- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dj.ferhat
csendes tag
válasz batorpeti #30588 üzenetére
Nekem sima N95öm volt, ahhoz tudom hasonlítani.
Nem volt baj a rezisztívvel.. Szerintem a kamerája megközelítőleg olyan mint az N95-é. Inkább stabilitási problémája van, illetve kopik a sarkainál, széleinél.
Sok helyen olvastam, bár az enyémmel ilyen problémáim szerencsére nem voltak.
Gps-ről nem tudok nagyon mondani semmit, nem sokszor használtam, de amikor mégis akkor elég hamar felállt, de nem tudom használsz-e A-GPS -t az eléggé meggyorsítja a folyamatot.
A N95höz nem tudom mennyire lehet hasonlítani, tök más az egész érintős Symbian, újabb stb.
Én merem ajánlani neked a készüléket, ha jó példányt fogsz aki akkor jó vétel lehet.
De azért szerintem nézd meg a Vivaz -t kamerába biztosan jobb, kisebb a kijelzője, viszont az kapacitív, a tárhely problémára pedig egy memóriakártya segíthet.
Igaz az nem a legjobb zenében, a gyári zenelejátszóba pl. nincs equalizer, telepíteni kell rá, plusz a külső hangszóró sem a legjobb.Ajánlani tudtam volna az X10 mini/ pro -t de annak még kisebb a kijelzője..
More:
Nokia 6300, 6303? klasszikus, elegáns elég nagy betűkkel ír.
Samu S5230? Hasonló a Kp500hoz, valamivel jobb az érintője, jobba össze van rakva.Remélem tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
A térerő olyan, ahogy a mesék kezdődnek: egyszer volt, hol nem volt... // Ha sürgős itt elérsz: 06-70-285-39-10, 06-30-477-40-39 (:
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest