- Akkumulátorban és lóerőben emelheti a tétet a Redmi K80 Ultra
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zserigta
csendes tag
válasz AxBattler #110383 üzenetére
Nem vagyok HC gamer, a 120 Hz elegendő, de a G-sync a fő vonal.
Igen a 14 napos elállásra én is gondoltam, csak ugye akkor nyilván ugyan onnan ugyan azt a típusú monitort nem vehetem meg így utána kénytelen leszek drágább helyről beszerezni + bukom az oda-vissza szállítás árát. Bár talán még így is jobb mint a +14e Ft a pixelgaranciára, szóval valószínűleg ez lesz ha nincs más lehetőség.
A VG271UP és VG270UP felejtős mert a fekete háttér glow képek amiket találok rettentő rosszak, annál a 12 éves monitorom is sokkal szebb.
Amiket felsoroltál talán a BenQ amiről van teszt és megközelíti a fekete glow az Asus szintjét.
LINK
Viszont az meg nem G-Sync kompatibilis. Se a termék főoldalán se az Nvidia oldalán nem szerepel.
Azért ahhoz ragaszkodom, hogy a fekete glow effekt a 12 éves (Samsung T220) monitoromhoz képest jobb legyen.
Bár tudom, hogy IPS esetén ez sajna jobban velejáró dolog.
Bár ez kicsit faramuci dolog, mert ha nem IPS akkor rossz a betekintési szög, így hiába jók a feketék meg a színek, ha nem tökéletes középről nézed elmásznak a színek, szóval összességében nagy eséllyel nem lesz színhelyes. Az IPS-t meg akárhonnan nézed ugyan azt látod, csak annál meg nem annyira jók a színek, de talán az még mindig jobb kicsit, mintha strucc módjára kellene nyújtogatni a nyakad a monitor előtt, hogy megkeresd a pozíciót ahol épp jól látod azt amit szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Akkumulátorban és lóerőben emelheti a tétet a Redmi K80 Ultra
- Itt az AI-képes hallókészülék
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- Cyberpunk 2077
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...