- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeebyKay
őstag
Még egy 30 ezres egérnél is szar a kapcsoló. Majdnem minden egérbe (de lehet hogy mindbe) ugyanazt a kínai kapcsolót rakják a gyártók, mert olcsó és teljesen lutri, hogy meddig fog működni. Nekik nem céljuk, hogy sokáig használd az egeredet, csak hogy amíg használod jó legyen és újra tőlük vásárolj. Egy kis forrasztással pár száz forintért sokkal jobb minőségűre cserélhető a mikrokapcsoló.
-
TeebyKay
őstag
Ez a 3 legolcsóbb és jó minőségű szenzorral szerelt egér (a kapcsoló az összesbe szar). Persze, sok embernek egy olcsóbb egér is megfelel a mindennapos használatra, viszont azok rosszabb teljesítményűek, szinte mindegy melyiket veszed azt érdemes amelyiket a legkényelmesebb használnod.
-
IG55
senior tag
Sziasztok!
Azon gondolkodom, hogy nem létezik, hogy az én csökkent igényeimhez nincs olcsóbb alternatíva, mint a Logitech G100s, vagy a másik kettő az ajánlás legolcsóbb kategóriájában.
Jó nekem egy igénytelenebb minőségű kapcsolóval szerelt példány, illetve a DPI-t is leszarom.Szóval nincs semmi, ami ezek alatt van árban, de mégis használható?
-
kemotox
addikt
Kb ennél az egérnél kezdődnek a jó, ajánlható egerek. Illetve egy ezressel olcsóbban kapható a Genius is. (Sőt ahogy elnézem van ahol 6500, de van ötezer verziója az egérnek, nem tudom pontosan melyik az ajánlott, de elvileg ez a szép hosszú nevű: Maurus GX Land Series 2)
A gombok pont olyan hangúak, mint minden más egérnél. Kattan egyet és annyi. Mindig előjön ez a téma, de totál nem értem, a klaviatúra ezerszer hangosabb. -
kemotox
addikt
MM-ből Logitech G100s 8ezeré.
Apróról szemezgetések:
SS Kana V1
Genius Maurus
G100s kicsit olcsóbban -
nyunyu
félisten
Egymás mellé raktam egy vezetékes billt, vezetékes MS egeret, és egy 2,4 ghz-s Logitech egeret.
Ugyanaz az eredmény jött ki mindháromnál.
Nem tapasztaltam késést az RF egérrel.Pedig van neki egy keves.
6 eve probalgattam, akkor produkaltam 0.203-as atlagot drotos egerrel, 0.218-at MX700-zal. (27MHz FastRF)FastRF elotti generacios radioval megvert L Cordless Comfort billzettel viszont egyaltalan nem tudtam 0.250 ala menni.
Most MX Revoval 0.230, de ebben szerintem 3 faktor jatszik kozre:
-melohelyen lefarasztottak
-oregedtem 6 evet
-kevesebb FPS, mint 4 eve (bar a nullat nem tudom, hogy lehet alulmulni.) -
dudika10
veterán
Ha nagyon vészes lenne a vezeték nélküli egerek késleltetése akkor senki nem használná őket.
Csak a komolyabb játékosokat érdekli a késleltetés. Egyébként én most így átlag 0,200 körül vagyok egérrel és 0,250 billentyűzettel. Ha egérrel 0,300 körül lennék mert a vezeték nélküli technológia 0,100 másodpercet rátenne akkor az engem már zavarna egy-egy játékban.
Csináld meg sokszor (minimum 5-6x) a tesztet és akkor már nyugodtan megnézheted a század másodperceket is. Szerintem úgy már biztos lesz valamennyi eltérés.A másik teszt is érdekes, a pozicionálás, azt is megnézheted ha van időd, az is van ilyen érdekes a technológiák szempontjából szvsz.
-
dudika10
veterán
Vezetékes egéren és billen ugyan annak kell kijönni. (Bár én 6-8 századdal lassabb voltam billentyűzettel minden tesztnél.)
A vezeték nélküli egérnél sok mindentől függ. Minél messzebb rakod a vevőtől annál nagyobb lesz a késés. Nem mind1, hogy mi van útban, satöbbi.
Ha közvetlen rálátása van az egérnek a vevőre és nincs is messze akkor simán ugyan azokat az eredményeket fogja tudni.
Régebben nekem mindig a vezeték nélküli billentyűzetekkel volt problémám a játékokban. Az egerekkel sokkal ritkábban bár azokból is jobban szeretem a vezetékest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest