- Mobil flották
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiley
addikt
válasz
pingwin92 #83522 üzenetére
Nem egeszen... az a maximalis maghofok, ha ezt eleri elkezd visszavenni.
Itt megtalalsz mindent errol.Irtam, hogy valami nagy radeon lesz (a X800 utan ujra), ugyanis az 570/580 tud passzivan menni es nem kell hackolni az osx-et hozza. Egyedul a GTA V-el jatszom nagyon ritkan, oda FullHD-ban boven eleg. Ezen kivul van benne meg egy PCIe to M2 az NVMe miatt.
(#83521) Speed(R) Koszi, meg fogom nezni ezeknek a tesztjeit.
Most amugy ki van maxolva a P67 nyujtotta overclock, de megmondom oszinten nem sok kulonbseget veszek eszre. Amugy egy javitott Freezer 13 Pro van rajta, de ez nem sokat er. Haz meg azert lesz nagy, mert van helyem boven, es legalabb nem lesz zsufolt.
-
pingwin92
aktív tag
válasz
pingwin92 #83182 üzenetére
Heh, hogy hol lehet venni ventirögzítőket?
Múltkor az Alpenföhn oldalán jártam, s rákattintottam a főoldalra, ahol feldobott egy ablakot, hogy a régi hűtőkhöz, amikhez anno nem volt AM4-es lefogató, a 'spare parts demand' menüpont alatt ingyen lehet igényelni.
Megnéztem, és láttam, hogy Brocken 3-hoz is, mindenféle kiegészítőt lehet rendelni; a bordán és a ventin kívül bármit.
Küldtem nekik egy e-mailt, amiben leírtam, hogy nem boltból, újonnan, hanem csak valami csókától, használtam vettem egy ilyen hűtőt, és nem volt hozzá ventirögzítő, meg csavarhúzó. Meg megkérdeztem, hogy és, ez mennyibe fájna.Mindenki kitalálhatja, hogy természetesen ingyen küldik. Csak egy címet kértek, és már le se kellett adni egy hivatalos rendelést a fenti linken; ahol egyébként kérik a bolt nevét, ahol vetted, meg valami vásárlást igazoló dokumentumot.
De elég volt egy e-mail is számla, miegymás nélkül.Kettő nap múlva meg is jött a csomag Németországból ventirögzítőkkel, mágneses végű csavarhúzóval, valamint egy ajándék kis tubus hűtőpasztával.
Ezt akkor jó tudni, hogy, ha bárkinek valami hiányzik, csak egy e-mail vagy két kattintás, és mire elszámolsz háromig, már nálad is van.
Úgyhogy hatalmas respekt nekik.
Jó, hát nyilván azért csinálták, mert remélték, hogy majd amerre csak járok, csinálok nekik egy jó kis ingyen reklámot, de basszus! Megérdemlik.Ezzel felkerültek nálam a Logitech mellé, akiknek szintén elég volt egy telefon, és már küldték is a vadonatúj kontrollert.
-
mgabi
senior tag
válasz
pingwin92 #83148 üzenetére
Mindegy a metódus, csak elterüljön és inkább több legyen, mint kevesebb. Én hitelkártyával (de a supershop v tesco kártya is jó
) szép vékonyan elterítem a teljes felületen, és felhelyezés előtt rakok középre egy kis pöttyöt, ez a bolond, hülye és analfabéta biztos. Nem lehet elrontani. MX4 nagyon jól terül, az MX2 rosszabb. Illetve a brutál jó pasztáknak hirdetett cuccok rosszul terülnek, hamar kiszáradnak, repednek: Kryonaout, KPx. Ezek csak egyszeri LN2 profi használatra valóak. Hydronaut egy nagyon jó középút. 8gr Hydronaut kb 5 ezer.
-
mgabi
senior tag
válasz
pingwin92 #83144 üzenetére
Elvileg nem, de 10 év után illik cserélni szerintem. Nekem a 2006-ban vett 4 grammos se fogyott el, de lecseréltem egy MX4-re. A 4gr kb 10 kenésre elég. Ennek fényében vedd meg a 8 grammosat. Ha 2 évente kened újra a procit akkor 40 évig lesz jó
4 grammos MX4-t vegyél szerintem.
-
mgabi
senior tag
válasz
pingwin92 #81371 üzenetére
Teljesen felesleges olyan radira 2 ventit push-pullban szerelni, amit nem erre terveztek. 1-2 fokkal fog csökkeni a hőmérséklet max, de lehet még rosszab lesz, mint volt. Ellenben 4-5 ezerbe kerül egy újabb jóféle venti és hangosabb lesz, illetve még a rögzítést is meg kell oldani, ha nincs hozzá plusz rögzítő. Amivel többe kerülne a plusz venti miatt, azt költsd nagyobb és jobb egy ventis hűtőre. Vagy cseréld le a hátsó ventit egy jobbra, erősebbre és halkabbra, így kb ugyanazt a hatást éred el, mintha push-pullban lennél.
-
Speed®
titán
-
Speed®
titán
válasz
pingwin92 #81327 üzenetére
Semmi baja nem lesz, amíg nem radikális a hajlás (teljesen összelapul), ill. zárt marad. Az ominózus darab járt nálam is (fentebb írtam is róla), hibátlanul teljesített, nyugodtan vehető, egyébként pacek állapotban van. Csak a hozzá adott WB2 ventit lenyúlták róla mostanra..pedig azzal fullos volt :S
-
jim bcs
nagyúr
válasz
pingwin92 #70685 üzenetére
(#70685) pingwin92
Egy jó 92-es ugyanolyan halk mint egy 120-as. Az enyémet a Gammaxx 200 hűti hangtalanul.
Deepcool Gammaxx 200
Deepcool Gammaxx 200T(#70686) Oetker
Deepcool Gammaxx 200
Deepcool Gammaxx 200T
Alpenföhn Ben Nevis(#70687) guftabi96
Ha az oldallapig érne se lenne semmi gond és ahhoz képest, hogy nem mai példány bőven elég
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged