Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizsa7777777
tag
Sziasztok ! Monitor vásárlás előtt állok és szeretnék véleményt kérni tőletek az LG 23MP65HQ-P-típusú monitorról. Igazából 24 colos monitort szerettem volna venni, ezért egy Lg 24mp76hm-s gondolkoztam még de sokallom ért a 60 ezret amikor LG 23MP65HQ-P csak 40. Ezért szeretném kérdezni hogy milyen az LG 23MP65HQ-P típus ? Általános használatra kellene (játék,film,stb). Köszönöm előre is !
-
rizsa7777777
tag
Sziasztok ! Monitor vásárlás előtt állok és szeretném kikérni a véleményeteket
.Egy LG 24MP76HM-S-en gondolkodok vagy a Benq EW2440-t néztem ami VA paneles. Benq hetekben fogyott el minden hol
.Iponon megkérdeztem azt írták hogy elvileg lesz még, de nem tudják mikor . Ezért szeretném kérdezni hogy melyiket ajánljátok inkább ? hogy várjak még a Benq-ra vagy inkább legyen az LG. Általános használatra kellene filmezés, kis játék ,netezés,stb. Köszi előre is a válaszokat !
-
rizsa7777777
tag
Sziasztok ! Nem tudna nekem mondani valaki egy oldalt ahol még árulnak Benq EW2440L típusú monitort ? Magyar oldalakat nem nagyon találtam csak az Interstore-t, de az meg szlovák cég és ha valami baj van véletlen, nem szívesen postázgatnék Pozsonyba!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Politika
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest