- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
krichd1
addikt
válasz
bajnokpityu #48196 üzenetére
Olcsóbban a Yoga CD-880 változatok lehetnek hasonlóak az SRH840-hez.
-
krichd1
addikt
DT990 Pro-nál egyáltalán nem, DT770 Pro-nál már igen a DacMagic Plus-al. Sőt, már ajánlottam is vkinek itt a topikban a DT770 Pro-t.
(#48190) kammerer: Én is inkább a "tompa" fejeseket szeretem, a visszafogott magas hangokat, bár nem a túl "sötéteket". Az M50-et is sötétnek tartottam egy idő után és "túl zárt" hangúnak, a basszus mennyisége is zavart már, amikor kezdtem ráunni a hangjára. Bár sokáig tetszett, és nagyon meg voltam vele elégedve, főleg elektronikus zenékkel hallgatva.
Az FA-003-al most eléggé eltalálta a jelenlegi ízlésemet, bár ennek is vannak hibái, ez sem fog örökre megmaradni, de még megmarad egy ideig. -
krichd1
addikt
válasz
#71562240 #48187 üzenetére
Mert szerintem nagyon drasztikusan kiemeli a magas tartományt, főleg egy pontban, hallgathatatlan, más tartományokra nem is tudtam figyelni (van neki egyáltalán
). Mintha egy hangfalból kiszerelt titán dómsugárzót tennék a fülemhez, persze kicsit túlozva. A DT770 Pro sem tetszett, bár azt elővigyázatosságból már a fejestalin lévő legsötétebb, leginkább magasvágós DAC+Amp kombójáról, a DacMagic Plusról hallgattam. Mindkét esetben a 250ohm-os verzióról van szó.
Sima DT990-el, ha egyszer találkozok, szigorúan csak a szakibá... által említett passzív EQ-val vagyok hajlandó meghallgatni, vagy vmi hasonlóval. -
krichd1
addikt
válasz
havri1 #48169 üzenetére
Vezeték nélküli fejesek nem ajánlottak ebben a kategóriában sem. Sennheiser HD465-nél sok jobb fejes van sokkal olcsóbban is. Zárt legyen vagy nyitott ? Fejhallgató erősítő, vmilyen DAC, hangkártya van az ismerős tulajdonában ?
(#48166) idegbeteg18 : Denon D1100 vagy Audio Technica ATH-PRO700MK2. Utóbbiról csak olvastam, de érdemes lehet kipróbálni azt is. Ha esetleg túl sok lenne a mély mennyisége ezekben a számodra, akkor próbálj ki Audio Technica ATH-M50-et, Sennheiser HD25-1 II-t is.
-
krichd1
addikt
válasz
piRate_nEx #48136 üzenetére
Én a helyedben meghallgatnék egy Audio Technica AD700-at, aztán ha tetszik, vennék egyet használtan. Olvass utána, szeretik a játékosok. Ha zárt fejes kell, akkor Superlux HD-660 + asus xonar dg hangkártya.
-
krichd1
addikt
válasz
idegbeteg18 #48123 üzenetére
Az általad megadott árkategóriában a zárt "basshead" fejesek jellemzően az olcsóbb DJ fejhallgatók, ezek általában nagyon kényelmetlenek, anyaghasználatuk is kérdéses. Így hirtelen egy ajánlott modell sem jut eszembe.
-
krichd1
addikt
válasz
idegbeteg18 #48082 üzenetére
Használt szóba jöhet ? Milyen zenéket hallgatnál ? Kicsit legyen mély kiemelős, vagy nagyon ?
(#48110) kammerer: Legyen igazad
.
-
krichd1
addikt
Findzs és germanh
Használt HD555 15k körül ugyanazt tudja
. Szinte ugyanaz, mint a HD558.
(#48091) germanh: Szerintem azért érdemes jó állapotú használt fejesek után is nézelődni, legalább be van járatva
.
-
krichd1
addikt
válasz
bigmasterg #47931 üzenetére
Erre a hármasra kíváncsi vagyok, egyiket se hallottam még.
-
krichd1
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #47927 üzenetére
Fischer FA-003
.
-
krichd1
addikt
válasz
oliverkiss32 #47870 üzenetére
Ha Brainwavz HM5-t vettél volna, akkor nem lenne ilyen problémád...
Nekem is volt ilyen gondom a Superlux HD-668B-vel, tudom hogy nagyon zavaró tud lenni az éles sziszegés, én is érzékeny vagyok erre.
(#47874) fi:zi'k:
, HM5-nek is vannak hibái, de legalább nem sziszeg.
-
-
krichd1
addikt
válasz
hibavissza #47754 üzenetére
Supelrux HD-662B + AKG K240 plüss párna, vagy AKG K512 MKII.
-
krichd1
addikt
(#47728) fraba
Milyen vezetékes fülesed van most ?
-
krichd1
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #47694 üzenetére
Minőségileg azért nem ártana vmi jobbat alátenni, de erre majd rájön
.
-
krichd1
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #47691 üzenetére
A lejátszót nem ismerem, de a HM5 nagy érzékenysége (105db/mW) miatt szerintem nem lesz probléma a hangerő, ha tud annyit az a lejátszó, mint egy laptop alaplapi. Azért ne várjon fülsüketítő hangerőt.
-
krichd1
addikt
válasz
krichd1 #47622 üzenetére
Pro 250ohm-nál rossz a link, az a régebbi sima DT770. A Pro 250ohm ilyen.
-
krichd1
addikt
válasz
szecska24 #47620 üzenetére
Edition 32ohm:kék
Edition 250ohm:szürke
Pro 250ohm: fekete
Pro verzióból van még 80 és 32 ohm-os verzió, azok is feketék, de kicsit másképp néznek ki. Az utóbbi műbőrpárnás, Limited Edition. Biztos van még pár verzió ezekből.Szerintem nem olyan lineáris az...
-
krichd1
addikt
Nagyon elszaporodtak a linkelt oldalon az eladó K-701-ek, bár eddig is volt belőlük általában 1-1.
(#47618) szecska24: A Pro verzió a populárisabb hangú, több mély hang, szépített magas stb. Kinézetben, kialakításban is van különbség.
(#47593) HThomas: Próbáljatok ki még AKG K512/K514 MKII-t, Philips SHP6000-et. Superluxban elég szúrós a magas hang, van aki nem tudja elviselni (pl:én
).
-
krichd1
addikt
1000 db, vagy több darabszám esetén 35$ a Yoga CD-880 OEM.
(#47547) Bazs- : Ezt a Jaycar verziót is ajánlgattam már régebben, de már egy ideje kifogytak. Egyébként amit néztél árat (50$) csak USA-n belül érvényes. Magyarországra a 80 ausztrál dolláros ár vonatkozik (+25 dolcsi szállítás). A HM5 verzió jobban megéri most a Jaycarnál is, mivel 99,5$ szállítással együtt. Több verzió is van még, ha visszakeresel, már leírtam őket, többször is.
Fischer csinált jobb verziót "High Edition" néven is belőle, és vannak fa verziók is. -
krichd1
addikt
-
krichd1
addikt
-
krichd1
addikt
válasz
FireKeeper #47480 üzenetére
Nem.
(#47478) Shrike7973: [link]
-
krichd1
addikt
válasz
Findzs #47466 üzenetére
HM5-höz ilyen párna nem jár, csak FA-003-hoz (ami kétszer annyiba kerül), külön én még nem találtam sehol, hogy kapható lenne jelenleg. Ha esetleg utólag akarsz plüss párnát venni, a Shure SRH940 párnája rámegy, bár a hangján változtat, mivel nem ehhez a füleshez tervezték. Laposabb az SRH940 párna, közelebb engedi a hangszórót a fülhöz, több lesz a mély. Ezt vmelyik külföldi fórumon olvastam, most nem találtam meg azt a hozzászólást.
-
krichd1
addikt
válasz
fi:zi'k #47464 üzenetére
(#47464) fi:zi'k: Egyszerűbben hirtelen nem tudtam megfogalmazni
, nem egy gyakori megoldás. Ilyen típusú párnát még más fejhallgatón nem láttam. A Sennheiser Orpheus párnája még ilyen kétféle anyagú, de annál a műbőr/bőr a külső részen van, nem a belső akusztikus résznél.
-
krichd1
addikt
válasz
Findzs #47461 üzenetére
SRH440-et nem, csak SRH940-et, de az nem tetszett. Ha a műbőr párnát használom az FA-003-on (90%-ban ezt használom), nekem órákig kényelmes, nem is veszem észre hogy a fejemen van, de amikor leveszem akkor ott van a párnán a víz, tehát izzaszt, de használat közben nem veszem észre. Egyébként minden műbőr párnás zárt fejes izzasztó valamennyire. Viszont ha plüss párnás zártat veszel, ami nem izzaszt, akkor a zajszigetelés nem lesz olyan jó, így csökken a zártság egyik előnye. Annyi szerencsém van, hogy a Fischer verzióhoz van egy plüss/műbőr hibrid párna, az nem izzasztó, de mégis melegebb érzetet ad, keményebb a benne a szivacs, illetve ezzel rosszabb a zajszigetelés és a hangja is egy picivel (bár nem drasztikus a különbség, de azért észrevehető). M50-nél jóval kényelmesebb, rendesen belefér a fülem. Nem vagyok guru
.
(#47462) fi:zi'k: Így van
.
-
krichd1
addikt
válasz
Rocsesz79 #47459 üzenetére
Amiket felsoroltam, mindegyik könnyen hajtható, hangerővel nem lesz gondod. A TV-d fejeskimete milyen hangot hoz ki ezekből, azt így látatlanba nem tudom megmondani.
Ha úgy döntenél később, hogy zenét is hallgatnál fejessel, akkor amik itt fel lettek sorolva, azok arra is megfelelnek. Legfeljebb veszel egy jobb hangkártyát, vagy külső DAC+Amp kombót, és nem kell feltétlenül fejest cserélned.
Brainwavz HM5-öt rendelni kell innen, 100 dolcsiért házhoz viszik. -
krichd1
addikt
válasz
Rocsesz79 #47379 üzenetére
SRH440-re szoktak panaszkodni kényelmetlenség miatt, mindenképp próbáld ki. Egy hosszabb filmnél zavaró lehet. Ha kell 3m kábel, akkor mindenképp az egyeneset válaszd. Próbálj ki egy Philips SHP6000-et vagy SHP8000-et, TV-hez ezek is megfelelnek. Vedd meg azt, amelyik Neked kényelmesebb.
Brainwavz HM5-öt, amit ajánlottam, csak külföldről tudod beszerezni. 3,5 jack van mindegyiken. -
krichd1
addikt
válasz
[CS]Blade2 #47321 üzenetére
HD-669-ről elég kevés a tapasztalat, amiket találtam, nem igazán pozitívak. Nem biztos hogy jobb a HD-662B-nél, sőt lehet rosszabb. Abban az esetben, ha nem tudod meghallgatni ezeket, akkor a 662B a biztosabb vétel.
(#47320) niof: Azért óvatosan a hangerővel
-
-
krichd1
addikt
válasz
schawo #47282 üzenetére
Engem a T70 magaskiemelése is zavart fejestalin, ahhoz se tudnék hozzászokni
.
(#47281) Audison: OPA2134es Presenterrel elég jó, azzal próbáltam én is, bár a szép kellemes magasokon azért ront egy kicsit.
(#47287) Audison: Már nem emlékszem pontosan, X-Fi HD-ról, meg még vmiről.
-
krichd1
addikt
válasz
schawo #47274 üzenetére
Az én fülem a 668B magas kiemeléséhez nem tudott hozzászokni
. A mély kiemeléshez jobban alkalmazkodom. Amikor M50-em volt, kicsit soknak éreztem benne a mély hangokat, de nem zavart, elektronikus zenénél még tetszett is. Aztán meglett az FA-003, ehhez képest basshead az M50. A fura az, hogy most az FA-003-ban is többnek érzem a mélyet, mint amennyit szeretnék
.
(#47277) Audison: Melyik OPAMP van benne ?
-
krichd1
addikt
válasz
HThomas #47262 üzenetére
A nagy szorítóerőt könnyű orvosolni, például így:
Arra azért ügyelni kell, hogy ne tágítsd szét nagyon. Kipróbálni nem tudom hol lehet jelenleg. Fi:zi'k árult régebben Superluxokat, kérdezd meg, van-e még nála próbálható darab. Itt kapható most legolcsóbban, azt nem tudom, tartanak-e próbadarabot. -
krichd1
addikt
válasz
csiribacsi #47209 üzenetére
Fülhallgatós topic, első hozzászólás.
- Maxell Metallics
- Brainwavz Alpha
- Canyon CNR-EP8
- MEElectronics M6
- Sony MDR-ED12LP
- MEElectronics M9
- Soundmagic PL21
- Earjax Tonic -
krichd1
addikt
válasz
[CS]Blade2 #47194 üzenetére
HD660 alaplapival nem. HD-662-ből inkább a B verzió, az kiegyenlítettebb, ha jól tudom.
-
krichd1
addikt
-
krichd1
addikt
válasz
bigmasterg #47176 üzenetére
Ügyesebben kerestél
. Tényleg jó árakon vannak most.
-
krichd1
addikt
válasz
baluka26 #47160 üzenetére
Doboz nélkül elég drága volt, most van ennyiért dobozzal is HD600.
-
krichd1
addikt
válasz
Audison #47047 üzenetére
A fekete M50 szerintem teljesen utca kompatibilis, a fehér szinte már divattermék
. Igaz én nem járkáltam benne soha, de más fejes/fülessel sem, én otthon szeretek zenét hallgatni. Engem zavar, ha mászkálás közben egy érzékszervvel kevesebbel tájékozódom a környezetemmel.
-
krichd1
addikt
Szerintem is csúnya a Zoro, de amint fentebb írtam...
"Focal Spirit One Arra nem lehet mondani, hogy nem szép."
Mondjam ?
Tényleg nem csúnya, de én egy Audio-Technica ATH-W3000ANV-ra mondanák inkább hasonló kijelentéseket. Bár biztos vagyok benne, hogy vannak akiknek nem tetszik.
-
krichd1
addikt
Próbáld ki a Superlux HD-631-et, ezzel még itt nincs tapasztalat, de hátha megtetszik a hangja
.
-
krichd1
addikt
válasz
Audison #47000 üzenetére
Szép darab, de szerintem szebb feketében.
Majd próbálj ki egy Yoga CD-880 változatot. Amikor összehasonlítottam az M50-et az FA-003-al, arra jutottam hogy három dologban "tud" többet az M50: mély hangok mennyisége, össze lehet hajtogatni, jobban megbocsájtja az X-Fi HD hibáit. Minden más téren veri az FA-003.
Ma este meghallgatom a Wolfson DAC-al, kíváncsi vagyok mennyit változik a hangja
.
-
krichd1
addikt
válasz
oliverkiss32 #46946 üzenetére
-
krichd1
addikt
válasz
oliverkiss32 #46941 üzenetére
"fül izzad benne?"
Igen, mint minden műbőr párnás zárt fejhallgatóban. Minőségre még nem voltak panaszok tudtommal, de keress vissza a topicban.
-
krichd1
addikt
válasz
matyi012345 #46937 üzenetére
-
krichd1
addikt
Aktív témák
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest