- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Csoki all!
Dvd írót szeretnék vásárolni, mit ajánlotok? Pioneer DVR 110D volt, akkoriban mikor vettem mindenki ezt ajánlotta, vagy a NEC-et, de a boltban ahol szoktam vásárolni a Pio volt, az hamar megadta magát, még 100 lemezt sem írtam vele szvsz, gariban cserélték 1 hónap után, kaptam helyette 111D na ezzel még 1/3-t sem írtam, de ezzel is csak a baj volt kezdetektől fogva. Valahogy az Abit KN9 lapommal sem, a munkahelyi P4-el sem, akart frankón működni, és a mostani gépemmel sem. Szóval nekem ezzel rossz emlékeim vannak. Most egy Satá-sat szeretnék venni, olcsó és igénytelen legyen. Többnyite TDK lemezeket, vagy ami van azt írnék vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- Házimozi belépő szinten
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Seagate 2 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 870 EVO / 250GB / MZ-77E250B
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest