- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemcso
őstag
-
nemcso
őstag
válasz
Armogur #6981 üzenetére
Magyar menü biztosan.
Magyar hang ? Ezt nem tudom, de ha kellene, simán le lehet tölteni a Garmin oldaláról. -
nemcso
őstag
válasz
Armogur #6968 üzenetére
A 2595LMT többet tud, mint a nüvi50.
Ilyen például az EcoRoute HD és a forgalom előrejelzés
Nevében az LMT=FREE Lifetime Map and Traffic Updates
Tehát a térkép és a forgalm előrejelzés (trafficTrends) élettartam garanciásA Garmin készülékeire City Navigator kerül.
-
nemcso
őstag
válasz
Armogur #6952 üzenetére
A Naviguide térkép frissítése ingyenes ér korlátlan, lásd ezt (http://www.garmin.hu/naviguide-magyarorszag-v65#Betoltott) :
"2. Készülékbe előre betöltött NaviGuide Magyarország (NEM CD-S!!!) verzió (25,3 MB)
Azoknak, akiknek készülékébe gyárilag NaviGuide Magyarország térkép volt betöltve (kizárólag nüvi 30, 40, 50, 205, 205W, 215, 215W modellek egyes készülékei).Töltse le a fájlt, majd csomagolja ki egy ideiglenes mappába a számítógépen!
Csatlakoztassa készülékét a számítógépéhez. Operációs rendszertől függően "Garmin" vagy "nuvi" meghajtóként jelenik meg a készülék.
Másolja át a "Garmin" (nüvi 30, 40, 50 esetében "map" nevű) mappába a "gmapsupp.img" nevű fájlt az ott található, ugyanilyen nevű fájl felülírásával!
Az új térkép telepítése után ajánlott a GPS készülék szoftverét is megfrissíteni a WebUpdater alkalmazással!"A City Navigator SD kártyán is megvehető, kevesebb, mint 30.000 forintért.
Ha élettartamos frissítést (lifetime) szeretnél ehhez vásárolni a későbbiekben,, akkor ez újabb kb.27.000 forintba fog kerülni.Egy kicsit számova :
Navigauide -dal most 30.000, ha ehhez később veszel City-t + 30.000 = 60.000 +lifetime garancia 27.000 = 87.000
Lifetime -os full EU -val most 50.000, ha ehhez veszel Naviguide -ot + 10.000 = 60.000 -
nemcso
őstag
válasz
Armogur #6950 üzenetére
A Naviguide ingyen frissíthető. Én SD verziót használok, amin egyszerüen le kell cserélni az adott nevü fájt.
Rákeresel a neten (pl.: http://garmin.hu/naviguide-magyarorszag-0), majd letöltöd az új verziójú fájlt és kicseréled az SD-n. Ennyi.Az élettartam frissítéses Nüvi50 -en a szotver (City Navigator) a gép belső memóriájában csücsül.
A Nüvi vásárlása után a gépedet neten tudod regisztrálni a Garmin oldalán, ahonnan a City-n kívül egyéb más programokat is le tudsz a gépedre, amivel akár magának a Nüvi-nek tudod az alapprogramját update-elni, akár térképet tudsz frissíteni, vagy pl. más hangokat adhatsz a meglévők mellé.
Az élettartam frissítés évtizedekre megoldhatja a térképfrissítést a gépen (hacsak tönkre nem megy a cég, amire elég kicsi az esély), hiszen ugyanazt a térképet használják a mostani típusok, mint pl. az én, már nem forgalmazott Nüvi255WT -m.Tehát veszel egy élettartam frissítéses (full EU térképes, tehát Mo. is benne van) Nüvi-t és ha akarsz veszel egy SD kártyás Naviguide (TopMap termék, made in Hungary) térképet. Ezt az SD kártyát is beteheted a gépedbe,
majd a Garmin felhasználói felületén (menüjében) ki tudod választani, hogy éppen melyiket akarod használni.A nyelv kiválasztása a Nüvi-n történik, függetlenül az éppen benne lévő térképtől, legyen az nyugat-európai gyártmány, vagy magyar.
-
nemcso
őstag
válasz
Armogur #6945 üzenetére
Jó választás lenne e Nüvi50 -es City Navigatorral (élettartamos frissítéssel).
Magyarországi használatkor a Naviguide veri ugyan a City-t, de ugye az elöbbi magyar fejlesztés, többször frissítik a térképállományt évente, mint a teljes európát (így Mo.-t is) tartalamzó City-t.
A Garminokon a City fut + Naviguide SD kártyás verzió, melyet a neten tudsz szerezni (néha árulnak ilyet, anno én is ott vettem a Nüvi 255WT-hez). Tehát a gép memóriájában a City csücsül, SD kártyán pedíg a Naviguide. A térképek között a Nüvi menüjében tudsz egyszerüen váltani.A Naviguide -ot nem tudod bővíteni más országon térképével, az "csak" kis hazánkat ismeri.
A City Navigator mérete mára kb. 3GB-ra növekedett (egyre bővülő úthálózat, több információ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- GTA V
- iPad topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest