- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
-
Mobilarena
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
hát majd 20K a lap, ízléstől és igényektől függően 4-10K egy laptop HDD, vagy bontott SSD, amire az OMV megy, paneltáp hozzá való adapterrel az úgy 10K, a RAM-ot nem számolom, mert az ugyanúgy kell ebbe is. és akkor jön a ház kérdése, én 20K alatt nem találtam olyat, amit kiraknék a TV mellé. és akkor ott tartunk, hogy legalább 60K, plusz még némi kábel, egy halk venti a házba. én, ha mindent összeszámoltam, amit akartam volna, akkor nagyjából 70K volt a vége a tervezett gépnek. és akkor nem számoltam az időt, amit a szoftveres rész lábra állításával töltöttem volna, mert biztos vagyok benne, hogy nem lett volna meg minden elsőre (pl a kamera kezelés).
írtam is, hogy ha nem kell az embernek hibrid cucc, nem versenyképes az ára, nem hiszem, hogy ezzel kapcsolatban felesleges még köröket futnunk. érdekelt az OS, fogyasztást akartam csökkenteni és most perpill az idő fontosabb, mint a ~12K, amit az eredeti elképzeléseimhez képest pluszban el kellett költenem és itt van azért pár csatolt szolgáltatás (mobil appok), ami részben kárpótol is. pont annyira szürreális választás az építés helyett, mint bármelyik értelmesebb Synology, erre szerettem volna felhívni a figyelmet, aki a helyett építene, e helyett is fog, én most nem akartam, talán majd legközelebb.
azért mondjuk a korrekt kis HTPC-t így leírhatnád részletesebben, hogy gondoltad, mert ott szintén eltérőek a fogalmaink a költségekről, persze, ott a RPi2 és klónjai, az olcsó, de akkor meg ne vicceljünk azzal, hogy ez részben desktop gép is lehet, mert annak rohadt gyenge.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDMI topic
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- iOS alkalmazások
- Milyen videókártyát?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Eredeti Apple Watch bőr szíj Modern Buckle Garnet M
- Dell Precision 5560 patika állapot Core i7 11850H 32GB DDR4 512GB SSD T1200 4GB GDDR6 VGA több db!
- Alkuképes - Használt - Samsung - Galaxy - A5 - 2017 - 32GB - Fekete
- Samsung M7 Smart Monitor TV - 32" 4K UHD Type-C Wifi/Bt. AirPlay / Mac kompatibilis - ÚJ, Ár alatt
- XBOX Series S akár 2 kontrollerrel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest