Hirdetés
- iPhone topik
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz qqcqqc #76081 üzenetére
Aludni én is éjszaka szeretek, de a redőnynek számos praktikus tulajdonsága van még a nappali sötétítésen túl.
Függönyt én OFF-olom, az elmúlt években minden hátrányát megtapasztaltam. Nehézkes elhúzni, a sötétítő általában nagyon nehéz, porosodik, a nap pont áttűz rajta és így telibe a szemembe világít az ágyban. De a fő hátránya, ami miatt egy életre megutáltam. Egyrészt penészedett mögötte télen az erkélyajtó, másrészt semmit, de semmit nem szigetel érdemben, se télen, se nyáron. Redőnnyel viszont nagyon jól tudom szabályozni a fényt és a szigetelését, így nyáron jó, hogy ne süssön rám és a laptopra a nap. A kezelése is sokkal egyszerűbb, csak meghúzom a gurtnit és az ablaküveg + szúnyogháló külső oldalán mozog, nincs az, hogy az ablaknál kell kaparászni, meg nem verődik fel a por, ami azért van bőven kertesházban, naponta meg nem lehet átporszívózni az egészet..
A redőny egyetlen hátránya, amit jó lenne valahogy áthidalni, hogy nem tudom a lamellákat teljesen összehúzva kb. háromnegyedig leengedni a redőnyt, azaz alul egy kis sávban beengedni a fényt, de a napsütést kizárni a fenntebbi pontokon. Gondolkodtam mókolásokban, hogy megtámasztani alulról, de nagyon tákolás, meg ha még is le akarom húzni, akkor megint szerelgetni kell.
üdv, adika4444
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Crypto Trade
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kés topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Ingatlanos topic!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest