- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
Sziasztok. Tegnap ota boldog tulaja vagyok egy P2314H monitornak. DP es VGA kabeleket kaptam hozza, de sajnos a videokartyamon nincs DP kimenet (HD4850) es a VGA ha jol tudom gyenge minosegu, analog kepet/jelet ad. Emiatt gondoltam ugy, hogy egy jo minosegu Hama DVI kabelt vasarolnek, s itt jon a kerdesem : a videokartyam 24+5 pines, a monitor pedig 24+1, gond lehet ha 24+1 pines kabelt veszek? Problemas lehet a videokartyanal, vagy semmi gondot nem okoz? (arra is gondoltam, hogy a DP kabelre vennek DVI atalakitot, de ugy tudom/olvastam talan jobban jarnek egy DVI kabellel).
Valaszaitokat nagyon koszonom elore is!LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Snoop27
őstag
válasz Geresics #54014 üzenetére
Erre a kabelre gondoltam, illetve ilyen tipusu videokartyam van, ehhez kotnem a monitort. Ez is gyenge kabelnek szamit?
(#54015) d@minator : koszi! Akkor megfelelo szamomra a 24+1-es is, mar csak az a kerdes milyen tipus legyen.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Snoop27
őstag
válasz Geresics #54018 üzenetére
Koszi, ez valoban sokat segit. Kaptam olcsobb darabokat is, apro penzert, de gondoltam inkabb vennek egy dragabb darabot, hatha szamit valamit, vagy nem? Sokan irtak, hogy erdemes VGA-rol valtani, szoval VGA es DVi kozt biztos nagy minoseg kulonbseg van, dehogy DVI es DVI kozt van-e azt nem tudom, de szeretnem a legjobbat kihozni ebbol a monitorbol.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Snoop27
őstag
válasz d@minator #54021 üzenetére
Koszi, ebbol arra kovetkeztetek, hogy nagy kulonbseg nincs koztuk. Koszonom neked es geresics-nek a segitseget. Tovabbi szep napot!
-
Snoop27
őstag
Sziasztok!
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
90-100e
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?
27” , 144-165 hz
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
Játékokhoz, szóval IPS a jó választás, ha jól olvastam
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?
sík, de lehet ivelt is, talán ez utóbbi jobb játékokhoz
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
játékok, tanulás, net.
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?
AMD RX 6650 XT
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)
HDMI, DP, USB
8, Fontos számodra a HDR funkció ?
jó ha van, de nem must have
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?
hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
állítható, dönthetőGigabyte G27QC és ViewSonic Gaming VX2718-2KPC-MHD ami eddig jónak tűnt, de megfelel más is ha ennél jobb hasonló árban.
Köszönöm.LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Snoop27
őstag
-
Snoop27
őstag
válasz Balesz1899 #138067 üzenetére
VA paneleseket is néztem de ma olvastam, hogy talán az IPS jobb lehet ha a válaszidő fontos. Megfelel VA is ha véleményetek szerint jó lehet játékokhoz.
-
Snoop27
őstag
válasz sztivo #138072 üzenetére
Köszönöm. AOC Q27G4X, GIGABYTE Gaming G27Q vagy MSI G27CQ4 csak rosszabb lenne? Ha azt mondod igyis az LG akkor az marad. Bocs ha túl sokat kérdezek vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Snoop27
őstag
válasz sztivo #138076 üzenetére
Köszi. Ha curved mellett döntenék tudsz esetleg ajánlott tipust?
Nézem a 32es ultra wide-okat is, de mivel a fiamnak lesz valószinű első monitornak kicsit túlzás lenne.LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Snoop27
őstag
válasz sztivo #138080 üzenetére
Kicsivel drágább, jobb ár-értékű, mint az LG? Vagy egy szint? Ez is tetszetős, lassan már a 32es árához közelitek.
-
Snoop27
őstag
Sziasztok! LG 27GP850P és Legion R27q-30 közűl melyik lenne a jobb választás? Esetleg még a LG 27GS75Q is szóba jöhet. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Snoop27
őstag
válasz Balesz1899 #138193 üzenetére
Annyi a gondom vele, hogy kicsi az asztal s annak nagyon előre nyúlik a talpa. De ha mindenképp az a bestbuy akkor esetleg veszek rá egy állitható vesa talpat s arra szerelem, de az még 30e pluszba.
-
Snoop27
őstag
válasz Balesz1899 #138206 üzenetére
Nem értem mi a lényege, hogy annyira kinyúló talpat raknak neki, de biztos megvan az okuk rá. Sztem az MSI-jal maradok, annak kicsi a talpa s jól is néz ki.
-
Snoop27
őstag
Végűl a G2724D maradt, elég jó árban sikerűlt kifognom (87,500). Köszönöm srácok a segitséget!
-
Snoop27
őstag
Elszomoritó, ma érkezik az én Dellem is, le kell majd tesztelnem, akciós volt, remélem nem egy hibás sorozat s amiatt szorják ki jobb árban.
-
Snoop27
őstag
válasz Lizard0828 #139214 üzenetére
Már nézegetem mi legyen helyette ha ez nem válik be
-
Snoop27
őstag
válasz Lizard0828 #139260 üzenetére
Megjött ma az enyém is s rendben van, legalábbis ami a halott pixeleket illeti, játék alatt még nem tudtam letesztelni, ahhoz meg kell érkezzen a pc.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Projektor topic
- Elektromos autók - motorok
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Alienware 500hz
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest