- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Nehéz megmondani, nagyon gyorsan változik a piac, próbál differenciálódni a mobilos kamerák folyamatos fejlődése, térnyerése mellett. Jelen pillanatban számomra úgy tűnik, ezt szenzormérettel próbálják elérni - az APSC, FF szenzoros rendszerek kevésbé vannak nyomás alatt a mobilos kamerák miatt, mint mondjuk az 1 inches, vagy MFT rendszerek. De ez inkább csak elmélkedés, ide való: MILC szakmai topic.
-
rizso
addikt
Teljes mértékben
Viccet félretéve, szerintem még komolyabb felhasználáshoz is igénybe lehet venni, ügyes kis ketyere. Én ahogy próbálgattam, még a keresőt sem hiányoltam, annyira jól használható a kijelzője, jó a menüje, jól programozható, jók a tárcsái, és pl a vaku is dönthető (oké, sima beépített vaku, de pl az M10-em vakuját nem lehet dönteni, pedig néha nagyon jól jönne). Ugyan nem tud 4K videót, de a FHD az szép, jó a fókusz is, és van mikrofon csatlakozó, ha jobb hangot akarsz, mint amire a beépített mikrofonok képesek. Az alap lencsével el lehet indulni, és mikor már tudod, hogy mire van szükséged, onnan meg már azt veszel, amit szeretnél, választék lesz bőven.
-
-
rekid
addikt
Én a helyedben vennék valamilyen, de mindenképpen használt APS-C szenzoros milcet.
Az univerzális üvegnél az a gond, hogy villám gyorsan tudsz rájönni, hogy hol vannak a határai így ott különösen igaz, hogy csak használtat mert kisebb a bukó eladáskor.
pl. sony a6000 a 16-50-es kitobijával meg egy fix 50mm f1.8 portrézni, hogy láss olyat is mit tud egy rendesebb obi. A keret így 150-200K körül lesz. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
szóval nem vetted meg az akciós kitet a múltkor
ha magamból indulnék ki, vmi olcsóbb használt EVF-es fuji x vázat mondanék, és egy 16-50 kitobit, az árához képest jó rajzolatú üveg, és a 16-os széles vége is remek. makrózni meg uszkve közgyűrűvel M42, olcsóbb de ki kell tanulni (jutub)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- E-roller topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- World of Tanks - MMO
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest