Hirdetés
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Üdv!
Nincs első hsz-ben lista az ajánlott írókról. Korábban Pioneer és Nec volt a különösen ajánlott. Most állítólag nem kapható Pioneer... Most akkor mit tévő (vevő) legyek..?
Ja és akkor típust is írjatok plz. Nem baj ha olcsó,de Sata legyen mindenképpen!
-
Boci_83
őstag
válasz
IRON STORM #8028 üzenetére
Kösz az infót, szétnézek. Kb egy-két éves lemezek vannak itthon beszorulva, ki nem dobom őket.
-
Boci_83
őstag
Csoki all!
Dvd írót szeretnék vásárolni, mit ajánlotok? Pioneer DVR 110D volt, akkoriban mikor vettem mindenki ezt ajánlotta, vagy a NEC-et, de a boltban ahol szoktam vásárolni a Pio volt, az hamar megadta magát, még 100 lemezt sem írtam vele szvsz, gariban cserélték 1 hónap után, kaptam helyette 111D na ezzel még 1/3-t sem írtam, de ezzel is csak a baj volt kezdetektől fogva. Valahogy az Abit KN9 lapommal sem, a munkahelyi P4-el sem, akart frankón működni, és a mostani gépemmel sem. Szóval nekem ezzel rossz emlékeim vannak. Most egy Satá-sat szeretnék venni, olcsó és igénytelen legyen. Többnyite TDK lemezeket, vagy ami van azt írnék vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Stellar Blade
- LG LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Gyúrósok ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bestbuy játékok
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest