- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#34784256 #49017 üzenetére
Majd, amikor már kevésbé leszel laikus, és a hibáit is észreveszed, lehet, hogy elkezdesz kacsintgatni a többtízezres fejhallgatók felé, de az biztos, hogy tízezer környékén a DT235 a legeslegszűkebb élmezőnyben van. Mindazonáltal a hfiben mindig többféle alternatíva is adódik, úgyhogy javaslom, ha legközelebb tanácsot kérsz, azt ne fogadd el rögtön, hanem meghallgatás útján ellenőrizd, hogy neked is tetszik-e az adott készülék hangja.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
#34784256 #4452 üzenetére
Te most a Hd202-ről beszélsz? Mert eddig mindenki csak überelte, hogy milyen jó. Már majd nem arra határoztam el magam....
Egyébként nekem még nagy is lesz, nem hogy kényelmetlen. Szval ebből a szempontból törölve. Csak a hangzás érdekel. De a csávó azt írja, hogy a medusa jobb nála?! Így van ez?
-
LGLuke
őstag
válasz
#34784256 #4401 üzenetére
Nekem is tetszenek a Sennheiser "fejesek", de pontosan ezért nem választom a HD 595 és 555 modellt. Sajnos nekem sem jó a nyitott változat.
Ahogy nézegettema DJ változatokat nekem is megtetszett a HD 280-as PRO, de a Silver változat jobban néz ki. Szerintem semmi különbség nincs köztük, csak desig, ugyanis adatlapján ugyanaz mindkettő...
Viszont - és itt jön a lényeg - ajánlották nekem pár hozzászólással ezelőtt ezt a fejest: audio-technica ATH-M40fs
Ez stúdió fejes, monitorozásra, és igényes zenehallgatásra jó. 5Hz - 28KHz frekitartomány az nem semmi, és olcsóbb, mint a Sennheiser, ráadásul azt mondják inkább az 50-70 ezer Ft-os fejhallgatókkal van pariban.
Itt a link: [audio-technica ATH-M40fs]
Valószínű én inkább ezt fogom választani a Sennheiser helyett.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 10
- Könyvajánló
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest