Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszar90
aktív tag
Köszönöm a tippet srácok, kocogtattam minden felől de meg se mozdul. Arra se vennék mérget hogy bontatlan volt, kicsit viseltes volt a termék doboza és bár komoly sérülés nem látszódott rajta ezért mertem átvenni. Legszívesebben vissza is küldeném de tortúra mire vissza csomagként feladom, pénzt visszaküldik, vagy kötekednek a nem megsérült doboz miatt. nem biztos hogy hiányzik. Így még jobban idegesít hogy nem is a kijelző a gyári hibás, csak egy porszem áll a boldogságom útjába
-
huszar90
aktív tag
válasz Áfogat #90214 üzenetére
Végül vettem egy dell s2719dm monitort, sajnos nem sivatagos boltból mert ott nem volt, egyedül az ufós bolt árulja. Természetesen ugyanolyan pixel hibás mint ami miatt a mostani dell-t is cserélem. Az volt az utolsó termékem a gyártótól.
Pedig a monitor maga tetszene de borzasztóan idegesít a hibája. Egyáltalán ez miféle hiba, hogy a pixelek világítanak csak gyengébb fényerőn? Pont ugyanezt a hibát hozta a u2311h-m is. Nem halott egyik alpixel se, csak eltérő a fényerejük.
Amúgy ha valakit érdekel valami a monitorról szívesen válaszolok!
-
huszar90
aktív tag
válasz Mamuska #90006 üzenetére
Valószínű, hogy annak idején ajánlott darab volt még old_artist ajánlotta. Mai szemmel viszont borzasztó. Sarkaknál lila, sárga bevilágítások, a matt bevonat furcsa szemcsés, színt torzít ha mozgatom a fejem, és halott pixel csoportok jelentek meg nagyon zavaró helyen. Gondolkoztam még fényes bevonatú monitoron volt imac-em rövid ideig és nagyon tetszett a képe, élettelibb volt. Kár hogy a kinézett s2719dm nem fényes mint az s széria általában. Az s2718d jobban tetszene de túl árazott a ces díj miatt. Vagy vegyek jóval olcsóbban egy lenovo l27q-t? Vagy nézzek hp-t? Mi az ajánlott 1440p monitor ami a nappalit se ronditja el?
-
huszar90
aktív tag
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok a keret 120k eddig az lg 27uk600w volt kiszemelve de 130ra ment fel az ára. Most a dell s2719dm-en gondolkozok. Valakinak van tapasztalata a monitorral? Bevilágítása nagyon gáz? Nem játszanék, nem filmeznék. Csak munka meg netezés. Jobban örültem volna valami 4k-s cuccnak de ennyiért semmi sincs. Fontos lenne lenne hogy valami kultúrált kinézete legyen, és ebben a dell jó. Amúgy a márkát nem nagyon szeretem a jelenlegi monitorm is az u2311h és egy hulladék, rakás pixel hibával. Tudtok valami mást esetleg vagy próbáljam megvenni. Másik ellene szóló érv, hogy csak az ufós boltban kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest