- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #24936 üzenetére
Szerintem kérdezz rá.
-
baluka26
veterán
OMG
"A jel-zaj arány kiemelkedő 120 desibele kristálytiszta hangzást biztosít"
Ez az ASUS Xonar Essence One-os cikkben volt leírva.
bigmasterg: HD800-hoz mindegyikhez mellékelnek sorozatszám alapján. Ilyen. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #24899 üzenetére
Én is ugyanezt mondom, tudhatnád már, hogy mi a véleményem az ilyen mérésekről
-
baluka26
veterán
válasz
deathtania #24847 üzenetére
Sajnos egy Superlux valószínű jobban szól ennél.
-
baluka26
veterán
-
-
baluka26
veterán
Azt akarom már egy darabja kérdezni, hogy a HD555-öt miért mondjátok technikailag gyengének?
-
baluka26
veterán
válasz
ImpersonatoR #24757 üzenetére
"Gondolom egy ilyen házimozi erősítő már kiszolgál egy komolyabb fejhallgatót is tehát ezzel nem lehet gond."
Rosszul gondolod.A fejhallgató kimenet az ilyen eszközökön csak egy bónusz, ezért minőségük is elég fostos tud lenni.
-
baluka26
veterán
-
baluka26
veterán
válasz
freestailo #24548 üzenetére
Használt HD555.
-
baluka26
veterán
válasz
freestailo #24541 üzenetére
Köze nincs a kettőnek egymáshoz.
Zártat akkor szokás venni, ha valakit zavarnál nyitottal a környezetedben/nagyon kihallatszik.
El lehet mondani, hogy egy bizonyos árért egy nyitottból jobb minőségűt kapsz, mint zártat. -
baluka26
veterán
válasz
freestailo #24536 üzenetére
Hangkártya Asus Xonar DG.
Fejhallgatóból miért kell zárt? -
baluka26
veterán
válasz
freestailo #24534 üzenetére
Szia!
Hangkártyád milyened van? -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #24397 üzenetére
Túl testes a V-hez, és a különbség a verziók között.
-
baluka26
veterán
[link]
Miért ezt a típust keresed? schawotól milyet kaptál? -
baluka26
veterán
válasz
schawo #24316 üzenetére
Szerintem több embernek van igénye pl. normális bőrszínre egy képernyőn, mint jó hangra. Az utóbbit az agyunk valószínűleg jobban tudja tolerálni...
Az a gáz, hogy a DAC-od 5V--os(?) tápja angol hálózati csatikkal érkezet (valószínűleg). Nem tudom, mert bliszterezve van és nem bontottam ki. Az eBay-en láttam egyet és ezért igen valószínű, hogy így van. Lehet kapni UK/Continental adaptert 1-2 fontért. Vegyek egyet?
Ma írta, 9 után contaxg. -
baluka26
veterán
p_adam említette valamikor, az biztosnak látszik, hogy a HD600/650 még idén kivonul a piacról. Aszem azt írták, hogy az ír gyártósora a Seninek egy modellt tud gyártani egyszerre (ugye ott készül a "középkategória"), és ha kivonul a 6-os sorozat, akkor jön valami új, és még egy ráncfelvarrott HD580-at csak nem játszanak meg...
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #24248 üzenetére
Apropó, ha már fejlesztés, a HD700-ról, vagy nevezzük is akárminek, nincs még hír?
-
baluka26
veterán
válasz
ntomka #24239 üzenetére
Kicsúsztatod a HD560/HD600/HD650-et maxra, akkor meglátod, hogy nem a fejpánt, hanem a kihúzott fém feszül, ami aligha fog eltörni.
Az AKG-nál meg könnyedén elszakadhat az automata méretállító vékony cérnaszála. Hülyeség fejtegetni, két különböző megoldás, mindkettővel volt dolgom, egyikre sincsen panaszom. -
baluka26
veterán
válasz
szaszayanou #24062 üzenetére
K601-HD600-HD650, évekig tudnám folyamatosan hallgatni.
-
baluka26
veterán
Mondod ezt úgy, hogy nem volt Nálad hosszabb ideig jobb erősítő, jobb forrás és fejhallgató. Pár hete még a AD700 elégítette ki tökéletesen az igényeidet, a legelején a HD200-ról is ezt mondtad. Valószínű, ha hallanál jobb rendszert akkor szerintem megváltozna a véleményed.
Ár/értékben szerintem nem tudod megverni a régi cuccokat. (Prodigy->Bravo->HD540, megvolt cakkpakk megvolt 30ból)
Nagyon tévedsz, hogy ha azt hiszed hogy kicsi lenne az előrelépés, szerintem pl egy HD600 jelentősen jobb, mint a K601, és sokkal igénytelenebb is, és 35-40 között már nagyon szép darabokat lehet kapni.WASAPI mitől kényelmetlen?
-
baluka26
veterán
Most olvastam vissza az éjféli beszélgetést a szoftveres tényezőkről, stb.
A téma jó, mert minimális befektetéssel (0-hoz közelítő pénz) javulást lehet elérni, ha nem is marginálisat, de érezhetőt. Szóval szerintem megérheti a próbálkozásokat.
Dave, ezt különösen ajánlom Neked, mert ez gazdaságilag megéri.
Bár azt továbbra sem értem, hogy hogyan csinálod, hogy a rendszered gazdaságilag jó... -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #23673 üzenetére
Luppio? Luippo?
Valami ilyesmi.
ntomka: Sziszegős mélyeket vagy mit? -
baluka26
veterán
válasz
ntomka #23663 üzenetére
Én 12-ért adtam el az enyémet anno, kifogástalan állapotban, bár doboz nélkül. Ez volt az első egykor "hájend" fejesem, HD555-t minden szempontból elverte. Csak ne sziszegett volna ennyire...
slfln: Nem rajongok az érzékeny fejhallgatókért, kifejthetem, hogy miért, ha gondolod. AT-t is csak azért kérdeztem, mert bigmasterg előhozta.
Sztatikusokból meg nem vagyok otthon kicsit sem. -
baluka26
veterán
válasz
ntomka #23660 üzenetére
Azt a szégyen, ez a második ilyen állapotú HD540, amit láttam életemben.
bigmasterg: Ez a nyitott, eredeti párna, nem a HD250 féle zárt, műbőr.
Amúgy egy HD540 Reference Gold-ot nem szeretnél be szerezni? Némileg olcsóbb, mint a többi sorszámozottad, viszont sokkal szebb. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #23652 üzenetére
LCD2-ről nem tudunk.
Sovereign-ről, Raffinato-ról tudunk egyáltalán?
T1 megvan, HD800 megvan, K1k megvan, nagy Stax megvan. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #23649 üzenetére
Van neki
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest