- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Apple iPhone 11 - népalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz Jamby18 #9423 üzenetére
Nekemis van par gyorszaridos kepem autokrol de oszinte leszek 1/800 felett altalaban a gyorsmozgasu is kimerevedik.
PL nekem a lassabb zaridovel keszultek inkabb tunnek dinamikusnak.Ezek nekem kevesbe tetszenek [link] [link]
Esti kepekhez altalaban 30mp alithato be ennel hosszabb zaridohoz kelhet a taviranyito, Olympusnal 60mp felett kell taviranyito.
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz Jamby18 #9432 üzenetére
28ezer expo egy ilyen korú gépnél tök normális. Nem kell ezektől befosni, 20éves kocsit se fogsz 50ezer km-el venni, amúgy meg kb 100e expo-t ált. kibírnak. Szerintem amúgy azért az árért nem rossz, de én 350D-t nagyon ártól függetlenül se vennék, akkor már inkább egy 450D.
-
Alexios
veterán
válasz Jamby18 #9434 üzenetére
Nincs élőkép, de az kevésbé érdekel, obikból meg ugyan az megy rá mint az újabbakra. Én az alacsony felbontású kis kijelző miatt, a 8mpx is kevés lenne nekem néha a képek nyomtatásánál, a 7 pontos AF miatt, szerintem egy elég kicsi és kényelmetlen váza van. Ha ezek neked nem fontosak akkor vedd meg
-
Alexios
veterán
válasz Jamby18 #9436 üzenetére
Azért azt a szép kijelzőt úgy nézd, hogy nem manapság írják, jelenleg olyan 1millió pixeles kijelzők vannak Ha a kompaktod nem valami 5-6 éves darab akkor ahhoz képest rosszabb lesz, ez főleg azért rossz ugye, hogy ha meg akarod nézni, hogy éles lett-e a kép, nem feltétlenül fogod látni, de rövid záridőt minden további nélkül fog tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs