- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Minden lenne, csak nem szakmai jellegű. Tudod, HÁNY olyan "user review"-t hallottam / olvastam már, ami után legszívesebben kardba dőltem volna? Olyan egereket magasztaltak az egekig, ami egy kicsit is hozzáértőbb kezében csak arra jó, hogy falhoz vágd. Hogy aktuális legyek, csak az elmúlt 2 hsz-ban is van ilyen;
"Én próbáltam a madcatz rat7 egeret és az unokaöcsémnek pl. ilyen van. Amire ő panaszkodik az a fogása. Neki nem ideális, túl lapos azt mondja. Valami gondja volt a softverével is, de nem tudom már pontosan, hogy mi.
A senzorával semmi baj nincs"Semmi, csak jó kis hulladék Philips TwinEye PLN2032 (2033 a Refresh), esetleges jitter-rel, felület függvényében variálodó perfect control-lal meg Z-axis problémákkal. Az, hogy az egér összeszerelési minősége nincs a top-on, csak adalék a mosolyogtató árhoz.
Meg szenzor, na.
Külön jó lenne az esetleges vásárlót még jobban összezavarni. "De hisz Pista azt írta, hogy csodálatos, viszont 2000 -en úgy remeg a kurzor, mint egy Alzheimer-es beteg." Ja, hát akkor kérd számon a Pistán, hogy miért fizettél egy vagyont ezért, ne ide írkáld a bánatod.
Arról nem is beszélve, hogy aki eddig lusta volt 5 percet olvasni, gondolod olvasna majd 15-öt?Kell ez?
-
coolpet
senior tag
En is igy gondoltam, kommentes resz nem kell?
Sracok, valami tablat nem dobnatok ossze megis milyen adatokat szeretnetek feltuntetni?
Gyarto (szoveg)
Tipus (szoveg)
pontszam (szam)
Szenzor (szoveg)
CPI (szam)
LOD (szam)
Memoria (szam)
Honlap (szoveg)
Kep (kep)
Velemeny:
Pro (szoveg)
Kontra (szoveg)
Fogas (Palm/Finger/Craw)
Kialakitas (jobb/balkezes/szimmetrikus)
Arfekves(0-5K, 5-10K, 10-15K, 15K-)
....Mik legyenek a cellak?
-
-
Xero
nagyúr
Én sem ma kezdtem, és én sem tartom magamat teljesen balfasznak, ezért merem azt mondani, hogy tapasztalataim alapján a laser megoldások még mindig le vannak maradva. Ahogy elpusztult végleg az IME 3.0-m végigpróbáltam szinte minden top egeret kisebb-rövidebb időre.
-
salytmasztor
aktív tag
Azt nem tudom honnan vetted, hogy az én megközelítésem csak elméleti?
Egyszer kipróbáltam lézereset? Kb 3 évig azzal toltam, ráádásul nem is legrosszabb fajtával (G9).
Nem kell sarkosítani. Az 1. hsz nem szentírás és lehet más véleményed is természetesen, ahogy azt már (sajnos) sokszor le is írtad...
Csak ahogy írtam / írtuk már: az érthetetlen számunkra, hogy miért ajánlasz folyamatosan technikailag rosszabb egeret másoknak, ha vannak jobbak?
De hát utána sem néztél normálisan, nem olvastál bele komolyabb fórumokba, normálisabb cikkekbe és kis sem próbáltál huzamosabb ideig sok igazán jó egeret. Akkor mégis mire alapozol?
"Megrángattam az egeremet és baromi jó! Ti is ezt vegyétek! Gyertek el hozzám, nem hazudok, ti is megrángathatjátok! Hú de kafa!"
Ez nálad a teszt és ezután már csúcs az egered, ajánlod mindenkinek.
Ha már ajánlasz másoknak, akkor nem ártana komolyabban utánajárni, hogy esetleg ne szívasd meg őket, és ne a rosszabb lehetőség felé vidd őket.
Nem hiszem, hogy ez olyan nagy kérés.
Szerintem ezzel csak másoknak akarok / akarunk jót vagy jobbat, semmi több. -
salytmasztor
aktív tag
Az érthetetlen az ilyen embereknél, mint te, hogy miért ajánlod a rosszabb lehetőséget másoknak?
Az oké, hogy te vettél egy bizonyos terméket, ami neked tetszik és megfelel, de ha létezik technikailag sok jobb hardver az adott kategóriában, akkor miért ajánlod a bizonyítottan rosszabbat?
Ja mindjárt jön a tipikus válasz: mert szerinted nem rosszabb.
De hát ez butaság a tények ismeretében, már bocs... -
-
salytmasztor
aktív tag
"Rossz" nem lesz valószínű és ha nem használsz bizonyos ideig egy jó fajta optikai egeret, akkor nem is lesz viszonyítási alapod.
Akár külföldi, akár hazai cikkeket nézünk, a cikkírók kb 99%-uk totál nem tudja mitől pontosabb és jobb az egyik gamer / precízíós egér a másiknál, nem tudják mi az a negatív / pozitív gyorsulás, prediction, stb.
Ha tényleg normális véleményeket és teszteket szeretnél egerekről, akkor az www.esreality.com-os vagy a www.overclock.net-es fórumokat olvasd át. -
atee
őstag
Na eddig gondolkodtam és olvasgattam még külföldi cikkeket, fórumot. Meggyőztem magam, hogy jó lesz megint a laseres egér, hiszen eddig is kiváló volt.
Megrendeltem: Roccat Kone Pure Color egér fehér (ROC-11-700-W)
aquanál most olcsóbb picivel mint ipon vagy a pixel (ami egyébként a disztributora is itthon tudtommal) és még a nagyker ára se lenne jobb.
Majd írók róla véleményt. Tényleg a tapasztalataimat, ha szar akkor azt.
Ha tetszik marad, ha nem akkor megy az apróra némi buktával és rendelek egy militaryt -
-
-
Senki nem mondta, hogy buta lennél. Van, aki érzi, és van, aki nem. Nem kell túlbonyolítani. (Pl. van olyan ember, aki elvan a kontaktlencsével, én viszont képtelen voltam 2percig megtűrni. Olyan érzés volt mintha egy óriási disznószőr ment volna a szemembe.
)
Létezik optikaiból is rossz (ezért van az ajánló, konkrét típusokkal), de a jó optikai jobb, mint bármilyen lézer.FYI, a lézer is 'optikai'.
-
-
A probléma azzal van, hogy senki nem néz utána semminek, csak egyből azt támadja aki tudja, hogy mi a helyzet. Ha nem hiszel nekem/nekünk, akkor nyugodtan nyálazz át több száz oldalnyi OCN-t vagy ESR-t, amit gondolom nem akarsz, mert könnyebb azt támadni, aki ezt megtette és tudja a valót. (Nincs kanál)
-
-
-
-
-
-
-
-
jim bcs
nagyúr
Szintén Roccat tulajként azt mondom hogy Roccat legyen a leváltó.
Már az én Kone-omnál is jelentkezik néha az egy klikkre kettőt klikkel szindróma, de hát ő is elmúlt 6éves és igen intenzíven igénybe van véve, lehet ki kellene puculni.
Tehát Kone Pure Black vagy Color ami kell, vagy a Roccat Tyon amint kapható lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest