- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
contaxg
veterán
Ez egy kifutott modell, jelenleg az ATH -FC707 kapható helyette. Személy szerint én kedvelem. Arra tökéletes, hogy utcán ide-oda, melóba, suliba egy viszonylag kiegyensúlyozott hangképű fejhallgatót kapjunk. A rövidített kábel külön előny, mert az egyik legjobb FM vételt biztosítja a városban. Már persze ha ez fontos valakinek!
-
contaxg
veterán
válasz
ntomka #47245 üzenetére
Azt hiszem, nem kell egy darabig gondolkodnom a DT1350 nyugdíjazásán!
Más:
Hangszer – Hang – Fény – Stúdiótechnikai kiállítás
2012. október 5 - 7. SYMA Sport- és RendezvényközpontA múlt évben is akcióztak rendesen az importőrök, lásd az SRH240 kb 10eFt-ért volt kedvezménnyel. Lehet, hogy most is érdemes lesz várni annak, aki éppen most szeretne fejhallgatót vásárolni.
-
contaxg
veterán
válasz
DBAtti #46973 üzenetére
Hogy tovább kutyuljam a dolgokat, az Editionből, tehát az otthoni verzióból is létezik 250Ohm-os kivitel. Ez már az 5.-ik vagy 6.ik DT770 verzió?
-
contaxg
veterán
válasz
<MZ/X> #46967 üzenetére
Már nem emlékszem a Portára, mert a papám lenyúlta.
Az Edition 32Ohm.os és egy iPoddal összekötve meglepő, hogy mire képesek együtt. A PRO-t nem hallottam még, de van belőle 4 különböző. A pro cuccok általában szorosabb fejpánttal készülnek, mint az otthoniak
(#46968) DEJVID
-
contaxg
veterán
válasz
oliverkiss32 #46953 üzenetére
Jó az 22900-nak is!
-
contaxg
veterán
válasz
Deadzone41 #46793 üzenetére
Egész pontosan tudok mondani olyan eszközt amivel visít a K701 (hegedűn). Fel sem kell rakni a fejemre, már úgy hallatszik.. A Beyereket (is) ki kell szolgálni és rögtön kezesbárányok lesznek.
-
contaxg
veterán
válasz
fattyu #46776 üzenetére
Szerintem ezek már olyan fejhallgatók, amihez sok százezres rendszerek kellenek, hogy tényleg úgy szóljanak, ahogy kell.
(#46777) bajnokpityu
Nálam már túl hideg a hangja. De elismerem, hogy remek kis füles. Szerintem tudnék olyan rendszert összerakni amivel remekül lehetne hallgatni, de én már Beyeres maradok azt hiszem -
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #46773 üzenetére
Ezt el tudom hinni, mivel a K701 kicsit sem zenei. Hideg mint jegesmaci bundája.. (mást akartam írni, de vannak itt kiskorúak is)
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #46639 üzenetére
-
contaxg
veterán
copy-paste a mailemből:
Szeptember végén bemutatkoznak hazánkban is az új JBL fej és fülhallgatók . Kiváló megjelenés és design. Mellékletben találjátok a képeket, technikai információk kicsit később…
Ez is a Harman birodalom része, mint az AKG cuccok, de szerintem ezek is inkább dizájn cuccok lesznek. Jó lenne tévedni!
[ Módosította: KrAt ]
-
contaxg
veterán
válasz
AMDFan #46514 üzenetére
Ez vagy impedancia gond vagy a vmi bass boost opció lehet a Windows-ban (már ha Windowst használsz)
-
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #46315 üzenetére
Micsoda fejetlenség!
-
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Focal Spirit One
vs Beyerdynamic DT 1350
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
Megjött a DT1350!!
De csak este lesz időm vele foglalkozni. -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #45805 üzenetére
Valami hasonlót tervezek én is Apple alapokon építkezve.
Jó kis téglák lesznek ezek!Jó lenne egy Androidos verziót is összerakni, de abból még nem tudom melyiket érdemes beszerezni. Bár személy szerint nem rajongok különösebben ezért a platformért.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #45795 üzenetére
Jól hangzik!
Képes beszámoltót a Facebookra (is) várjuk!!
Az új android gondolom bejátszik, de az erősítő+DAC kérdésben kiváncsi leszek mi lesz a döntésed.(#45797) gordonfreemN
Szerintem USB-és lesz... -
contaxg
veterán
válasz
szakibá... #45778 üzenetére
Erről igen hamar meg fogok győződni személyesen is.
-
contaxg
veterán
válasz
szakibá... #45776 üzenetére
Érdekes, hogy ez a gödör a DT1350-ben is jelen van csak ott ez kisebb.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #45767 üzenetére
visszafogott magasak
-
contaxg
veterán
válasz
Deadzone41 #45710 üzenetére
Hirdetsz, fizetsz, írok neked jó teszteket.
-
contaxg
veterán
válasz
szakibá... #45531 üzenetére
Marketing az egész EISA díjazás. Gyakorlati értéke zéró.
-
contaxg
veterán
A forgalmazók (mert az Audio-technikánál is hasonló gondok vannak) csak sejtik vagy nem is tudják, hogy honnan jönnek ezek az árak. Az egy év garancia az valóban érdekes, mert hivatalosan mindkét cég 2 évet vállal. Felmerül a szürke import lehetősége is, ami az AT-nál sajnos nem újdonság, de a Beyernél meglepő, hiszen eddig is elég versenyképes árakon kerültek piacra a fejhallgatóik.
-
contaxg
veterán
válasz
szakibá... #45430 üzenetére
Aha!
Nem rossz!!
Az elmúlt bő félévben milliós forgalmam volt Beyer fejhallgatókból. Egész biztosan tudom, hogy nálam nem csinált senki nagyobb forgalmat, de valahogy ilyen árakat nem sikerült kiharcolnom. Ezeknek a komputeres cégeknek a nagy része csak a sz@rt keveri. Valamelyik nagyker kiad egy árlistát amit az okos kisker ellenőrzés nélkül belistáz, majd kiteszi az árgépre. De meg kell tőlük venni, mert ennyiért ajándék! -
contaxg
veterán
válasz
szakibá... #45426 üzenetére
A dt1350 és a t50p más-más forgalmazótól kerül be az országba és ez más forgalmazói logikát is jelent(het). A dt1350 hazai listaára 82eFt a t50p listaára 65000Ft. Ez durván 25% különbség.
A 44900Ft-os árat nekem a teszvesz hozta fel, ami ilyen-olyan forrásból beszerzett valami lehet. Az is érdekes lehet, hogy kinél lehet érvényesíteni a 2 év garit. Az eladó valószínűleg egy ügyeskedő lehet, tehát nem komoly. Bármi lehet azzal a fejessel...
Megjegyzem, én sem kapom meg ennyiért a nagykereskedőtől O.o -
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #45212 üzenetére
Igen de csak akkor szoktak hívni aktívnak egy hangdobozt, ha az saját, belső erősítéssel rendelkezik. De például a hangváltó a legtöbbször passzív, de létezik aktív hangváltás is. A hangszóróvezetékek között is van olyan amire azt mondják, hogy aktív kábel.... ezért is jobb tisztázni, hogy ki mit ért éppen aktívon avagy éppen passzívon.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #45200 üzenetére
OK! Én a kábeleknél leragadtam (belezoomoltam a témába), de már átkapcsoltam nagylátószögre.
-
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #45198 üzenetére
Milyen aktív elemre gondolsz?
-
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #45171 üzenetére
"Egyébként Te Pennás vagy?"
Szokott pennát ragadni...Mit értesz aktiv eszközök alatt...? Én nem láttam erre utalást
-
contaxg
veterán
válasz
fattyu #45146 üzenetére
T1 meg volt?
(#45145) kroy83
Szerintem a Eurhythmics raktárában van Shure 840-es párna. -
contaxg
veterán
válasz
eric.cartman #45104 üzenetére
Mivel hajtod a T1-et??
-
contaxg
veterán
válasz
baluka26 #45089 üzenetére
Nálam járt ilyen 7N-es ezüstből digitális IC-ként és nagyon durva a felbontása, az információhordozó képessége.
(#45090) bajnokpityu
OK én elfogadom és tisztelem a döntésedet! -
contaxg
veterán
válasz
bajnokpityu #45083 üzenetére
HD800?? Nem vagy a barátom!
Nem tudok róla, hogy más is használna ilyen értékes kábelt.
Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest