- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
kemotox #80426 üzenetére
az anticheater progik nagyrésze észleli azt is hogy milyen folyamatos futnak a háttérben. pl. ha egy cheatengine fut, azonnal szól hogy zárd be vagy bannolhatnak.
amióta komoly pénzek vannak az epsportban, egyre fejletett módon szűrik a csalókat.
van olyan módszer is hogy a statisztikáidat figyelik, hirtelen megugrik a killek száma, csak headshot,stbstb. akkor könnyen látótérbe kerülhetsz egy banhammernek! -
copass
veterán
válasz
kemotox #80424 üzenetére
visszarúgást szokták általában megmókolni vele, anticheat progik megfogják mint a szél. egy átlag reakció idő aminek mondjuk a negyede alatt megcsinálsz 10 parancsot, akkor elég egyértelmű hogy csalsz.
ezért van az hogy a profik előszeretettel használnak olyan egeret amihez nem kell semmilyen progi. alap gombok, dpi váltó aztán kóc.
egy fortnite-nál úgy kivágnak mint a szél ha makrózol, plusz veszik a kézmozgást is.
macrózás csalásnak számít, mindegy hogy csinálod. -
lenoma
aktív tag
válasz
kemotox #80327 üzenetére
Az Asus linken lentebb olvasható, hogy strapabíró a felszíne mert a gumi dörzsteszten 1,5x jobb eredményt ért el. Ezt hogy értették? A 10 réteg bevonat gumi? Vagy mi az?
Nuke7: oké, eddig világos de mi a gumi amit dörzsöltek, az egér bevonata? Vagy csak ennyire félre lenne fordítva az Asus oldala? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kemotox #79820 üzenetére
Komolyan érdekel, hogy mi nem ciki egérvásárlás szempontjából, mert legutóbb ezt írtam.
Vettem egy Logi mx master 3-at az egyik és egy Hama uRage 1000 Morph a másik laposomhoz, de esküszöm, hogy 4-5 óra használat után, a Logi vigyázba vághatja magát a hama előtt.
Egyszerűen jobb kézben fogni (is) a hama-t, mintha beletervezték volna a kézbe, szebben is csúszik, darabokra szétkapható, súlyozható. Nagyon bejön!Engem nem az érdekel, hogy mennyibe kerül, hanem a kényelme, ami elsőre megfog, akkor megveszem, és ez lehet 5000, de lehet 50 000 ft is.
Tehát, milyen egeret is kellene venne, amitől nem fogsz röhögőgöcsöt kapni? -
Amerigo57
őstag
válasz
kemotox #79273 üzenetére
Igazad van Kemotox.
Mint ahogy , 4nick8 írta :
" Razer gagyi :) Amíg mi voltunk a disztribútor egyes termékek 20-30% romlott el de volt amiből minden elromlott. Az összes eladott. Normális termékük ebben a pillanatban
talán kettő van . Deathadder V2 , Basilisk V2 és a Viper ...................................
Ui: Justin Bieberről , életemben nem hallottam , nem az én korosztályom,
pedig 1240 beosztottam van.Nálam megállt az idő azoknál , akik évtizedekig tudtak ,
tudnak ebben a szakmában dolgozni.
Eric Clapton , Suzi Quatro , Chris Norman ,
Smokie , Jethro Tull , Emerson, Lake & Palmer , Deep Purple ....
.............
Kemotox , örülök , hogy ismét előkerültél ,
mint régi egeres a csoportban. -
válasz
kemotox #76634 üzenetére
#76621-ban mást értenék az alatt, ha .-tal zárulna. Nem mindegy, hogy .-tal mondom, vagy !-lel jól megmondom, na. Igaz, PH-n úgy oldják meg, hogy becsempésznek egy "(!)"-t. Azt is ritkán mondatok végére, inkább beműtik az adott szó után.
Amúgy szeretem a nyelvtantAmennyire lehet, egzakt. Nem egy irodalom.
-
Brandynew
őstag
válasz
kemotox #76558 üzenetére
Odaadom szívesen az alig használt G102-met is, írj, ha kell. Én nem javítgatásra veszek egeret, hanem inkább eleve olyat választok, amiben nem szar a mikrokontroller
Az, hogy milyen a polling rate, acceleration meg franc tudja mi, pont nem érdekel, az egér dolga, hogy normálisan kattintson. A G102 nem képes rá.
-
FehérHolló
veterán
válasz
kemotox #76476 üzenetére
garancia lejárta után miért ne?
diamondback kétszer lett duplaklikkes 1 éven belül, mindkét alkalommal cseréltettem garanciában, meg sem próbáltam szétszerelni, mert át voltak matricázva a csavarok --> instant gari vesztés.ha pedig a G102-ről beszélünk, az messze van a prémium életérzéstől
-
-
-
válasz
kemotox #75971 üzenetére
Ezt én sem értettem soha. Azt, aki 'alkalmaz-OK' kombót nyom, vagy aki minden adandó alkalommal desktopon 'jobbkatt-frissítés'-t tol.
Alkalmaz talán annyival értelmesebb, hogy látod is hogy úgy marad-e a beállítás, mert van hogy fogja magát és valami miatt az épp beállított dolog nem működik és visszavált. -
-
Archttila
veterán
-
-
lEninpApA
csendes tag
válasz
kemotox #75668 üzenetére
Mindenképp jobb oldali gomb kell a görgőn sohase tudnám megszokni ezt
Anno a CM Storm Reconnal nyomtam ott ugye annak volt jobb oldali amire bindelgettem és jó volt , csak az egér egy féltágla súlyú kb
De majd még letesztelem ezzel mennyire megoldható a dolog , ha nem akkor muszáj leszek nézni valamit
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
kemotox #75387 üzenetére
Az a baj, hogy videó alapján semmit sem javítottak rajta. Logitech (szerintem ugye ők most a legnagyobb periféria gyártók) meg minden, 20K-s flagship egér és zéró fejlesztés. Kb. az van, hogy a kapcsolóknak is épp azt rakják bele ami épp kéznél van/maradt, semmi tudatos konzisztencia, hogy pl. Japán Omron lesz még a felső gombsor is. Ez is ugyan úgy beadja majd a kulcsot pár év után. Akkor legyen nekem egy egér "Legendary" ha tökéletes, vagy legalább törekedtek rá, hogy az legyen. Épp az, hogy az eredeti sem volt tökéletes és amin igazán kellett/lehetett volna azon semmit sem változtattak. Ezt a r@tyi görgőt már 1 évtizede kukázni kellett volna (és akkor sem volt jó), de most úgy teszik megint bele, mintha ez illene egy 20K-s "prémium" egérbe. Egy 3K-s Noname egypálcásba nem illik, nem, hogy egy "Legendary"-ba. Na mind1, ez csak egy egér...
Más: Ez a Kone Pure mennyire ajánlott/állna kézhez a G400s után? Van valami ismert gyengesége? A görgője pl. milyen?
-
válasz
kemotox #75025 üzenetére
Sokfélét szerelnek egerekbe kínain belül. Nem pont ugyanazok.
A G100s meg az én fórumot olvasott szememben elrettentő élettartamú kapcsolóval érkezik. Ha a listából csak egy egér, akkor ez instant kapcsoló cserés. Természetesen nem gariban, mert ott sajnos nem tehetnek bele más típust (elvileg).
-
-
Qtya123
őstag
válasz
kemotox #74365 üzenetére
Megoldódott.
A baj az volt, hogy mikor csatlakoztattam a DeathAddert, azt a Synapse progit telepítettem fel, amit felajánlott. Ez jóval összetettebb program volt, mint a Razer oldaláról letölthető Synapse.
Letöröltem a bővítettet és installáltam a "hagyományos" Synapse-ot. Ezzel kikapcsolva már úgy marad a világítás. -
Vanir
veterán
válasz
kemotox #74334 üzenetére
En toroltem, semmi gestapo nincs benne, inkabb rakjunk realis tartalmat a kommentekbe. Masreszrol, ha latjatok, hogy szelmalomharc az adott eset, akkor nem kell reagalni es kesz, nem kerekedik flame, nem lesz tovabbi felesleges szajtepes.
Casanova: Nem veletlenul ajanlott modell.
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
kemotox #73790 üzenetére
Ezt a karmozgatást túltoltam, mindegy, az hogy csak az egyik oldalán vannak gombok simán spórolás:
"A világ népességének 15 százaléka balkezes, közülük kétszer annyi a férfi, mint a nő." forrásEgy 20 forintos vagy a feletti Zowie ambi egér MINDKÉT oldalán van 2-2 gomb:[link] pont azért mert ők ennyi pénzért nem szarják le a bal kezeseket sem.
-
ribizly
veterán
válasz
kemotox #73480 üzenetére
Ezt anno kifejtettük, hogy mennyi mindent kellene eleve teljesítenie egy egérnek és akkor még a formájáról, méretéről nem is kezdtünk el beszélni. De annyi elmondható volna, hogy egy ilyen kombóval nehéz mellélőni: pl. 3310 szintű szenzor, japán omron-ok, pl. G403 féle oldalsó gombok, szeparált főgombok, Roccat féle görgő, paracord, tömör teflon talpak, 90g alatti súly, gumírozott vagy griptape-el ellátott oldalak. A többi már egyéni preferencia kérdése (RGB, software, méret, forma, ...).
-
BeStronk
tag
-
-
-
galaktikus
aktív tag
válasz
kemotox #73166 üzenetére
Jaja vágom, hogy van más szín is. Amúgy az hivatalosan világosszürke, ami majnem fehérnek néz ki. Azt akarom venni egyébként, mert ez a szín nem annyira trendi mellé
Amúgy ha tényleg gagyi és csak félig volt vicc, akkor ajánlhatsz jobbat is ennél, ami megfelel az említett dolgokra
-
ribizly
veterán
válasz
kemotox #73126 üzenetére
Ezért szokott eljutni a többség a lassan, vacakot drágán kategóriájához.
Bemegy a MM-ba, ahol már eleve rábeszélik valami hulladékra, hogy az milyen frankó mindenre, meg kényelmes. Majd elindul a gondolat az emberben, hogy ettől van még jobb is és azt a kicsit már rászánja... Így veszi meg végül a legdrágább Hama Urage borzalmat.
Aztán megtalálja a topic-ot. -
ribizly
veterán
válasz
kemotox #73126 üzenetére
Ezért szokott eljutni a többség a lassan, vacakot drágán kategóriájához.
Bemegy a MM-ba, ahol már eleve rábeszélik valami hulladékra, hogy az milyen frankó mindenre, meg kényelmes. Majd elindul a gondolat az emberben, hogy ettől van még jobb is és azt a kicsit már rászánja... Így veszi meg végül a legdrágább Hama Urage borzalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest