- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr President
senior tag
Sziasztok
GPS-t szeretnék vásárolni, mindenképp olyat ami teljes eu térképes és élettartam frissítéssel.
Olyat keresek amivel biztonságosan tudok elnavigálni európán belül mindenhol.Kettőt néztem, van a családban egy Garmin 42LM magyarország térképes ami pontosan és jól navigál.
Emiatt márkán belül néztem két készüléket. A Nüvi 56LM-et és a Nüvi 2689-et.Tudtok infót adni erről a kettőről? Navigáció és jeltalálás és stabilitás szempontjából van különbség a kettő közt? Vagy a drágább csak a nagyobb és szebb kijelző miatt valamint az anyaghasználat miatt feláras?
Teljesen jól és biztonságosan használható a kisebb vagy érdemes a kb dupla ár miatt arra beruházni?
Esetleg más gyártó ajánlata ami jobb vétel lenne? -
Mr President
senior tag
30 ezer alatt milyen jó és normálisan használható navigációt ajánlanátok. Csak Magyarország térkép kellene valamint minél tovább frissíthető legyen.
Erről a NAVON N670 Plusról mi a vélemény? Ajánlatos megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest