- Mobil flották
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz Snoop27 #54013 üzenetére
Látom sikerült a vásár!
A VGA minősége nem "gyenge", csak egyszerűen analóg!
A Hama viszont minden, csak nem jó minőségű (bár biztos lesz, aki rámváfol)! Javaslom, hogy menj be egy szám.tech.boltba, és ott kérj egy DVI-kábelt!
Mi a 4850-ed pontos típusa? Még jobb volna, ha belinkelnéd a gyártói honlapot!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
dabadab
titán
válasz Snoop27 #54019 üzenetére
"Kaptam olcsobb darabokat is, apro penzert, de gondoltam inkabb vennek egy dragabb darabot, hatha szamit valamit, vagy nem?"
Nem. Digitalis osszekottetes, ez vagy mukodik vagy nem. Ha nem mukodik, akkor az feltunik, mert nincs kep , ha meg mukodik, akkor csak jol tud mukodni. Altalaban a legolcsobb darabok is teljesen jol mukodnek, ahol elo tud jonni a kulonbseg, az a hosszu (10 meter feletti) kabelek meg az eros elektromagneses zaj.
DRM is theft
-
Balesz1899
aktív tag
-
sztivo
Topikgazda
-
csendes tag
válasz Snoop27 #138094 üzenetére
Visszakerestem a monitort, és mivel IPS, és játékokra kellene, ha esetleg sötétebb tónusú játékokkal is játszol, én pl. HUNT:Showdown és Dark and Darkert pörgetek, meg Arena breakout stb, amikben vannak sötét sarkok. Na most az IPS vs VA nem arról szól, hogy a fekete mennyire szép fekete, a statikus kontraszt szerepe a játékokban konkrétan az, hogy látsz-e valamit a sötétben, vagy nem. Mivel az IPS nem tudja megkülönböztetni az enyhén sötét és nagyon sötét tereket, ezért az egész sötét, nincs benne részlet. a sötét pl. Dark and Darkerben olyan, mint egy fekete lyuk. jó minőségű VA-ról váltottam 4K jó minőségű IPS-re, amint ezzel szembesültem, repült vissza az IPS. Amit eddig láttam VA monitoron, azt nem láttam IPS-en. konkrétan akkora hátrány az IPS a VA-val szemben ilyen esetekben, hogy nekem azonnal deal break volt.
-
Lizard0828
tag
válasz Snoop27 #139215 üzenetére
Bár részemről nem volt szükségszerű új monitor vásárlása de meglátva az árat és az olvasott teszteket, meggyőzött, hogy kipróbálnám a magasabb Hz adta lehetőségeket, de félek attól, hogy egy csúnya átverés, félrevezetés áldozatai vagyunk itt jópáran... Ami pedig nem szép dolog az Alza részéről
Viszont igen, én is elkezdtem nézegetni hasonló árú versenytársait..."All The Best And Fuck The Rest"
Új hozzászólás Aktív témák
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs