szokni kell.
Úgyhogy van tapasztalatom a gépekkel kapcsolatban. OK
Aktív témák
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest