- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
jeleztem, hogy marhaságokat ír, szánalmas mi? Majd ahelyett hogy elnézést kérne még be is szól és fenyeget. Adjatok agymásnak tanácsokat, meg is érdemlitek. Sok sikert. Csak azokat sajnálom akik sok százezres kárt fognak szenvedni mert dilettáns okostojások megvezetik őket.
-
Celithrandi
addikt
értem, zavar a véleményem, de az nem zavar, hogy közben mások lazán listákat raknak be monitorajánlásként glossy panelekről mondván hogy matt Ha nagyon szakmai akarsz lenni akkor kérlek javítsd ki azt a sok marhaságot amit tényként írogatnak ide és ne más véleményébe szállj bele. Amúgy igen, én elhiszem amit a gyártó oldalán írnak a monitorokról. Nem is veszek többet dell monitort, volt ami még a freesyncet sem tudta natívan pedig rá volt írva, LG vel nem volt még bajom, azt hozta az összes amit írtak róla, pár hét múlva megkapom az új woledet és kiderül, hogy mennyire írnak róla igazat.
-
Celithrandi
addikt
ebben igazad van, abban nincs, hogy talán ez esetben nem kellene ráírni az adott monitorokra, hogy ilyen-olyan szuper tükröződés mentes bevonat, mert ez általában nem arra utal, hogy glossy. Én is tudnék ilyet munkára használni, elférne a falra egy 42es 4k glossy a trading grafiknjaimnak, de akkor nem tudnék még annyit se kikapcsolni. Viszont office munkára idegölő a glossy számomra. Volt anno glossy laptopom. Mókás volt kiülni vele a tengerpartra melózni
3 nap után mehetett a levesbe az is.
-
sztivo
Topikgazda
"A glossy panelbevonatnak bőven van előnye is" - nos igen, sokkal szebb a színek visszaadása és kicsit élesebbnek tűnik a kép. Anno emlékszem mikor az első alumínium iMac kijelzőjét láttuk, tátott szájjal néztük az informatika teremben (valahogy a suli kapott egyet). Egy teljesen matt kijelző (mint a mostani IPS/TN/VA kijelzők) sose lesz olyan szép, mint a fényes társai. Viszont az Apple ezt jól implementálja, fényes de mégse tükröződik annyira (ugye egyes tulajoknak nem kell bemutatni a "staingate" hibát).
Nem tudom ezek az új OLED kijelzők ehhez (Apple-megoldás) képest hol vannak, de én sem nézném szívesen, ha tényleg nagyon ragyogna, viszont a túlzott mattítást sem tudnám elképzelni, egyszerűen nem lenne olyan szép és "eye-candy", mint amilyenek most, valahol a kettő között lenne az igazi.
De ezek még annyira gyerekcipőben járnak, hogy még bármit ki tudnak találni. -
Ubul86
őstag
akkor szerintem most elég jó deal a samsung g8. Rosszul írtam amúgy kicsit a fenti témát, mert Samsung és LG körül néztem csak körbe, olyan monitorjaim voltak csak.
Nem mondom, hogy más körül nem érdeklődnék, de ezek váltak be (tv-ben is, bár tv-ben is csak sima UHD van LG-ből)
Gondoltam OLED-ből kikellene már próbálni valami igényesebbet, és review-eket nézve nagyonf**sza a G8, csak a Smart funkciót érzem feleslegesnek részemről
(emiatt ha lett volna alternatíva smart nélkül, max kicsit olcsóbban, akkor deal... de most úgy néz ki, hogy valószínűleg leadom a rendelést a G8-ra, míg emagon 329 körül van)
amúgy igen, most az LG -nél instagramon dobálta fel a hirdetéseket még az új monitorjairól, azért is néztem már kicsit körbe, hogy mi a helyzet
egyes-egyedül az OLED általi beégés az, aminek nem néztem annyira utána, csak annyira, hogy a samsung nem nagyon ad erre garanciát, elég negatívnak hozták fel a külföldi site-okon review-ek alatt
és hogy egy programozás alatti sok időt töltök mondjuk egy IDE-ben, írva a kódot, vajon mekkora esély van az ilyenekre
-
sztivo
Topikgazda
Mondjuk a 39-40" gondolom UW monitor volt (átlóbó ítélve).
Én anno az itthoni 4K 32" TV-t csak gamingre próbáltam meg (ahol sok szöveget is olvasni kell), de nekem már nagy volt, még a 32"-hoz se tudnék kellő távolságban ülni, de így tárgytalan, ha nem újdonság a nagy kijelző -
Lazarus911
aktív tag
Hát jó de itt három versenyző van..
Alienware AW3423DWF
Samsung s34bg850su
ACER PREDATOR X34VBMIIPHUZXAz aliennél a firmware problémára hivatkoznak tesztekben..
Elég nehéz a döntés.. Nekem Az alien tetszene, most is egy 34dw18as van...
Akkor a Samsung lehet még a befutó, de csak azért mert annak a válaszideje kissebb... De milyen válaszideje? Grey to Grey? Azt nem nagyon írják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest