- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
drtimot
aktív tag
Azok után, hogy hetekig árulták több boltban 6000 forintért, én már csak elvből sem adnék érte 12-t sem.
De az ár egy szubjektív kérdés, neked kell eldöntened, számodra mennyit ér.Ha objektív próbálok lenni, egy 12 ezres Ikarinál még mindig sokkal jobb vétel egy 8,5 ezres G400. (Hiszen semmilyen objektív mutatóban nem rosszabb egér)
-
deadelon
aktív tag
már értem.hiszen ezt olvastad az árgépen:"A 3600DPI mindenre elég a Conter-Strike világban. Jó példa erre az SK Gaming és FNATIC klán. Kinzu-val lettek v ...."szerintem vedd meg és te leszel a legjobb!ezt elhiheted.én mostanában olyan cipőben focizok mint lionel messi és azóta sokkal több gólt lövök!?
-
drtimot
aktív tag
Elvileg tényleg hasonló a Kanához, nem is tudom pontosan, mi a különbség a szenzorok között (egy H betű :-p), de a Kana is csak az utóbbi időben került be az ajánlottak közé, és akkor is csak egy adott firmware verziótól felfelé, nagyon specifikus beállítások mellett. (Mint látod, a legtöbb ajánlott egérnél nincsenek ilyen megkötések)
Ha ilyen dpi tartományban használod az egeret, akkor jó lehet az is, de én akkor is maradnék a G400-nál.(főleg, hogy itthon újonnan 3k-val olcsóbb, mint egy Kinzu)Továbbá fontos megemlíteni, hogy két teljesen különböző méretű és fogású egérről van szó (én pl. Mx518-hoz (G400 méret) vagyok szokva, és a Kinzutól szabályosan görcsölt a kezem). Mindenekelőtt olyan egeret válassz, ami neked kényelmes.
-
drtimot
aktív tag
Az FPS önmagában még nem minden. Az első hozzászólás ennél azért kicsit komplexebb
A Kinzu v2. felejtős. Az Ikari jó lehet (csak az optical!), de manapság nagyon drágán adják (pár hónapja 6000 forintért lehetett kapni, most meg 15-20 ezreket kérnek érte, wtf..), és ha nagyon alacsony érzékenységen játszol, azért ki lehe akasztani a szenzorát állítólag. Szerintem a három közül a G400 a legjobb, kompromisszummentes megoldás - feltéve, hogy kényelmes neked a fogása.
-
drtimot
aktív tag
Az érzékelője tűrhető, elvileg ugyanaz az A3050 van benne, mint például egy CM Xornetben, ugyanakkor ha tényleg komoly szenzort keresel, jobban jársz az első hozzászólásban (olvastad?) ajánlott egerekkel.
(De nem csak szenzorban, hanem általános minőségben is jobbat kapsz, mint egy Roccat, ha onnan választasz)
-
törölt tag
Vagy ilyet: [Hyperglide]
Majd a többiek megmondják mik a tapasztalatok és melyik a jobb (Én úgy tudom, a hyper)
Egyébként igen: mondhatni tökéletes választás, már csak egy korrekt pad kell és hella.
(legalábbis szerintem) Az enyém több, mint 10 éves és alig látszik rajta. Baromi jó/tartós anyagokból készültek ezek anno és nagyon pontos szenzorral. Persze van, aki szereti és van aki nem, én az elsőből többet láttam
Én csak félig szeretem, de meg nem válnék tőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Honda topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gumi és felni topik
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Le Mans Ultimate
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest