- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz tvamos #57259 üzenetére
Az nem tűnik rossz értéknek így. Én is kinn voltam Sony A6400 + 70-350mm, két gyári akksival (tartaléknak volt egy utángyártott még). Elsőt cseréltem 23%-nál, majd míg töltött használtam másikat. Végül a végén (utolsó számnál) 7%-ra lement az is, így gyors cseréltem ismét, de maradjunk annyiban, hogy 2 gyári akksit használtam el. 2900 kép (sok kisebb 5-7 képes sorozat főleg) és ~40 perc videó. Alaposan megdolgoztattam a gépet, de kitűnően vizsgázott.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest