- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
baluka26
veterán
Nos, épp előbb járt itt Schawo a Sennheiser HD600-al. Első meglepetés a mérete, a K601 után kicsinek hat. Második meglepetés a kinézete, élőben még szebb, mint képeken
Rádugtam gyors alaplapi zajkeltőre, eszerint érzékenyebb, mint a K601, sokkal hangosabb volt.
Ez alapján ezt a hangzást kerestem eddig, de majd erősítve meglátjuk -
baluka26
veterán
válasz
schawo #17839 üzenetére
Divatos a vintage mostanában, én is észrevettem. Amikor megvettem a HD540-et akkor ebay-en rendszeresen 50 euro alatt/környékén értek véget, most meg már egy leharcoltabb darab is 50 fölé megy, a nos állapotúak meg 100 környékén (bár ezek meglehetősen ritkák)
HD540 Gold-ok meg 250 euro felett is vannak már -
baluka26
veterán
válasz
mclaren777 #17787 üzenetére
Úgy, hogy 20 dB-t emelsz ki, ott 20 dB-el hangosabbnak kéne lennie a fejesnek. 20 dB-t halkítanod is kell az egészen, de 20 dB-t nem hogy nem normális, hanem egyenes óriási marhaság emelni.
-
baluka26
veterán
válasz
Shufny #17767 üzenetére
Rájöttem, hogy bátyám nem használja a K512-öt, amikor én használnám, úgyhogy van egy zártam
Most más irányba megyek, a zárt az parkolópályán van.
Ha meglesz a Schiit, lesz jó DAC-om, és itt lesz egy HD600 is, akkor talán lesz egy zárt is
Amúgy, miután leálltam a HD250 kereséséről volt fent egy 80 dollárért buy it now-ban
Szerintem a HiFiMAN 20dB gaint tud -
baluka26
veterán
válasz
schawo #17763 üzenetére
Jahogy az összes Sexi van kölcsönben, értem
Szerintem elég mélyre megy, nekem azzal nem volt gondom.
A 3 ponton kiemelést én is éreztem, amikor végignéztem sinegennel, de ez már akkor volt, amikor megvetted, így nem foglalkoztam vele
És igen, nagyon világos, teiszta hangja van. És kényelmes is
K500 ennyire mélyre le tud menni?
szerk: Szép állapotban van, de ez 100 euro felett lesz, rá is teszem figyelőlistára, kíváncsi vagyok -
baluka26
veterán
válasz
dudika10 #17756 üzenetére
Így van!
Nincs különálló DAC, ami fogadná a HDMI jeleket, úgyhogy a HDMI egyelőre felejtős fejhallgatós rendszerek esetében. Hangban egyébként elvileg jobbnak kell lennie, mint optikának, de állítólag a jitter lehet kicsit nagyobb, ami egy ilyen high-end fejhallgató rendszernél azért már hallható lehet. -
baluka26
veterán
A K601 nagyon mélyre megy. Szerintem a subbass részen az egyik legkiemelkedőbb fejes azok közül, amit hallottam. Remélem a HD600 megváltoztatja ezt
-
baluka26
veterán
válasz
Shufny #17670 üzenetére
Miért nem szép dolog?!
Kis rizikó van, mert nem biztosítják így a csomagot.
Már leadtam a rendelést e-mailen, küldenek PayPal requestet, elvileg holnap tudom fizetni.
szerk: Szerintem az állambácsinak nem ez a 15 ezer forint nem fog fájni...persze sok kicsi sokra megy, de a családomban mindenki rendesen fizet mindenféle adót. Egyébként is, Magyarországon fogom használni, 35W-ot fogyaszt, úgyhogy majd az áramból visszanyerik a kiesett 15ezer pénzt -
baluka26
veterán
válasz
schawo #17636 üzenetére
Nem értem a problémát
Essence STX->unbalanced out->erősítő->viszhall.
Meg van hajtva a fejhallgató, a hangkártyán megcsinálj a a különböző effekteket.
KMT: Így rippelnek SACD-t?Egyből átkonvertálják 88.2-re? Akkor mi értelme van?!
Én a 96 kHz-es anyagokat csak azért szeretem, mert sokkal nagyob dinamikával rendelkeznek, mint a CD ripek. Azt meg én szeretem, pedig van köztük egy két kicsit kattogós felvétel. (Coldplay - Viva La Vida, de így is egyik kedvenc albumom hallgatózásra.)
-
baluka26
veterán
válasz
FireKeeper #17610 üzenetére
Nyugodtan
-
baluka26
veterán
SACD mi a anyámmal olvasok be, ha nincsen korai PS3-am, bizonyos Sony VAIO notebookom, vagy soktízezres SACD futóműm?
DVDaudiot még nem hallottam viszont
Studio master kiadásokról vizont még csak nem is hallottam
KMT, azt is sokan állítják, hogy az 500 dolláros ALO fejhallgató kábelek megérik az árukat. Én mégsem hiszem el. -
baluka26
veterán
válasz
ntomka #17593 üzenetére
Ja, erősítőt írtál, azért nem értettem
Amúgy ne aggódj, én a jelenlegi 100k-s rendszeremen sem hallom a különbséget 96 és 44.1 között, MAX dinamikában van jelentős különbség. Ennyi.
Kérdezzük meg p_adam-ot, meg Schawo-t, illetve bigmasterg-t, hogy hallanak-e különbséget -
baluka26
veterán
-
baluka26
veterán
válasz
FireKeeper #17578 üzenetére
Persze, elvileg jobb. Aztán amilyen cuccokon rippelik az LP-ket....nem nem jobb
-
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #17562 üzenetére
Melyik fejesed volt benne és muilyen laptop ez?
Gitáros barátaimnál, ahol mindennapos a jack kirántás az akármilyen márkás kábel jackje szakad ki először, nem a jack aljzat.
Most már muszáj lesz cipelned a Lupus Jr-t? -
baluka26
veterán
válasz
AMDFan #17523 üzenetére
Sokkal több mélye van a K601nél a HD600-nak?
Ez egy nagyon jó hír most nekem
bigmasterg: Ilyen könnyű a K1000?Miből van ez? Occó kínyái műányégbó'?
Ha kevés a mélye vegyél hozzá mélynyomót,Mélyekben amúgy a K601 kb etalon szinten van, de ezt már többször kifejtettem.
Más kérdés, hogy nekem HD540-nyi mély kellene
-
baluka26
veterán
-
baluka26
veterán
válasz
szaszayanou #17433 üzenetére
AMDFan kipróbálta opampok nélkül azt hiszem, és csak nagyon halk suttogás hallatszott. Illetve hiszek a fülemnek ^^
Szóljatok, ha nem jól emlékszem -
baluka26
veterán
válasz
szaszayanou #17431 üzenetére
Átmegy rajta a hang, ez tuti100%fix.
De amúgy...Tomate unbalanced kimenetet használja, szóval ott jelentősen befolyásolhatja a hangot. Befolyásolja is nagyon, szerintem. -
-
baluka26
veterán
Osztozunk a jó válaszért járó nyereményen, fiúk
-
baluka26
veterán
válasz
salytmasztor #17342 üzenetére
1.Az erősítőről alkotott véleményeket érdemes nézni
2. Nincs
3. Ez hülyeség. Az erősítőbe analóg jel megy. Ott már aztán dolbizhatsz -
baluka26
veterán
válasz
fi:zi'k #17320 üzenetére
Mi Shufny-val mondtuk azt hiszem, hogy a K240 sokkal jobb, mint a HD668B.
Miről hallgattál Te HD555-öt, ha megkérdezhetem?
szerk: És ott hallgattad mellette kapásból a HD668B-t? Ha igen, akkor ok, elfogadom a véleményed. Bár az otthoni hallgatós összehasonlítás a legjobb
"...csak sok helyen elmarad, ami normális...", erről beszéltem én is pontosan -
baluka26
veterán
-
baluka26
veterán
válasz
Shufny #17297 üzenetére
Jó, oké, hagyjuk ezt az oldalt inkább....
Az a baj, hogy a gyengébb fejeseket olyanok véleményezik, akiknek csak az van, és az az atyaúristen, a high-end fejeseket meg azok, akiknek már volt egy pár, összehasonlítási alapja, és tudja, hogy van annál sokkal jobb, ezért alacsonyabb pontot ad. Nevetségesek ezek
Mi ez a "Solo by Cube"? -
baluka26
veterán
"Baluka-ár " és "Baluka fajta best buy"
A mostani vásárlásom viszont kicsúszik ebből a kategóriából -
baluka26
veterán
válasz
jaffa 2843 #17247 üzenetére
Én anno CoD: UO BAS-t játszottam komolyabban, alaplapi hangkártya+ Logitech Precision Gaming headsettel, és nem származott belőle hátrányom
Asbee30-35ezer körül fejes? Audio Technica ATHAD700
piqla: Szerintem AudioPartnernél meg lehet fülelni őket -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #17227 üzenetére
Van mély. Annyi, amennyi kell, de rendesen mélyre megy. Nekem ez több, mint egy K512 100 Hz körüli puffogása
Sennheiserből sokan a HD540-et tartják etalonnak -
baluka26
veterán
válasz
Shufny #17223 üzenetére
Te is tudod jól, hogy milyen mély itt igazán mély, és nagyon ütős
Én-férfiasan bevallom-Dead Space 2-t játszottam volna K601-el a fejemen, de 2 perc után olyan félelmem támadt a részletes térképzés miatt, hogy azóta sem mertem felvenni a fejemre
Ráadásul head-fin is az egyik legtöbbet ajánlott fejes játékhoz. -
baluka26
veterán
válasz
salytmasztor #17220 üzenetére
Ez nagyon könnyű kérdés
AKG K601. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #17212 üzenetére
Egyelőre semmit. Ballagási pénzből valami komolyabbat, május elején (pl DacMagic)
-
baluka26
veterán
válasz
Nertpaelg #17209 üzenetére
Nincs rá keret
Meg egyébként is, csak IC játszik most
Valhallánál ez a rész üt:
"Well, let us explain. Tube sound is a smoky nightclub with a hot chick in a red dress, it’s a warm swimming pool in summer, glowing green against the purple twilight, it’s a . . . well, hell, you can’t really explain tube sound" -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #17207 üzenetére
Ha kölcsönadod a Lupus Jr-t, nem
Amúgy -
baluka26
veterán
válasz
Nertpaelg #17205 üzenetére
Szerintem kell lennie javulásnak bőven
HD 5×× szépen skálázódik jobb erősítővel.
Nekem a HD555 alatt a Prodigy HD2 (nem stock opamppal)+ Bravo V2-höz képest is nagy különbség volt.
Már elő is kotortam amúgy az eredeti csomagolást
Oké, nekem jó a jövő héten is a pénz. Addig is beindítom a Schiit Asgard projektet. Bátyám egyik haverja úgy is megy jenkibe egy-két hónapon belüle, igazán behozhatná nekem -
baluka26
veterán
válasz
Daneeka #17200 üzenetére
Én 18ba adtam el (foam+soundstage moddal)
Nertpaelg: Mennyi garancia van rá?
Ati3120: Igen, köze van ahhoz. 600 Ohm viszont szerintem ennek a HiFiMAN-nek már sok. 60-120 között ideális tapasztalatom alapján. Bár a HD540-em könnyebben hajtható volt, mint a K601-em szerintem. -
-
baluka26
veterán
Hamis, teljes méretű Sennheiser?
Nem hallottam még ilyesmiről
AKG gyanúról egyszer olvastam head-fin, de azt sem hiszem
AT viszont eléggé szerencsétlen, a hordozható drágább fejeseiket is rendszeresen másolják. Ha nem volnék beteg megkeresném, hogy melyik is az, de ilyen 150 dolcsis versenyzőről van szó.
És azért az ATHM50 kamuk is igencsak elszaporodtak az utóbbi pár hónapban.
szerk: Ott is van Shufny oldalán, ESW 9, 250 dolcsi ebayen. -
baluka26
veterán
Bakker, ez a Schiit Audio a FAQ-ja után belopta magát a szívembe. Ha akartok jót nevetni, olvassátok el
Ezt az Asgard-ot szívesen elfogadnám...
Aktív témák
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest