- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz
AMDFan #12987 üzenetére
Ez nálam is jelentkezik, de a 650nek azért kell kraft, így nem túl hangos (555el is néztem már, annál zavaróbb lenne egy kicsit). Ha éjszaka akarok nagyon halkan zenét hallgatni, akkor jön elő leginkább, ilyenkor egy kicsit halkabbra veszem vagy a foobaron (vagy a win-on, ízlés kérdése).
-
bigmasterg
addikt
válasz
cheatergs #12903 üzenetére
Én még ugyan nem hallottam 515-öt, de lehet nem ártana járatni rajta.
Szedj hozzá innen anyagot és hagyd úgy estére.
Ismerőnek van 555, azt mondja, hogy először rosszul szólt, azt mondja, hogy még rosszabbul, mint az előző Philips fejhallgatója, de pár nap alatt nagyon sokat javult a hangja. -
bigmasterg
addikt
válasz
rauschie #12859 üzenetére
Elég-e? Jelenleg nem ez a leggyengébb pont a "rendszeremben", most nekem elég. Hamarabb fogom a dac-ot cserélni, mint ezt. Volt már alkalmam összehasonlítani egy jobb tranzisztoros fejhallgató erősítővel (lupus jr, fejhallg. kimenete). Ott nem tudtam megmondani, hogy melyik erősítő jobb, mindkettővel jól szólt, de alapvetően másképpen szól egy csöves. Gondolom az is közrejátszott, hogy hozzá voltam szokva a Bravo hangzásához. Igazság szerint hosszabb távon kellene hallgatnom mindkettőt.
A 650-el nincs ilyen problémám. Valószínűleg az idő közbeni 'titkos' updade lehet a dolog mögött.[link]
De head-fi -n is van róla pár topic. Nekem az újabbik 650 van, ahol már azt mondják, hogy javult a hang...De az erősítős részhez, még kiemelném ezt a részt is:
What’s also interesting is that now the HD650 seems to be much much easier to drive. The new driver works with just about any portable amp that we use, including the Corda 3Move, the RSA SR71a, and the Headamp Pico.Tehát nem biztos, hogy ugyan azt szereti az 580 és a 650.
(Ja meg ugye az is kérdés, hogy a te 580-adban melyik driver van.)Szerk.: Illetve most vettem észre, hogy van egy új írás fent: the-sennheiser-trio-hd580-hd600-hd650/
(Asszem' holnap olvasom csak el.)
-
bigmasterg
addikt
válasz
schawo #12683 üzenetére
HD600 elődje, nem egy friss darab.
Nekem van egy félholt darab. Egyik oldalon jó csak a hangszóró, összes szövetet cserélni kellene rajta.
Fel akartam újítani, de új alkatrészekből 35-40 ezer lett volna, úgyhogy inkább vettem helyette egy alig használt, fél éves 650-et. -
bigmasterg
addikt
válasz
Bufu 18 #12248 üzenetére
AKG k702 csak 55? Honnan vennéd ennyiért? (Amúgy hangzásban megegyezik a k701-el)
Úgy tudom, hogy a Beyerdynamic DT990 és az Audio Technica ATH-AD900 sem rossz, de sajnos nem volt lehetőségem még meghallgatni egyiket sem.
Milyen fajta zenéhez használnád?
(Illetve gondolom azt tudod, hogy ezeket "nem szabad" erősítetlenül használni.)
Én azt mondanám, hogy Akg vagy Senn, attól függően, hogy mit hallgatnál rajta. De ha valahol meg tudod, akkor mindenképpen hallgasd meg mindet.
-
bigmasterg
addikt
Max pont, 100% már pedig nem létezik, pontosabban helytelen olyat adni.
Még ez sem kaphatna 100%ot, mivel semmi sem tökéletes, mindennél jöhet még jobb.Plusz, ami tökéletes lenne, annak ki kellene elégíteni mindenkinek az igényeit.
Sőt, a fent linkelt páros, ár/érték arányban nagyon csúnyán elbukik, akár egy 555-el szemben is. -
bigmasterg
addikt
OFF:
Bedobom ide is, hátha valakinek van rá ötlete.
fülhallgatós topicból -
bigmasterg
addikt
válasz
<MZ/X> #12112 üzenetére
"Sennheiser IE8 - mindenre jó, szép hangja van, de...? Mi szól ellene?"
(Igaz, hogy nem hallottam még, de)
leginkább az, hogy fülhallgató. Kis agyba dugós fülest nem fog az ember otthon, órákon át használni. Leginkább utcára, 'menéshez' való.
Tuti, hogy kisebb a tere, mint a fejhallgatóknak, illetve egy idő után macerás a dolog. IEM-ekre jellemző, illetve nagyjából kivédhetetlen, hogy valamennyi fülzsír belerakódjon a belső kis szivacsba/szövetbe/rácsba, amin átjön a hang, és egy idő után elkezd tompulni. -
bigmasterg
addikt
válasz
<MZ/X> #12083 üzenetére
Nem.
Schawo csak azt írta, hogy az azonos árú fejhallgatók közül az fog jobban szólni, amelyik nyitottabb.
Szerk.:
(#12084) Shufny: Szerintem is ma sokkal több ember vesz otthoni, magán felhasználásra fejhallgatót. Stúdiókban, ill. olyan helyeken, ahol munkaeszköz, ott valószínűleg nem változott a dolog. De a ma sokkal több ember hallgat fejhallgatóval zenét utcán, számítógépről etc... -
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #12068 üzenetére
-
bigmasterg
addikt
válasz
<MZ/X> #12065 üzenetére
Általában külön áramforrása van, és a komolyabb darabok nem éppen kicsik.
Viszont árulnak hordozhatókat is, elsősorban iem-re tervezve, ezek nem tudom, hogyan bírnának egy komolyabb fejhallgatót.Más, másnak:
Az előző hsz.-em kb. érvénytelennek tekinthető, mivel látom schawo 'kolléga', már szépen levezette a dolgot. -
bigmasterg
addikt
Ha már szóba került a Stax.
Ez mit érhet?
(Mondjuk ennek a hajtásával szerintem én is meg lennék lőve.) -
bigmasterg
addikt
válasz
Cyberpunk #11986 üzenetére
Hangkártya + fejhallgató erősítő helyett igen jó választás lehet, a nem sokára érkező Hivox Lupus D MK II (itt nagyjából az utolsó oldal erről szól.)
Hangzásban ugyan azt kell hoznia, mint a Lupus Junir. Ugyan az a fejhallgató erősítő, ugyan az a DAC.Azért ennél már rendben van a hangzás.
-
bigmasterg
addikt
válasz
benvolio #11886 üzenetére
Nekem van egy srh440-em, haveromnak 555. (szivacs és rács moddolt)
Most meghallgattam megint őket egymás mellett.Azt hogy a 440 alternatívája-e az 555-nek, vagy nem, azt nem dönteném el, mert teljesen másképpen szól a két fejhallgató.
Próbáltam őket laptop jack kimenetéről, illetve dac+ bravo -ról is.
A senn nyíltabb, nagyobb tere van, dominánsabb a közép tartomány.
A 440-nek zártabb, de tisztább a hangja, több és tisztább volt a magas tartomány, jackről az 555 középtartományát kicsit tolakodónak tartottam. Mélyben hasonlóan tejesítenek.
A 440-t könnyebben hathatónak tartottam, az 555nek jobban kellett az erősítés. Így már helyre került a hangja.Azt nem tudnám megmondani, hogy melyik jobb, más..
Tipp: sose hallgasd hd650 után az 555öt.
Kíváncsiságból rádugtam az erősítőre utánuk a 650-et is hááát....
Jellegre ugyan olyan a hangjuk, viszont az 555 nagyon csúnyán leszerepel mellette.
650hez képest se mély, se magas se tér
De ezt az off részt ne vedd figyelembe a döntésednél, a 650 nem hiába kerül 'picit' többe.Szerk.:
Kényelemre el is felejtettem válaszolni.
Az 555 egyértelműen kényelmesebb, sokkal.
Amikor először felvettem a 440-et, alig bírtam fél óráig is hordani, illetve zárt, így könnyebben beleizzadhat a füled.
Azóta vagy én szoktam meg, vagy a fejhallgató tágult, de már simán a fejemen van órákig.Az 555 viszont nagyon kényelmes, és szellőzik is.
-
bigmasterg
addikt
válasz
schawo #11874 üzenetére
Jelen.
Sajnos nem volt még alkalmam hd600-at hallgatni.
Eredetileg használt 600-ra hajtottam és 'bele akadtam' ebbe a 650-be. Olyan áron volt, hogy sajnáltam otthagyni.
Kíváncsi lennék én is, hogy a 600 mellett hogyan szól.Anno a Head-fi -n utána olvasgattam a dolognak, és mint kiderült két féle 650 van, van egy régebbi és egy újabb.([link] hirtelen ezt találtam).
Elvileg az újabbik 650 jobban szól, mint a régi.
(Az enyém nincs 2 éves, illetve képek alapján is az újabbik verziónak néz ki.) -
bigmasterg
addikt
válasz
Don't Panic #11714 üzenetére
558-at mennyiért vennéd?
Mert az árgépes, 36.000, így látatlanba sok érte, az 595 mellett. -
bigmasterg
addikt
-
bigmasterg
addikt
Szerk.: (#11538) baluka26: [link]
Ha már minőségi hordozhatóról van szó. -
bigmasterg
addikt
Magyar Senn HD800, Beyer T1, Audio Technika ath-W5000 teszt.
Bocs a minőségért, kb. fél órája fényképeztem telefonnal, lámpa fénynél. De azért el lehet olvasni.
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #11350 üzenetére
Bocs, most látom, hogy milyen hülye kérdést tettem fel.
Először, csak a gyártóig írt levélig olvastam. sry :S -
bigmasterg
addikt
-
bigmasterg
addikt
válasz
Mandarinn #11249 üzenetére
Ok-ok, majd leírom, hogy milyennek találom a 650hez képest.
(#11253) dudika10:
Leginkább a kíváncsiság miatt.
Mondjuk három fejhallgatót biztosan nem fogok rendszeresen használni. Nem lehetetlen, hogy majd (együttélés után) megválok valamelyiktől.
A 'láncomon' még lehetne bőven fejleszteni, de amikor elkezdek d/a-konvertereket nézegetni, mindig az lesz a vége, hogy egy Lupus Jr szerű all in one dolog kellene, arra meg még nem szántam el magam.($) -
bigmasterg
addikt
Én is gondolkoztam már rajta, a közös rendelődivel annyi a problémám, hogy én Debrecen környékén lakom, így még nekem plusz postaköltség lenne.
Olyanra is gondoltam, hogy veszek többet és vagy eladom, vagy Karácsonyra szétosztom rokonok között.Egy biztos, ebből csak úgy éri meg, ha több darabot rendel az ember.
-
bigmasterg
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #11154 üzenetére
Van, de akkor már nem árthat egy digital/analog konverter (dac) sem.
A kérdés alapvetően rosszul van feltéve, nem az a kérdés, hogy pc-hez kell-e, hanem az, hogy az adott fejhallgatóhoz kell-e.
Egy nagy ohm-os fejhallgatót egy sima hangkártya már nem nagyon bír rendesen meghajtani.
Egyszerűen (és egy kicsit hibásan):
De ha veszel egy fejhallgatót és gyárilag 6.3-as jack van rajta (nem az, hogy adapter jár hozzá, hanem rendesen nagy jackes), akkor azt a gyártó már eleve erősítőhöz tervezte. -
bigmasterg
addikt
-
bigmasterg
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #11126 üzenetére
K242-t még nem hallottam, de ennyiért magamnak az akg-t venném.
Viszont az is biztos, hogy az 555-el nem nagyon lehet mellé nyúlni. -
bigmasterg
addikt
válasz
scream #10919 üzenetére
Itt nem sok személyes tapasztalatot fogsz olvasni róla, abban sem vagyok biztos, hogy van belőle Magyarországon (talán 1-2 ember rendelet már..).
De a head-fi-n több topic is van róla.
[link]
[link]
Gondoltam már rá, hogy kíváncsiságból veszek magamnak, de még sosem vettem rá magam, igazából a posta miatt egyszerre többet érné meg rendelni. -
bigmasterg
addikt
Otthonra inkább az 555.
Esetleg ott van az
Audio Technica ATH-AD500 (AT-ja Recon666-nak van, ő talán tud mondani róla valamit), mint zárt alternatíva meg ott van a Shure srh 440.
Nekem még az Akg k242hd tűnik szimpatikusnak, de meghallgatni, sajnos még nem volt lehetőségem.De amúgy a senn 555 is jó kis fejhallgató, és egy kis modd-al könnyen lehet még javítani a hangján.
-
bigmasterg
addikt
Nem mondták még, hogy értelmetlen a grafikon elemezgetése?
Meg kell hallgatni (normális körülmények között), az árul el legtöbbet egy fejhallgatóról, még a tesztek is többet érnek, mint egy-egy grafikon.
A grafikon nem mond semmit a hangminőségről, térről, színezésről, hallgathatóságról etc..
kb. annyi értelme van, mint az adatlapokon azt nézegetni, hogy mettől-meddig tart az átviteli tartománya. -
bigmasterg
addikt
Kaptam itt egy p.m.-et, hogy írjak már egy kis saját véleményt a Shure srh440-ről.
(Illetve írta az írója, hogy főleg utazáshoz és utcán használná.)Bemásolom ide a válaszom, hátha érdekel mást is.: (köszönéseket és formaságokat, most nem másolom ide)
"
Szerintem kellemes kis fejhallgató, viszont amikor megvettem, a kényelemmel volt a legnagyobb bajom. Nyomta a fejemet, illetve (e miatt is) egy kicsit izzadt is alatt a fejem. Azóta vagy megszoktam, vagy kitágítottam, de már nincsenek ergonómiai problémáim vele.
A hangja rendben van, talán elektromos zenéknél lehetne egy kicsit több mélye. Közben hallgatom a fejhallgatót és módosítom is az álláspontomat.Nincs itt a mélyekkel sem probléma, csak nem emeli ki a mély hangokat, mint sok olcsóbb fejhallgató, hanem annyit ad belőlük, mint amennyi eredetileg a zenében van. (Szerintem még így is több mélye van mint több stúdió fülesnek, ill. nagyobb akg-nek.).
Van mellette egy Sennhesier hd650es fejhallgatóm, annak sokkal nagyobb a tere (mivel nyitott), illetve minden téren valamivel jobban szól, de nem 'szól annyival jobban', mint amennyivel többe kerül, ráadásul nem árt hozzá egy tűrhető fejhallgató erősítő, illetve dac sem.A shure viszont zárt, ami neked az utcai használathoz nem árt, így nem hallatszódnak be annyira a zajok és ki sem a zene.
44ohm-os szóval nem egy hajthatatlan dologról van szó, én is laptop fejhallgató kimenetével használom, ha a 650hez nincs kedvem dac-ot, erősítőt kapcsolni.Egy jobb hordozható lejátszó talán meg tudja hajtani, de én vennék hozzá valamilyen kis hordozható erősítőt. (Telefonnal próbáltam ki az előbb, de az nem igazán a maxot hozta ki a fejhallgatóból
)
A 650 megvétele után gondolkoztam rajta, hogy eladom a 440-et, illetve néha-néha eszembe jut, hogy minek, ha van mellette egy jobb is, de még mindig sajnáltam meghirdetni.
" -
bigmasterg
addikt
AKG K501-hez vajon mennyire lehet még gyári alkatrészeket rendelni (itthon) ?
Egy sérült, de igen olcsó példányon gondolkozom. -
bigmasterg
addikt
válasz
#91574272 #10578 üzenetére
Hát például a 300ohm-os Sennheiser hd650 sima számítógép, laptop kimenetről hallgathatatlan.
Az 555 (gondolom az 595 is) teljesen elfogadhatóan tud szólni hangkártyáról simán lehet arról használni, viszont egy (jó)erősítővel és forrással lehet kihozni belőlük a maxot.
Viszont az is érdekes, hogy a shure srh440ről írják, hogy nincs különösebben erősítő igénye (ezt tapasztaltam én is, tényleg nem javul túl sokat tőle a hangja, de pont-e miatt jó, ha csak gyorsan laptophoz kell), viszont a szinte ugyan olyan technikai paraméterekkel rendelkező srh880-ról már azt írják, hogy erősítve mutatja meg a 440hez képest az előnyeit.A(z egyik) legnagyobb fejhallgatós fórum a head-fi, itt szinte mindenről találsz infót, csak használd a keresőt.
-
bigmasterg
addikt
válasz
AMDFan #10553 üzenetére
Írsz majd egy kicsit K601 vs HD595-ről?
Érdekelne, hogy milyen a jobb akg-k hangzásvilága, csak sajnos Debrecenben és környékén még nem volt lehetőségem meghallgatni egyet sem.
Illetve azt meg szabad tudni, hogy honnan sikerült ilyen jó áron (35 ezer rémlik) beszerezned?
-
bigmasterg
addikt
válasz
Recon666 #10471 üzenetére
Lehet rosszul saccolod ,bár egy szép állapotú, viszonylag fiatal, lehet tényleg annyit ér, de a vaterán van kettő, amit már jó ideje nem visznek el. 10ezerért (ill 13 villám ár) a másik meg fix 15ezer.
Nézegettem őket, de nem tudtam eldönteni, hogy milyen állapotúak, mennyi idősek lehetnek, meg igazából nem is hallottam még k240-et.
-
bigmasterg
addikt
válasz
p_adam #10459 üzenetére
Az az 598
Még hirtelen el is gondolkoztam a vételén, de egy hd650 és shure srh440 közé nem biztos, hogy kell. Plusz ésszerűbb vétel az 558, a mod miatt. (De akkor is szép.)TcGood : Igen nagyokat pislogtam én is, hogy eltörtél egy Senn hd800-at (ami elég ritka itthon ), most meg egy 10 ezres fejhallgatót keresel.
-
bigmasterg
addikt
válasz
Recon666 #10294 üzenetére
Mondj már pár fejhallgatót a 10(20) -100 ezres kategóriában, amit elektronikus zenére találtak ki. De tényleg, nem tudom, hogy van-e ilyen komolyabb füles. (Közben beugrott, hogy a Dj fejhallgatók valószínűleg ide tartoznak, de azokat nem otthoni, hosszabb felhasználásra gyártották.)
Szerk.: De azt is kérdezhetném, hogy tudtok-e mondani elektronikus zenére gyártott, nyitott fejhallgatót. -
bigmasterg
addikt
válasz
baluka26 #10165 üzenetére
"De az biztos, h ~15 ezer forinttal "nem jobb" a K601."
Fejhallgatóknál, illetve úgy általánosságban a hangtechnikában felesleges, illetve nem is lehet így összehasonlítani a dolgokat, mint ahogy egy 40 ezer forintos fejhallgatónál egy 80 ezres nem szól "kétszer jobban".
Illetve mindenkinek más éri meg, más a hallása, valakinek egy pici különbség óriásinak számít, míg más alig hall különbséget két teljesen más kategóriájú fejhallgató között.Saját példám alapján: 650-et hasonlítottam össze egy moddolt 555-el. A 650 sem szól "3x jobban", mint az 555. Mindenhol egy "kicsivel" jobb, pontosabb, nagyobb a tere, (a hangzás jellege hasonló) van akinek ez apró különbség, míg más számára ordító különbség és rá sem bírna nézni az olcsóbb modellre.
-
bigmasterg
addikt
válasz
xEon1337 #10002 üzenetére
Még ebben a kategóriában van a HD 25-SP II is, viszont fogalmam sincs, hogy milyen az akg-hoz képest.
-
bigmasterg
addikt
válasz
dudika10 #9978 üzenetére
Nekem volt, illetve van is v900 "occó edísün" (anno 15 ezer volt), egy jó ideje egyik fiókom mélyén fekszik, de nem venném fel többet.
Erős mély kiemelés, ami elnyomja a többi hangot.
Ráadásul 1-1.5 év alatt kontakhibás lett a kábel, utána még vagy 2x vagy 3x lett cserélve, mindig megadta magát. Aztán meguntam és vettem egy shure srh440-et, még most is sokat használom a hd650 mellett, ezt egész tűrhetően meghajta a laptop is.
-
bigmasterg
addikt
Mire kell a fejhallgató, zenére, játékra?
Hol akarod használni otthon csendes körülmények között, utazáshoz is etc. ?A nyitott fejhallgatóknak a külső oldala (is) nyitott, tehát kifele általában egy rács van (kép), így ezekből jobban kihallatszóik a zene és be a zaj. Viszont általában jobb a terük és kellemesebb hallgatni őket. (Persze nem szabad általánosítani, mivel vannak ugyan azt a szintet hozó zártak is.)
Zártra kép. -
bigmasterg
addikt
válasz
Forceman #9785 üzenetére
Dehogy halódik, csak nyár van, mindenki a strandon van, ilyen melegben még bent is ráolvad a fejhallgató az ember fejére.
Nekem shure srh 440 is van, az megszokást kíván, elsőre nagyon kényelmetlen volt, azóta vagy tágult, vagy én szoktam meg.
A senn hd555 viszont igen kényelmes, nyitott, nem izzad bele a fejed, órákig lehet hordani. -
bigmasterg
addikt
Ő újonnan vette és X idő után repedt ott el neki, büdösről nem tudok nyilatkozni, 3 vagy 4 éve van meg neki., most nem büdös azt tudom.
Most megkérdeztem msn-en és ezt írta:
"ujkoraban ennek semmilyen szaga nem volt
*de en szedtem le rola a foliat
*szal tuti uj voltAz én hd650-en szivacsos díszdobozának van egy furcsa szaga, viszont ha kint tartom a fejhallgatót nem érződik rajta.
A 485 vs 515 höz nem nagyon tudok hozzászólni, neten is nehezen találtam róluk valamit.
Itt inkább a 485öt részesítik előnyben, de szerintem TE hallgasd meg vétel(csere) előtt a jelölteket. -
bigmasterg
addikt
Bár valahol lehet, hogy érdemes lenne azt is meghallgatnod, lehet hogy tényleg az volt a baja, hogy nem volt rendesen bejáratva.
Rákerestem Head-fi-n és nagyon sok rosszat igazából sehol sem írtak róla. (középtartomány hagyott kívánnivalót maga után).
Linkelek pár írást, ha tudsz angolulk és szeretnél olvasgatni. [link]1
[link]2
[link]3 [link]4
Illetve mindenhol a rengeteg basszust emelték ki, ami nem mindenféleképpen előny, ha túl sok van. Mondjuk ez attól is függ, hogy milyen zenét hallgatsz. Tényleg milyen zenét hallgatsz?De a Head-fi -n rákereshetsz bármelyik fejhallgatóra, 100% hogy találsz róla írást.
A mediamarkt-os meghallgatás meg kérdéses eredményt ad. Talán valamennyit hallasz a fejhallgatóból, de a valódi énjét ott nem fogod meghallani. Ott szinte mindig, ki tudja milyen forrásból, iszonyat minőségű zene szól, amivel nem mindenféle képen jönnek ki két fejhallgató közötti valós különbségek.
Esetleg menj be kisebb, de komolyabb hifi boltokba, ahol rendesen meghallgathatod őket. -
bigmasterg
addikt
Anno azt néztem én is.
Nézd meg ezt. (plusz a 3. hszben lévő linket) -
bigmasterg
addikt
Nehéz ez így, utalvánnyal.
Electroworld-ben nem fogadják el?
Ott láttam 27 vagy 28 ezerért Sennhesier hd555-öt, igaz hogy nyitott és büdzséd szélén van, de (szerintem) egyértelműen szebben szól a felsoroltaknál.
Ott lenne a Shure SRH440, vagy hasonló árú Audio Technica is, de ezeket ilyen sima boltokban nem láttam még. -
bigmasterg
addikt
válasz
atkamano #9679 üzenetére
Ja, így más a dolog.
Mert árulnak több helyen (vatera, hardverapró etc...) 10 ezer körül, na azok 99%, hogy nem eredetiek. Volt olyanom (ill van is, csak bedobva a fiók mélyére) nagyon túlzó basszus és elég hamar elhasználódó kábel jellemző rá. Kábel lehet, hogy csak nálam, de kb. 1 év után cserélni kellett. -kontakthiba- -
bigmasterg
addikt
Abba azért gondoljatok már bele, hogy sima boltban, egy agybadugós füles pl. senn cx300 (ami nem szól annyira hűde jól) 9-10 ezer ft, nagyobb testvérei is 15-20 ezerbe kerülnek és itt is határ a csillagos ég.
Na most egy kis fél centis agyba dugós füles árának a feléért, nem tudom, hogy mit vártok, de én biztos hozzáraknék még valamennyit.Mondjuk az is biztos, hogy van aki nem igényel jobb fejhallgatót, vagy csak nem hallott még jobbat. Ismerősöm is mutatta nekem, hogy milyen 'tuti' fejhallgatót vett 5ezerért (Speed-Link Medusa). Meghallgattatta velem, kérdezte, hogy "ugye milyen jó basszusa van?" Nem akartam megsérteni, de szerintem az egy fillért sem ért, mélyek torzak voltak, közép és magas tartomány pedig nem is létezett.
Végére off-nak berakok két jó minőségű számot.erről:
Egyik
Másik
Azért csak ezt a kettőt, mert havernak kellett, így felraktam neki. -
bigmasterg
addikt
Igen, én is rájöttem, hogy ha mp3at szedek, elég vegyes a minőség.
Biztos még nem találtam meg a megfelelő helyet, de flac-et úgy kell vadásznom, sok zenét meg sem találok.
Majd lehet kipróbálom az összehasonlítást, csak így tuti nem fogom tárolni a zenéket. Ha már leszedtem valamit falc-ben, akkor nem fogom átkonvertálni mp3ba és törölni a falcet. Ha nem törlöm, akkor meg felesleges helypocséklás mellette az mp3.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest