- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Thermaltake #81394 üzenetére
Nem dobálózunk a géppel..backplate merevítés mellett nem bántja a lapot.
AIOt az vesz, aki szeretne..vannak előnyei megfelelő házban nyilván, de esetedben indokolatlan szvsz.
Dedikált videókarira értettem..a gyors RAM maximum az IGPn segít érdemben.
Olcsó RAM..túrd fel az aprót -
Speed®
titán
válasz
Thermaltake #81385 üzenetére
Felesleges az AIO, a ház is inkább léghűtéssel van megálmodva. A proci sem igényel extra megoldást, ha tetszik a Matter, bőven elég.
Komfiggal kapcsolatban..esetleg annyi, hogy nem vennék feleslegesen aranyáron OC RAMot, dVGA mellett semmi előnye kb. -
kromatika
veterán
válasz
Thermaltake #47350 üzenetére
Centurion 590-be 165mm magas cpu hűtés is be fér.én is használtam ezt a házat Alpenföhn Himalaya hűtővel,ami 164mm magas,és még volt legalább 2 mm a kupakig.*Tata*:A linkelt infon [link] a 140mm magaságg arra vonatkozik ha van oldalt venti.Ami ugye álltalában 2.5 mm. A 165-166mm tuti befér,tapasztalatból mondom .
-
jookomak
őstag
válasz
Thermaltake #47360 üzenetére
Ha nem húzod, akkor fölösleges 25k-t kiadni egy hűtőért. Inkább feleannyiért egy brocken, macho, ninja, mugen.
-
dauphin
aktív tag
válasz
A belinkelt adatlap rajza szerint az oldallapra szerelt ventilátorral együtt számolva 140 mm a maximális hűtőmagasság. Ha nem teszel a hűtő elé ventit, akkor még a venti széleségét belekalkulálva - ami 20-25 mm - is 160-165 mm helyed van a házban - elméletileg. A colostok (#47353 - syberia) valóban sokat segíthet!
-
syberia
veterán
válasz
166mm helyre van szügséged a cpu kupakjától a házad oldaláig hogy koppra beférjen az a hűtő, tippelés helyett mérd le colstok/vonalzóval
(#47352) jookomak
(#47351) *Tata* ha jól megtaposná akkor pár helyen lehetne 140mm
-
jookomak
őstag
válasz
A sürgős válasz feláras.
Amúgy utánanéztem, és nem találtam max cpu magasság adatokat. Pár hsz-el fentebb írta valaki, hogy a noctua d14 befér, de a be quiet pár mm-el magasabb, szóval necces. 208 mm széles a ház, abba éppen, hogy el szoktak férni a 160 mm-s hűtők. De ez meg ahogy nézem, még 6-al több. -
*Tata*
senior tag
válasz
A linked szerint a házad 140mm széles. A hűtő meg 166mm magas.
-
jookomak
őstag
válasz
Thermaltake #40253 üzenetére
Ha nem zavar a hangja, akkor kár piszkálni. Semmi baja nem lesz a procinak attól, hogy 40-50 fokos. Nem csökken az élettartalma, és Mo. Gdp-je sem csökken emiatt. Elárulok valamit: nyáron minden sokkal melegebb.
-
Tempileul
tag
válasz
Thermaltake #37526 üzenetére
A kis venti hangtalan , a nagyot lehet hallani , de én nem piszkálnám a hűtésed, teljesen normálisak a hőfokok.
-
Tempileul
tag
válasz
Thermaltake #37519 üzenetére
Nálam volt AC 13 Pro , a hangjával semmi gond sincsen , nagyon csendes alapon , terhelés alatt is halk. De az a 60 fok az nem vészes szerintem, ez csak rajtad áll kell e neked jobb hűtés, vmint a mostani hűtöd mennyire hangos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5000 napja regisztráltam
- GTA V
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Fotók, videók mobillal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest