- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
válasz
chooky #18623 üzenetére
Na ennek örülök... már kezdtem kétségbe esni, hogy ennyire gyatra az előadókészségem...
Igen, szerintem is a hűtő sajátos kialakítása miatt olyan az egész amilyen. Pfff... megnéztem ezt az Alpenföhn Brocken 4-et... a gyártók el mennek a sunyiba...! Milyen felhőkarcolókat építenek ezek??? 16cm a magassága + proci + alaplap... mégis mit gondoltak, az ajtót hogy csukom be? Az egész ház külső szélessége 20Cm!!!
Ráadásul nekem egy Apevia X-Plorer házam van amin oldalt egy bazi szívótorok terpeszkedik... De még ha azt leszedném még akkor is kétséges, hogy vissza tudom-e tenni a gép oldalát. Nincs valami kisebb, de hasonlóan jó hűtő? Nem akartam házat cserélni...
A zanyja Krauß!
-
BenJoe80
senior tag
válasz
chooky #18611 üzenetére
Tehát: jelenleg egy ASUS P5GD1 Pro (Socket 775) alaplapom van, ami a házban vertikálisan helyezkedik el. Most vagy az alaplap vagy a proci hűtő kialakítása miatt, (valószínűbb az utóbbi) a hűtő 45°-kal elfordítva helyezkedik el a procin.
Tehát, a procira a hűtő diagonálisan - azaz, ha a proci egy négyzet, akkor annak az oldalainál vannak a hűtő sarkai és fordítva - helyezkedik el. Emiatt van az, hogy a hűtő "felső" sarka - ami az alaplap széléhez a legközelebb áll - nagyon közel (1cm) van a tápomhoz. A régi házamba be se fért pedig az is ATX Midi Tower volt (jelenleg egy Apevia X-Plorer házam van).
Hát azért kérdeztem, hogy milyen proci hűtőt ajánlasz - nem csak a teljesítmény miatt - hanem azért is, mert azért jó lenne ha beférne a házba...
-
-
Henk
veterán
válasz
chooky #10275 üzenetére
Az 1 képen lévő ventinek nem tudom pontosan mi a neve talán pci slot venti,de a kártya bővítő helyre fogatható a ház hátuljába.A 2 képen lévő dolgot egyáltalán nem ismerem fel.
A 3-as talán valami amd laphoz való cpu hűtő hátlapi panel.A 4-es meg szerintem egy házilag készített vga hűtő,amit csak a gyártója tud,hogy melyik modellekre passzol.
fireproof: az 5 hűtő közül amit linkeltél én a Vendetta2-t venném.Jó hűtő és nem foglal sok helyet.Bár azt nem tudom milyen procira akarod.
Jojj: az x48-dq6-on nincs a lap alján hűtőborda a cpu alatt?Nekem 680sli-ből volt dq6 és azon volt.Ott gond volt a cpu hűtő kiválasztása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest