Hirdetés
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
válasz Anonymus23 #88806 üzenetére
Értem, köszi
(#88805) saen
Van egy pár ami nem G-Sync-es de akkor így már megvan a dolog miértje, Anonymus válasza alapján"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
DokiBaxxi
őstag
válasz Anonymus23 #88803 üzenetére
Okés, köszi
Azzal kapcsolatban tudsz valamit mondani, hogy miért van +30-40k felára a ROG és Predator szériának? A név és ennyi?
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
DokiBaxxi
őstag
válasz Anonymus23 #88800 üzenetére
Ejha, akkor valahol nagyon lemaradtam
Nekem ez a zöld nem jön be
Illetve azt elfelejtettem említeni, hogy a káva minél kisebb legyen. Nekem ez már nagy (főleg alul). Amiket felsoroltam, főleg a 2 ACER, ha max. akkora a káva akkor jó.[ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
válasz Anonymus23 #88798 üzenetére
Egy GTX 1070-hez (esetleg később upgrade) lesz, DisplayPorttal. Nem kell se G-Sync, se Freesync, természetesen nem baj ha van. Mindenféle játék, sokban megvan a kellő FPS (100-140). Természetesen TN panelre gondoltam, azt hittem ez egyértelmű abból, hogy azt írtam, hogy egy IPS mellé kell (hogy nehogy valaki azt mondja, hogy vegyek már IPS-t mert az jobb). Plusz tudtommal nincs (vagy alig van) olyan 140(+)Hz-es monitor ami IPS.
[ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
Üdv!
Játékra, jelenlegi IPS monitor mellé keresnék valami FullHD-s, 24-25"-es 144Hz körüli csodát, 100e Ft körül. Főleg Asus és Acer jutott eszembe, mert ezekről hallottam, hogy ebben a kategóriában hozzák a minőséget. A következőket néztem ki:
ASUS MG248QR
ACER XF240Hbmjdpr Predator
ACER KG251QDEzek mennyire jók? Esetleg valami alternatíva?
Illetve az lenne a kérdés, hogy mivel tudnak többet a 130-140-nél induló, szintén 24-25"-es, FullHD-s, 144Hz-es (esetleg tuningolható) ASUS ROG és ACER Predator szériák? Megérik a felárat?[ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
Sziasztok!
Megvan a Dell P2314H monitor, a kérdés az IPS Glow-val kapcsolatos. Ez mennyire feltűnő? Tudtam a jelenségről, mielőtt megvettem a monitort, csak kissé zavar, hogy full fekete háttér esetén, főleg a bal és jobb alsó sarokban látszódik ez a glow, és nem is kicsit. Ez normális, vagy hibás a monitor?"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
DokiBaxxi
őstag
Sziasztok!
A Dell P2414H miben különbözik a Dell P2314H-tól? Csak méretben?
Valamelyik monitortesztben olvastam, hogy egy sorozaton belül 2 Dell monitor kicsit különbözik, nem tudom, hogy az itt áll fent, vagy a zU sorozatnál? Sajnos nem találom a tesztet
Szóval a fő kérdés: A P2414H is PWM-mentes, IPS moitor, és ugyanolyan minőségű, mint a P2314H?"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
DokiBaxxi
őstag
Sziasztok!
Így Black Friday alkalmából nem tudjátok, hogy lehet-e valahol kapni Dell P2314H-t 50e Ft alatt? Több magyar boltot is néztem, mindenhol 55e körül van, emag-on meg nincs ilyen monitor"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
DokiBaxxi
őstag
válasz Jedster #52263 üzenetére
Nekem a Dell P2214H/P2314H van tervben, de nem is néztem, hogy nincs rajta HDMI csatlakozó. Ez mekkora hátrány?
Mikor érdemes HDMI-re kötni egy monitort?Illetve, amire nekem kell (jórészt játék, netezés), milyen kábelt érdemes használni? DVI/DisplayPort/VGA?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz DokiBaxxi #52117 üzenetére
Kinéztem most pl. ezt a monitort:
DELL P2214HHa jól olvastam, nem nagyon különbözik az U2312hm-től, viszont U2312HM-et alig találok. Jó választás lenne a DELL P2214H?
Vagy pl. a DELL S2340L?
[ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
válasz DokiBaxxi #52093 üzenetére
Na módosult kicsit a dolog
Szóval, 55e Ft-ig tudnátok ajánlani valami jó kis monitort?
-Legyen FullHD (1920x1080)
-Főleg játékra kellene
-Legyen IPS Paneles
-Nyilván nem 2 évre szeretném, szóval legyen időtálló (itt nyilván arra gondolok, hogy ne menjen tönkre, őrizze meg a színeit stb.)
-Színmegjelenítése szép/valódi legyenEgyelőre ennyit tudok mondani, nem nagyon értek a monitorokhoz. Tudnátok valamit ajánlani?
Előre is köszi: swagger"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
DokiBaxxi
őstag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a kötvetkező monitorról?
LG 22MP55HQ-PJátékra kellene (kompetitív illetve AAA-s játék-COD,BFDayZ,ArmA, illetve AAA-s TPS-ek), fontos a jó betekintési szög, hosszú távra, jó válaszidő stb. Jelenleg egy SAMSUNG SyncMaster 215TW-m van. Ettől mindenképpen jobb lenne?
Illetve nem tudom, színek számát tekintve a kérdéses LG mennyire "jó", illetve reális színmegjelenítés szempontjából?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest