-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapid136
őstag
válasz
zsolt0017 #53773 üzenetére
Fényerős objektiveket a régi filmesek közt is találsz, nekem Minolta MD objektivjeim vannak 1,2/50mm is. EVF-fel ezerszer könnyebb az élességállítás még extrém kicsi mélységélesség mellett is.
A Voigtlander objektívjei meg nagyon kompakt méretűek, pl az 1,4/35mm, de egyébként létezik Sonyra AF adapter Leica bajonettel. -
jlaudio
tag
válasz
zsolt0017 #49149 üzenetére
Neked kell eldöntened, hogy mennyire fontos a FF érzékelő, videóban szerintem a Fuji jobb mint az a7III, portrénál viszont előny lehet a Sony FF szenzora bár a Fuji 56-os az azért nagyon jó obi szerintem ki kéne próbáljad mind a két kombinációt.
Én is a Sony a7III és a Fuji xt3 között vaciláltam és végülis a Fujit vettem meg
Mindig FF gépre vágytam de az T3-as meggyőzött, igaz nálam elsődleges szempont a méret volt és a Fujicron obik nekem nagyon bejönnek igaz csak f2 de elképesztő épitési minőség, tiszta fém (kivéve a napellenzőt) és kiválló képminőség persze nem olcsók de nem hiába.
Épitési minőségre és képminőségre nincs mit kifogásolni a Fujinon obikban persze meg is kérik az árát de cserében kiválló a minőségellenőrzésük és nem kell attól tartanod, hogy decenteres vagy fókuszhibás obit kapsz.
Persze a puding próbája az evés szóval ki kell próbálni mind a két vázat és akkor majd kiderül, hogy neked melyik jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged