Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem is így van.
Én nagyon elégedett voltam a NAS326-ossal, bár a miniDLNA telepítésére rámant pár idegsejtem -- de ez csak tanulási játék volt.
Végül csak azért váltottam Asustorra, mert konkrét hálózatba illesztési és kamerakezelési igényeim merültek fel, amelyek a Zyxellel nem voltak megoldhatók.
Ez viszont extra szolgáltatás, az otthoni felhasználók többségének nem kell. Akinek meg mégis, az tud róla.
Az Asustor egyébként SEMMIVEL nem gyorsabb vagy stabilabb a kifogástalanul működő Zyxelnél. Teszi a dolgát a háttérben.
Én továbbra is teljesen nyugodt szívvel ajánlom a Zyxelt, illetve adom el olyannak, akinek erre van szüksége. Az, hogy szar lenne, legfeljebb azt mutatja, hogy mennyire ismeri az, aki ezt állítja.
A Synology meg tényleg jó. Szerintem ugyan túlértékelt és túlárazott, de kétségtelenül nagyon jó. A szoftvere miatt.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro Max 128Gb Deep Purple, 88% akku
- Eladó Pixel 8 128Gb Hazel
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,Makulátlan!
- Steam Deck LCD 64Gb + 256Gb SD kártya és Dock monitorhoz
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest