- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.kristof
senior tag
Panasonicot nem találtam. Daikinról régebben is olvastam, hogy jó. Amit linkeltél ( Daikin Sensira 2.5kw FTXF25A+RXF25A) elég lehet-e teljesítményben? Vissza olvasva itt a fórumon a Daikin comfora (FTXP25L+RXP25L) került szóba a comfort x-szel szemben....Kérdés, hogy mi lenne a jobb döntés?
1.: Daikin Sensira 2.5kw FTXF25A+RXF25A 229.500 Ft
2.: Daikin Sensira 3.5kw FTXF35A+RXF35A 251.500 Ft
3.: Daikin Comfora 2,5 KW FTXP25L+RXP25 330.900 FtÉrtelemszerűen nem adnék ki +100 ezret a 3.-ért, ha az első is vígan tudja amit szeretnék, és az is halkabb, jobb hatásfokú mint a comfort x.
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Klíma vásárláson gondolkodom, és a típis kiválasztásában szeretnék segítséget kérni. [Innen] venném a klímát, így innen kellene mondanotok egy típust ami jó lenne. Kb 20 m2 konyhába lenne kiegészítő fűtésként használva, nagyjából napi 1-2 óra hosszára. Kb 3-5 fokot akarok rádobni a helységben a klímával. (Van 2 radiátor, de sajnos alsóépület lett átalakítva, igy a födém szigetelés sincs olyan mint a házé+ a páraelszívó elég jól kiviszi a meleget is a szagokkal együtt) Először Gree comfort X lett volna, de elég sok rosszat olvastam itt róla, így elgondolkoznék egy japán gépben ami nem olyan zajos mint a comfort x. 2,5 max 3,5 kw-ban gondolkozom.
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok! Klíma fűtés közben, mikor kikapcsol mert eléri a hőfokot, lehet hallani mintha a gáz menne még a rendszerben aztán egyszercsak a beltérben mintha ki jönne. Ez mitől van? Bocs a leírásért, de nem igazán tudom pontosan leírni a jelenséget.
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Amikor megy a klíma a csövek felől furcsa hangot hallok, mintha a gáznak lenne hangja. Ez lehetséges? Vagy ez normális? Amikor hűt csak akkor van hangja, ha elérte a hőfokot és csak a ventilátor megy akkor nem hallatszódik. (Gree Comfort Plus 2,6kW)Előre is köszönöm!
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Gree comfort plusz távirányítóját ez a Broadlink tudja kezelni? (kikapcs-bekapcs) -
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Gree comfort plusz gwh09kf és a gree lomo gwh09qb klímák közül melyiket választanátok? Ahol venném ott a comfort nincs raktáron, igy fel ajánlották a lomot ugyanabban az árban mint a comfort. Meg vehetem azt is vagy inkább nézzem meg máshol a comfortot? -
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Volt kint a szerelő, hagyott kint egy telepítési tanúsítványt hogy ha mi szeretnénk klímát venni. A képesített vállalkozás adatainál mint vállalkozás megnevezése ő van beírva mint egyéni vállalkozó. Az F-gáz azonosítót beírtam a nemzeti...-ba és azt írja, hogy nincs az adatbázisban ilyen szám. A képesített személy adatainál is ő van beírva, és az ott lévő F-gáz azonosító már benne van a rendszerben és minden oké vele. Ilyenkor mivan? -
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
25nm2 -es szobához elég a 2,5 kW -os klíma vagy az egyel nagyobbat érdemes venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest