Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
őstag
válasz kukulec #131890 üzenetére
Hát egy 1x éves TN+filmet váltott, ahhoz képest nagyon jó.
Backlight bleed lényegében nincs, feketét én egészen egyenletesnek nevezném. IPS glow van egy kicsi (szerintem kicsi, nem tudom mi az elfogadható szint), inkább az alsó élnél látom narancsos árnyalattal ~80cm-ről nézve, de ha hátra dőlök a székkel akkor már csak alig, mindezt sötét szobában. Ha van valami fényforrás (nekem a monitor mögött van egy asztali lámpa), akkor már tényleg csak a sarkokban venni észre. Majd megpróbálok lőni valami fotót ami kb visszaadja, ha igény van rá. -
kukulec
őstag
-
Reweall
csendes tag
válasz kukulec #58891 üzenetére
Nekem nagyon bevált szép kép minőség, színek ami eleinte zavart hogy a két szélén lévő élnél a pixelek elsötétednek ha bizonyos szögből nézed bár még embert nem láttam aki olyan szögbe nézné a monitort (erre azt olvastam hogy a káva miatt van de nem értek hozzá szóval nem biztos) kb. 1,5 éve használom és szerintem megérte az árát igaz a mattos réteg és a glossy üveg között nagy különbség van a glossyt én szebbnek látom de amíg nem volt itt addig ez is gyönyörű volt az előző Samsungomhoz képest USB-k teljesen jól működnek én DisplayPort kábellel használom de volt már HDMI-is. Csatiból van rajta bőven az biztos. A talp az valami eszméletlen amíg nem láttam azt hittem egy kis műanyag ami kicsit fel van turbózva hogy forgathasd a monitort... de nem nagyon masszív cuc (súlya is van). Főként játékra vettem igaz majd 1 éve eladtam az akkori kártyám így mondhatnám nem igazán tudtam kihasználni,de arra is teljesen jó elég alacsony az Input Lag-ja. Akkoriban azt hiszem hezitáltam hogy ez vagy egy S2740L csak akkor még úgy volt hogy lehet tükröződni fog nagyon... de szerintem mindegy lett volna hogy melyiket választom. mert az S2240L amit most vettem is jól teljesít ha tehetem volna S2740L-t vettem volna most. Szakmai oldalról nem nagyon tudok mit mondani az nem az én asztalom.
A talpról jut eszembe valakinek van valami ötlete hogy az S2240L-re honnan tudnék szerezni talpat mert azt sajnos az eredeti tulaj kukázta (pontosabban átalakította) szóval most így elég érdekesen áll az asztalon és sok helyet foglal.
Előre is köszönöm aki ebben tud segíteni!
Youtube/Steam/Origins/etc.: Reweall
-
sepsi0
őstag
válasz kukulec #58863 üzenetére
Sziasztok!
Dell Ultrasharp 2312HM vs P2314H között játékra nagy különbség lenne?
Van itthon 2db P2314H és a fiam régi Lg monitorja helyett venném a 2312HM-et. Elég sokat ül néha előtte 2-3 óra. Ugye ez nem PWM mentes....
Az ár pedig 30eft és 57eft...
Szerintetek megvegyem? -
Brekk
addikt
válasz kukulec #58847 üzenetére
Az LG rendre megcsinálja a legolcsóbb monitorokat amiket csak tud, anyaghasználat és elektronika terén is a minimumra törekszik. Ezek után elég viccesen hangzik, hogy megtartja a legjobb paneleket magának.
És a rossz paneleket meg szerinted majd megveszi bárki is? Ne vicceljünk már.http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Dzsabba
aktív tag
válasz kukulec #33015 üzenetére
Ezt gondoltam,de valahogy a philips a szimpatikus nekem.
Nyugdíjas:Arra gondolok,hogy minden éghajlati övön vagy kontinensen más más színvilágban élnek az emberek.
Pl. Teszem azt egy Katari nem olyan színvilághoz van szokva mint egy Kanadai vagy Alaszkai vagy ilyet sem nagyon lát ami perpillanat nálunk is van ha most kinézek az ablakon.
Szóval ezek alapján minden "régiónak" megvan a maga színvilága és ennek a szabványa.Jelenesetben állítólag Európának is megvan a maga szabványa amit csak a philips tart be.
Végül is az LG,Samsung pont távol keleti termék és nincs túl sok köze Európához.
Remélem így már érthetőbb,hogy mire gondolok.Visszatérve a kiszemeltjeimre mi a véleményetek róluk?
-
vond
MODERÁTOR
válasz kukulec #23351 üzenetére
Mert nem mindegy, hogyan vezéreled a panelt... Nagyon nem...
Ezenkívül jópár más dologban is jobb a Dell, de ettől függetlenül a 40-50 körüli IPS-es LG-k sem rosszak, egyáltalán nem... Sőt, még a 35 ezres AOC IPS monitor is sokkal jobb, mint egy hasonló árú TN paneles kijelző...
Itt írtam egy nem hivatalos összehasonlítást az LG IPS231P és a Dell U2212HM között... Nagy része áll a többi, hasonló kategóriájú LG IPS-esre is...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest