- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
válasz Sir Default #131399 üzenetére
Ezeknek van magas sRGB értéke, továbbá játékosabb monitorok.
Acer XV272UX - akár 160% sRGB, 99% Adobe RGB
Asus XG27AQ, ProArt PA278CGV
Gigabyte M27Q - már a Rev 2.0-t árulják csak, RGB szubpixellel
LG 27GP850P - már ezt vedd az újabb tápegység miatt
Samsung S27AG520Nem tudom, 75Hz érdekes lehet még? Bár sokkal olcsóbbak nem lesznek
[ Szerkesztve ]
-
sztivo
Topikgazda
válasz Sir Default #131411 üzenetére
Giga első verziójában Sharp panel volt, BGR szubpixel elrendezéssel. Az Asus szerintem 79% körül lehet, valós adatot nem igazán találok. Esetleg ezt fordítózd meg
hangya7
MSi. -
Sir Default
csendes tag
válasz Sir Default #131411 üzenetére
azigeen milyen oldalt kuldtel, ezek beneztek neki mindenhova. kep-ernyo-modok-szerinti-szin-lefedettseeg a kepekhez a telefonos kameras fordito kellett, dee ez alapjan asus ugy nez ki adobe 89.2, dci-p3 96.7, srgb 100. volt ket kep amit nem ertek, ott mindnel vannak valahogy 100% feletti ertekek is, CIE xy meg CIE u'v'.. meg van egy 9300K mod is amiben az adobe 90. ehhez kepest a giga rev1 adobe 97.3, dci-p3 92.5, srgb 99.7. az uj kepernyo milyen lehet, gondolom nem ad ez ala, de csak dci-t irnak hozza 95-re.
kerdes mielott ebbe nagyon belemelyulnek: ezeknek a szamoknak ekkora 90 koruli ertekeknel van meg barmi jelentosege mar, vagy csak marketing ertek max a ketto kozti kulonseg es real world ennyire nem szamit? -
sztivo
Topikgazda
válasz Sir Default #131428 üzenetére
Ha nem stúdió színvonalú munka kell, ahol ténylegesen 99% Adobe RGB kell, akkor már bőven jó a 90 és feletti érték is. Rengeteg monitor "csak" 73-80%-ot tud. A DCI az a filmes megjelenítés főleg, filmipar használja. 90 felett már nagyon jó, 95% az bőséges.
[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
válasz Sir Default #131431 üzenetére
Teljesen jó a 60hz szerintem játékra is.
pár éve haveromnál 120hz-es monitort kiprobáltam, az első pár percben látszott a különbség, aztán elmúlt - amikor haza értem, akkor is pár percig volt különbség, utána nemhttps://youtube.com/user/nuke7
-
totron
addikt
válasz Sir Default #131434 üzenetére
Embere válogatja, van abban is valami amit nuke7 ír. Nyilván a tartalom sem mindegy. A gamer fogalomhoz közeledve meg minden is eladó, ez nem újdonság.
(#131424) sztivo, valami VA volt, azt próbáltam csak érzékeltetni, hogy van modell, ami képes lábon lőni magát ilyen tekintetben, együttfutásban érdemes alkalmazni a jó/modern tulajdonságokat. Beszédtéma manapság a frissítés, a válaszidőről kevesebb szó esik, talán mert az lecsökkent egy kellemesebb szintre valóban, de nem alapértelmezetten jó az sem mindegyik modell esetén. Olyanok szájából hangzik érdekesen a precíz Hz-számlálás akik amúgy a válaszidőre kifejezetten igénytelenek, szóval kétségtelenül van benne hype-faktor is. A 99.9%-ot soknak érzem, könnyű becsapni a többségi fogyasztó érzékeit.
-
sfefe
addikt
válasz Sir Default #131504 üzenetére
Olvastam beszamolokat errol a Pro artol ja de nem tudom.... Kontraszt annyira nem fenyes bar jo monitornak mondjak.
Amit linkeltem monitorokat az egyik predator annak a kis tesojarol lattam tesztet nem rossz... Pro artokrol meg a regebbiek vannak csak rtingsen azok meg annyira nem remekeltek, bar ez lehet sokkal jobb.4.5 eves az oled paneles telom azon sincs semmi beeeges bar az lehet mas technologia... de azert pl 10ev az nem 4.5.
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
hoffman_
nagyúr
válasz Sir Default #131763 üzenetére
szia,
oázisból, de ott is csak rendelésre írták. tegnapra ígérték, egyelőre nem jött meg. picit én is aggódom hehe."The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Laraxior
titán
válasz Sir Default #131776 üzenetére
Két hét? Hol van az a kinti raktár? Antarktiszon?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
hoffman_
nagyúr
válasz Sir Default #131776 üzenetére
igen, gyanús, hogy ugyanonnan jönnek. bluechip-et szeretem, flott kis bolt, nem akkora tucat áfacsalós, mint az alza (amit én is használok rendszeresen nyilván). persze a nap végén a gari és az ár számít úgy is sajnos. 18-án rendeltem, most lesz meg a két hét. talán megjön holnap vagy jövő hét elején. ha így lesz, persze írok, terveztem is. nem vagyok viszont nagy szaki, a szemem és a fülem sem alkalmas rá, hogy fel is mérjem, ha megtaláltam a jót, haha. egy 8 éves U2414H-t vált, amit szeretek egyébként, meg egy LG C1 van a nappaliban, illetve egy AW2721D-t próbáltam nem rég, ezekhez tudok viszonyítani.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Anaren91
senior tag
válasz Sir Default #131957 üzenetére
Pedig amikor megjött ennyire nem látszódótt. Még néztem is, hogy milyen szép egyenletes a képe. Feltünt volna, mert néztem nem egy 2k videót, amiben voltak sötét jelenetek, HDR videókat stb. Biztos, hogy nem volt ott, vagy ha ott is volt, ennyire nem volt szembetünő.
[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Anaren91
senior tag
válasz Sir Default #131963 üzenetére
Nincs, és biztos nem volt ott. Észre vettem volna, mert minden új cuccot átnézek, és tudom mit kell keressek. Ezt is átnéztem, nincs e dead pixel, vagy, hogy pont nincs-e ilyen mértékü backlight bleed. Egyszer csak elő jött... Játék közben nem zavaró, nem arra figyelek, meg nem is annyira észre vehető. De ha jön egy videóban valami sötét jelenet akkor bssza a szemem. Eddig ez nem volt. Vissza írtak az iPonból egy sablon e-mailt, hogy küldjem vissza, de ez is ilyen nesze semmi fogd meg jól, majd valami irodista vissza írja, hogy hát én nem látom...
[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 11 - népalma
- PlayStation 5 Pro teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- LG-27UP85NP 27 inch / UHD 4K monitor / IPS / VESA DisplayHDR 400 / USB Type-C / FreeSync
- Acer CB342CK 34 inch UW-QHD / IPS / 75 Hz / Freesync / 1 MS / Kibontott
- Samsung S22E450 monitor
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs