- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klímamester
csendes tag
válasz
kovipetiii #8530 üzenetére
Általában nem is a szerelőgárdával van a baj. A konkrét cég nem is érdekes az elv szempontjából, meg az is érv lehet, hogy mindenki kezdte valamikor. Ettől függetlenül fenntartom a véleményemet, ami logikus, és a többség számára valószínű, hogy érthető is: Egy nullaéves cégnél mindenképpen biztonságosabb egy több éve folyamatosan prosperáló céggel elvégeztetni a szolgáltatást. Minden évben alakul vagy száz klímás kft vagy bt., aminek a hetven százaléka nem éri meg a hároméves kort. Konkrétan tudok már olyan cégről is, amelyik beregisztrált idén az NKVH-hoz, mostanra meg már fel is számolták.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
kovipetiii #8527 üzenetére
Link?
-
Klímamester
csendes tag
válasz
kovipetiii #8527 üzenetére
Még nagyon kezdő cég, nincs egy éves. Tudom, hogy telenyomják reklámmal az összes pesti lakótelep liftjeit, de azért egy előrelátó ember inkább egy legalább 4-5 éves múlttal rendelkező céget keres, ott nagyobb az esélye, hogy jövőre is meg lehet majd találni.
-
d@minator
addikt
válasz
kovipetiii #8475 üzenetére
A "Turbo" csak fél óráig megy 530W és 720W között. Jellemzően 600W körül de megesik, hogy leesik 300W-ra (mai nap mérve Midea 3,5kW).
Amúgy lényegtelen, mert turbóval (talán) hamarabb van hideg utána már kevesebbet kell hűteni tehát kb. ugyanannyi a fogyasztás.(#8500) Gabesz87: A szomszédjaimnál ahol ilyen az elrendezés mindenhol két klíma van.
-
süti5
őstag
válasz
kovipetiii #8481 üzenetére
Ha benyomod, aktiválja az x-fan funkciót
Ez annyit tesz, hogy mikor kikapcsolod a klímát, még pár percet tolja a ventilátort, hogy kiszárítsa a klímát, bár szerintem kevés ez az idő. -
werszomjas
addikt
válasz
kovipetiii #8481 üzenetére
X-Fan funkció: a készülék kikapcsolása után a ventilátort engedi tovább működni, ezzel megakadályozza, hogy a hőcserélőn nedvesség maradjon és így ne telepedhessen meg rajta semmilyen vírus, baktérium, penészgomba.
-
süti5
őstag
válasz
Szerintem akkor tolja ami a csövön kifér, tehát on/off-osként működik, küldi a kompresszor. Én is így tolom most, mert hazaértem, szerintem ilyenkor eszik is rendesebben
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Mihez képest?
-
zibo73
aktív tag
válasz
kovipetiii #8403 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz
kovipetiii #8403 üzenetére
Aligha normális.
Csövet lehet vezetni, csak megfelelő anyaggal kell szigetelni. -
Klímamester
csendes tag
válasz
kovipetiii #8249 üzenetére
Szerintem ennyi pénzért már normális Daikin gépet is kapsz, nem pedig egy elfekvő készletből, kifutott, egyébként sem sikeres szériából (Gree gyártás azért nem ugyanaz, mint ha a Daikin saját gyárában készül egy klíma) való berendezést. Nézd meg az FTXB35/RXB35, vagy a még profibb FTX35J/RX35 gépeket, és azok közül érdemes választani.
-
asha07lcc
tag
válasz
kovipetiii #8230 üzenetére
nyugodtan vállalhatod. support nem nagyon lesz de jó gép bár nem A++++++++++++
Azért Midea- gyárt- Vortex nem gyárt Chigo Aux-
Daikin (max REE gyártás)egy mondatban necces -
asha07lcc
tag
válasz
kovipetiii #8216 üzenetére
Biztos , hogy megbízható jó gép s de az A++++++++++++++++++++++ nincs semmivel alátámasztva.........
-
asha07lcc
tag
válasz
gree gyártás butított változat. Műszaki színvonalban kb mint az Airfel. Elektronika kompresszor és minden Gree, az tavalyi Cozy modell gyakorlatilag.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Azért nem kapsz erről sehol sem véleményt, mert TÖK ÚJ márka itthon.
Ha a szerelőd csak ezt ajánlja, akkor érdekelt a forgalmazásában. Tehát elfogult.
Nézz rá külföldi fórumokra, hol írnak róla.Hippo
Már ez most nyártól így van elméletileg.
-
Zeki
nagyúr
válasz
kovipetiii #8167 üzenetére
Windyt ajánlottam volna, de úgy nézem nem harap rá. Leírta az okát.
-
d@minator
addikt
válasz
kovipetiii #8163 üzenetére
Én múlt héten érdeklődtem. Csak klíma 3,5kW-os Gree 132ezer, Mitsubishi 150ezer vidéken. De akkor ők szerelik.
(#8131) windy: Samsung csak példa volt. Az én Mideam 12000/12500 Btuh a doboz szerint. Akkor csak nem 2,6KW-os (fűtés)? Az alábbi 3. linkeken -7 fokon fűt annyival. Igaz? Majd utánanézek ezeknek a paramétereknek, hogy képben legyek. De most sem értem az energiatanúsítványra miért a 2,6-ot írták rá.
Itt egy[link] Midea oldal és egy másik [link] és egy harmadik[link]. Ezek sem egységesek.
Az asszonynak 5kW-os kell majd úgy döntött... -
windy
tag
válasz
Mindenképpen érdemes azzal beüzemeltetni, akitől megvásároltad.....Sok problémától megkíméled magad.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Először is ezek mind brutális árak. Ennél van olcsóbban is.
Másodszor meg Daikin. -
süti5
őstag
válasz
kovipetiii #8136 üzenetére
Szintén kifutó, tavaly daikin alapmodell (gree gyártás) is szintén jól visszaveszi a teljesítményét, ha lehet még kapni esetleg.
-
asha07lcc
tag
válasz
Olyat válassz ami nagyon visszaveszi a hűtőteljesítményt ilyen a Fujitsu/General kifutó modell ha japánt keresel Közel kínai áron. 8 nm esetén még az is szinte onoffosként megy egyes esetekben pedig mérés szerint 70w körüli elektromos teljesítményfelvételnél már hűt.
Dualként biztos, hogy többe kerül mint 2 mono gép. Ha elhelyezhető a 2 kültéri akkor inkább azt lehet javasolni.
-
Zeki
nagyúr
válasz
A teljesítmény a különbség.
1 kültéri két beltérivel drágább, mint két külön rendszer.
A kábelcsatornák épületen belül futnak.
Daikin, Mitsubishi, Fujitsu, Panasonic
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Bluering Libra irodai forgószék
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest