- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Sziasztok,
A sokat szolgált Pio BDR-207D-m sajnos a kimúlás jegyeit produkálja (nyekerek-szenved, mocsoklassan olvas) ezért megérett a cserére - viszont külső meghajtóra szeretnék váltani.
Két versenyzőt néztem ki:
Megéri a Buffalo a felárat? Pio meghajtó van abban is, a 209-es ha minden igaz, viszont a +15k-t kicsit sokallom. Mivel külső meghajtó, az is lényeges lenne hogy csöndes legyen. Írni már nem nagyon fogok vele, inkább csak a "jó ha azt is lehet" opció, főleg filmezni fogok róla és héba-hóba írni 1-1 lemezt.
Ami még szempont lehet, de szerintem ilyen lemez (és szoftver) sincs - a mostanában meghelenő UHD Blu-Ray filmek olvasásának képessége. Olvasgattam a témában, de egyelőre nem túl bíztató a helyzet, Power DVD nem támogatja és nagyon egyik meghajtó se tud mit kezdeni ezekkel a lemezekkel, némelyik BDXL-t kezelni képes meghajtó látja a file struktúrát rajta és ennyi. Max. emiatt gondolkodnék BDXL íróban, de mivel erre semmi garancia nincs, lehet csak ezért nem venném meg a Buffalo-t. Ezt leszámítva viszont melyik az ajánlott(abb)?
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...