- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Twinsen2
tag
válasz
thökfej #1627 üzenetére
Mideákról nekem is jókat mondtak mindenhol, igaz ami érdekes hogy engem lebeszéltek az inverteresröl, olyanok is akiknek nem állt érdekében (készletkisöprés, etc), mondván eleve nem jobb a hatásfoka ha csak napi pár órát megy és ha évi 1-2 hó használatot feltételezünk, akkoris mire megtérül a különbség árban kb tönkre is megy...
BTW: én is azt hittem jobb dolog klimástól venni a készüléket, de úgynéz ki nem ez lesz a vége, mert egyszerűen hülyének néz mind. az átlag webshopos, vagy "praktikeres" árnál jó 20-30%-al drágábban adják... Persze nem kizárt hogy van normális klimás, aki nem akarja hülyére keresni magát rajtam, de én még nem találtam meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PS Plus előfizetések
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest