Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacorro
aktív tag
Persze, néztem raw-t mind a kettőből (az Alpha 100-nak szerintem nem olyan nagyon jó a jpg motorja, legalábbis a 7D-énél és az A900-énál biztosan rosszabb), nekem a Sony képei részletesebbnek tűntek, és jobban is tetszettek. Építésre és kezelhetőségre pedig nagyon nagy különbség van a két gép között. Lehet, hogy a 400D kevésbé zajos, mint az Alpha 100, de sokkal gyengébb váz, szinte minden más szempontból (mondjuk érthető, mert eleve más kategóriába pozicionálták a két gépet).
A zajtalanság dogmát arra értettem, hogy a legtöbb felhasználó számára ez a paraméter nem annyira fontos (mert nem fotózik magas érzékenység mellett és/vagy nem készít nagy nagyításokat), viszont nagyon jó marketingadat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest